11/04/2013

Λοχίας του Τουρκικού Στρατού στη φυλακή για σχόλιο στο twitter

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Σε κατάσταση εξέγερσης οι Τούρκοι υπαξιωματικοί και οπλίτες! ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞ/ΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΩΝ ΤΕΔ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΗΜΕΡΩΝ: http://isxys.blogspot.com/2013/03/blog-post_7235.html ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ Ο ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Κ.Λ.Π ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;;;

Ο Λοχίας Μehmet Ali Bülbül οδηγήθηκε σε στρατιωτική φυλακή καθώς φέρεται να αποκάλεσε “τσιμπούρια” τους ανωτέρους του μέσω twitter.

Σε στρατιωτική φυλακή οδηγήθηκε ο μόνιμος Λοχίας Mehmet Ali Bülbül που υπηρετεί στο 12ο Μ/Κ Τάγμα Πεζικού του Τουρκικού Στρατού στην ανατολική επαρχία του Ağrı για σχόλιο στο twitter. O Bülbül εμφανίστηκε στις 4 Απριλίου ενώπιον στρατιωτικού εισαγγελέα κατηγορούμενος για προσβολή των ανωτέρων του μέσα από το twitter και συγκεκριμένα φέρεται ως ο κάτοχος λογαριασμού στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έγραψε πως “οι επιστήμονες κάνουν πειράματα στα ποντίκια, οι στρατηγοί μας στους λοχίες”, χρησιμοποιώντας όμως τη λέξη keneraller (=τσιμπούρια) αντί της ορθής generaller (=στρατηγοί), υποτιμητική φραση για τους ανώτερους αξιωματικούς στην τουρκική στρατιωτική αργκό. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, ο Bülbül δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ως κάτοχος του συγκεκριμένου λογαριασμού και ως εκ τούτου η σύλληψη και η προφυλάκισή του είναι παράλληλα. Παράλληλα υποστηρίζει πως παραβιάστηκαν τα ατομικά δικαιώματα του εντολέα του καθώς οι στρατιωτικές αρχές διεξήγαγαν έρευνα στην οικία του Λοχία Bülbül όπου “κατέσχεσαν ως αποδεικτικά στοιχεία ακόμα και τα εσώρουχα της κόρης του”.



Το επίμαχο tweet!

http://strategyreports.wordpress.com/

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://strategyreports.wordpress.com/

1 comment :

  1. Anonymous11/4/13 22:56

    Άσε των σουντζου και τα σουτζουκάκια μα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε για πλάκα σύγκριση μεταξύ ΕΣ-ΤΣ πλέον, μόνο τις μάχιμες μονάδες απ'το κουρδιστάν να μαζέψουν θα φθάσουν μέχρι την αθήνα.

    ReplyDelete