06/02/2013

«ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞ!

Μια νέα δημόσια θέση (προφανώς επ’ αμοιβή…) έφτιαξε ο… καγκελάριος Δημητράκης Αβραμόπουλος, για να βολέψει μια «εκλεκτή» του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, αλλά και για να γλύψει τον διεθνή σιωνισμό. Μας πληροφορεί σχετικώς το καθεστωτικό «Βήμα»: «Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος η κυρία Φωτεινή Τομαή, εμπειρογνώμονας πρεσβευτής Α’ και ιστορικός, συνεργάτις του «Βήματος της Κυριακής», με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Την απόφαση αυτή ο έλληνας ΥΠΕΞ κοινοποίησε με επιστολή του προς όλες τις διπλωματικές αποστολές και διεθνούς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει η χώρα μας αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αποκατάσταση της μνήμης του Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα, ειδικά σε μια εποχή που εμφανίζονται οργανωμένες φωνές αντισημιτισμού και ξενοφοβίας. Αντίστοιχη αρμοδιότητα μέχρι σήμερα προβλεπόταν σε υπουργεία Εξωτερικών μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ.

Η κυρία Τομαή, που υπηρετεί στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών από το 1985, έχει διακριθεί στη διατήρηση της Μνήμης του Ολοκαυτώματος και στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού με το πολυετές συγγραφικό και υπηρεσιακό έργο της σε ελληνικά και διεθνή φόρα αναφορικά, όπως οι εκδόσεις «Έλληνες στο Άουσβιτς – Μπίρκεναου», «Οι Έλληνες Εβραίοι – Στοιχεία της ιστορίας τους μέσα από διπλωματικά και ιστορικά έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών».Και ορισμένα πρόσθετα στοιχεία, τα οποία έχουν τη σημασία τους, γι’ αυτό τα αποκρύπτει η καθεστωτική εφημερίδα:
1ον) Η Φωτεινή Τομαή ανήκει στον «περιούσιο» λαό.
2ον) Είναι πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου του Συνασπισμού (νυν ΣΥΡΙΖΑ) και του… Παναθηναϊκού, Ν. Κωνσταντόπουλου, με τον οποίο χώρισαν τα τσανάκια τους προ ολίγων ετών, αφού τον κατήγγειλε δημοσίως ότι την κακοποιούσε. Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντόπουλος παρέδωσε τα ηνία του ΣΥΝ στον Α. Αλαβάνο κι εξαφανίστηκε από την πολιτική ζωή της χώρας…

ethnikismos.net
http://www.stoxos.gr/2013/02/blog-post_3062.html

ΔΙΑΣ ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ 

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΣ":  http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/02/6.html

2 comments :

  1. Anonymous6/2/13 21:32

    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ!ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙΣ!ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ"!ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ"!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Να υποθέσω και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου; Μητέρα της βουλευτίνας με τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά του ΞΥΡΙΖΑ; Όσο για τον «φον Δημητράκη» έχω να πω ότι μόνο με τέτοιες ενέργειες στέκεται στην πολιτική σκηνή της χώρας,

    ReplyDelete