13/11/2012

Η.Π.Α: ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ..."ΞΕΝΟΚΟΙΤΑΓΕ"

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ανέστειλε το διορισμό επικεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ του στρατηγού Τζον Άλεν, διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος, μετά την ανακάλυψη από το FBI "ανάρμοστης" αλληλογραφίας ανάμεσα στο στρατηγό και μια φίλη του παραιτηθέντος αρχηγού της CIA Ντέιβιντ Πετρέους. Ωστόσο ο στρατηγός "συνεχίζει να διοικεί" τις συμμαχικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (NSC) Τόμι Βίτορ. "Κατόπιν αιτήματος του υπουργείου Άμυνας", ο πρόεδρος Ομπάμα "ανέστειλε το διορισμό του στρατηγού Άλεν στη θέση του ανώτατου διοικητή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ εν αναμονή της έρευνας για τη συμπεριφορά του κ. Άλεν που άρχισε το υπουργείο Άμυνας", ανακοίνωσε ο Βίτορ.

Ο Άλεν, ο οποίος βρίσκεται τώρα στην Ουάσινγκτον, επρόκειτο να εμφανιστεί την Πέμπτη ενώπιον της Γερουσίας για την επικύρωση του διορισμού του επικεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Εκπρόσωπος του Πενταγώνου έκανε σήμερα γνωστό στους δημοσιογράφους πως το FBI ανακάλυψε 20.000 ως 30.000 σελίδες "ανάρμοστης" αλληλογραφίας με ηλεκτρονικά μηνύματα ανάμεσα στον στρατηγό Τζον Άλεν και την Τζιλ Κέλεϊ, μια φίλη του ζεύγους Πετρέους. Ο διορισμός του Άλεν στη θέση του ανώτατου διοικητή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ είχε ανακοινωθεί στις 10 Οκτωβρίου. Επρόκειτο να αντικαταστήσει το ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδη την άνοιξη του 2013 σ' αυτή τη θέση που έχει μεγάλο κύρος και ανατίθεται πάντα σ' έναν Αμερικανό. Ο στρατηγός Άλεν, ο οποίος διοικεί τη δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν από τον Ιούλιο του 2011, επρόκειτο να αντικατασταθεί από έναν άλλο αμερικανό ανώτατο αξιωματικό, τον Τζόζεφ Ντάνφορντ, δεύτερο στην ιεραρχία του σώματος των Πεζοναυτών.

http://www.onalert.gr/stories/kai-o-strathgos-allen-sto-skandalo

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΜΗΚΟΥΛΕΣ  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ... Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ...ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΘΙΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΓΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. (ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ). ΚΑΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ;;;

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΙΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Η.Β ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο Μ.Α.Τ.Σ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ... ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ (ΣΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ..."ΠΗΔΗΚΟΥΛΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΠΟΠΕΦΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://isxys.blogspot.com/2012/11/petraeus.html

"Σύμφωνα με τη CIA το ..."κόλπο" που χρησιμοποιούσε ο Πετρέους είχε εντοπίστει στη μεθοδολογία της δράσης και της επικοινωνίας μεταξύ πυρήνων της Αλ Κάιντα. Αυτός και η ερωμένη του (το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν δυο τρομοκρατικοί πυρήνες για να αποφύγουν τον εντοπισμό) δημιουργούσαν έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε και οι δυο πλευρές γνώριζαν τους κωδικούς εισόδου. Όποιος επιθυμούσε να στείλει μήνυμα στον άλλο το έγραφε και το αποθήκευε στα «προς αποστολή» (drafts). Ο άλλος έμπαινε και το διάβαζε, οπότε το μήνυμα ουδέποτε στελνόταν για να μην αφήσει ηλεκτρονικό ίχνος που θα μπορούσε να ανιχνευθεί και να αξιοποιηθεί οδηγώντας στον εντοπισμό των συνομιλητών."

No comments :

Post a Comment