08/06/2013

DMITRI ROGOZIN: «Ο νέος ρωσικός βαλλιστικός πύραυλος δεν έχει αντίπαλο»

«Η αμερικανική αντιβαλλιστική ασπίδα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον νέο διηπειρωτικό πύραυλο (ICBM) που δοκίμασε η Ρωσία αυτή την εβδομάδα», δήλωσε σήμερα ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Dmitry Rogozin. Ο Rogozin στις αρμοδιότητες του οποίου είναι και η αμυντική βιομηχανία της χώρας του εξήρε σήμερα την πυραυλική δοκιμή που πραγματοποίησε η Ρωσία την Πέμπτη χαρακτηρίζοντάς την ως «απόλυτα επιτυχή», ενώ παρομοίασε τον νέο βαλλιστικό πύραυλο ως «δολοφόνο της αντιβαλλιστικής ασπίδας»! «Κανένα σημερινό αλλά ούτε και μελλοντικό αμερικανικό αντιβαλλιστικό σύστημα θα είναι σε θέση να εμποδίσουν αυτόν το πύραυλο να χτυπήσει καίρια το στόχο του» είπε ο Rogozin. Από την άλλη πλευρά το ρωσικό υπουργείο άμυνας ήταν πιο μετριοπαθές στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε αναφορικά με τη δοκιμή: «Η εκτόξευση ήταν επιτυχής και κεφαλή του πυραύλου χτύπησε τον στόχο της μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση στρατηγικών δυνάμεων της Ρωσίας και πιο συγκεκριμένα στο πεδίο βολής Kapustin Yar.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Ο ΡΟΓΚΟΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΙ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΕΑΝ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ. ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ; ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ Η ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ; ΥΠΟΘΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΔΗΛΩΣΗ. Η ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΩΔΗΣ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ...

10 comments :

  1. Anonymous8/6/13 22:19

    Αιώνιες παπαριές των μπολσεβίκων, @ρχίδια περνάνε οι πύραυλοί τους, 10 χρόνια τώρα τραβάει η κόντρα με τις βλακώδεις δηλώσεις πούτιν περί τρομερών βαλλιστικών συστημάτων που κανείς δεν είδε ποτέ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/6/13 08:11

    ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ, ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΡΥΠΩΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΤΕΛΟΣ!ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!YANKEE ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΩΛΟΠΕΤΕΙΝΙΤΣΑΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/6/13 11:27

    Καλά κάνε κέφι σιωνιστάκο, οι μπολσεβίκοι που τυγχάνει να είναι και το μόνο Ευρωπαϊκό έθνος- αντίπαλος του διεθνούς σιωνισμού, θα κάνει Ατλαντίδα την μεγάλη πόρνη Αμερική, χώρα εβραιοαριστερών, ομοφυλόφιλων, νέγρων και άλλων υπανθρώπων.

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/6/13 18:58

    ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΖΟΜΠΙ, ΦΑΕ "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ!ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ "ΑΡΧΙΔΙΑ" ΚΑΙ "ΠΑΠΑΡΙΕΣ" ΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!

    http://www.youtube.com/watch?v=6x2ZK-dV3yk

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous10/6/13 01:10

    Ε άντε να τα χρησιμοποιήσουν να τα πάρουν στο χέρι μία ακόμα φορά. Ας τα ξανά πούμε για τα ορφανά του στάλιν που διαβάζουν το ιστολόγιο άλλα είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Σε όλες τις μέχρι σήμερα συγκρούσεις, όπου χρησιμοποιήθηκαν όπλα δύσης εναντίον ανατολικών, οι ρώσοι-κινέζοι και λοιπά μογγολικά σαυροειδή χάνουν κατά κόρον, τη δεν καταλαβαίνεις?

    ReplyDelete
  6. Anonymous10/6/13 11:58

    Καλά ο εβραιοαμερικάνος που γράφει είναι παντελώς χαζός. Δέν έχει καταλάβει ακόμα ότι η Αμερική είναι η πιό ακροαριστερή χώρα(διάβασε για την σχολή της Φρανκφούρτης) που την ελέγχουν το 3% του πληθυσμού που είναι ακροαριστεροί εβραίοι, μια χώρα νέγρων, ισπανόφωνων και πιό πολλών μογγόλων-σαυροειδών από όσους έχει η Ρωσία. Αντίθετα η Ρωσία είναι η τελευταία λευκή αυτοκρατορία που αντιστέκεται στήν ακροαριστερή παγκοσμιοποίηση των Αμερικανοεβραίων.

    ReplyDelete
  7. Anonymous10/6/13 13:24

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗΤΕ 10/6/13 11:58, ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ" ΚΑΙ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ"!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous10/6/13 14:29

    Που κολλάνε όλα αυτά με τις ικανότητες των οπλικών συστημάτων που ξεκινήσαμε να μιλάμε? Στάνταρ τακτική των αριστερο-μπολσεβίκων είναι η αλλαγή θέματος όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα. Όσων αφορά την λευκή αυτοκρατορία, μιλάμε για "ανθρώπους' που δεν ανήκουν καν στον γλωσσικό προσδιορισμό των άριων. Καμία σχέση με ευρώπη, άντε ανοίξτε και κάνα βιβλίο πριν παπαρολογίσετε στα μπλογκς, αλλιώς τραβάτε να γράψετε για τα ρεζιλίκια του πούτιν με τις πιτσιρίκες.

    ReplyDelete
  9. Anonymous10/6/13 19:47

    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΛΕΒΙΝΣΚΥ;ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΝΕΝΤΥ)ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΑ "ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ" ΤΟ "ΛΑΘΟΣ"!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous11/6/13 13:24

    Βλέπω ότι ο εβραιοαμερικάνος συνεχίζει τις ασυναρτησίες. Οι Ρώσοι ανήκουν στην λευκή ομοεθνεία, και είναι κράμα Νορδικών-βαλτικών με κάποια μεσογειακά και διναρικά στοχεία. Ο πληθυσμός τους είναι 92% λευκοί και οι υπόλοιποι είναι κυρίως τάταροι που και αυτοί είναι λευκοί(δες την μις Ρωσία φέτος) απλώς συνήθως είναι μουσουλμάνοι. Αντίθετα οι Αμερικάνοι έχουν 35% μη λευκές μειονότητες και τις γυναίκες τους τις βολεύουν νέγροι και ισπανόφωνοι. Επίσης έχουν δεκάδες εκατομμύρια πούστηδες-λεσβίες σαν κράτος, και οτιδήποτε εκφυλισμένο τον τελευταίο αιώνα προέρχεται από την Αμερική. Αυτά που λέω τα αποδέχονται και οι λίγοι λευκοί εθνικιστές Αμερικάνοι που έχουν μείνει. Καλά θα κάνεις αν είσαι λευκός αμερικάνος, να ενημερωθείς και να δείς πως θα σώσεις το έθνος σου, και να επιδιώξεις την συμμαχία και όχι την αντιπαράθεση με τα άλλα λευκά έθνη.

    ReplyDelete