10/11/2012

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - "ΣΤΡΑΤΟΣ" ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ:"Καραβάνα" και για τους εκπαιδευτικούς! Θα μπορούν να "σιτίζονται στα στρατόπεδα"

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ. ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ..."ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ". ΟΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΣΙΤΙΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ"... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ". ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η (ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΟΥ...

ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ...
- ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΝ.
- ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
- ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ  ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΙΔΩ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΤΕ. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ.   ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ" ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ" ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ("...Επίσης αναφέρεται πως θα επιδιωχθεί η συμμετοχή του ελληνικού Υπουργείου Αμυνας σε ευρωπαικά επιχειρησιακά προγράμματα που αφορούν προστασία περιβάλλοντος, ανανεώσιμες πηγες ενέργειας, διαχείριση απορριμάτων, ενεργειακή διαχείριση κτιρίων κλπ..") ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ...

Την ίδια ώρα που οι βουλευτές μας τσακώνονται για το αν παίρνουν έξι ή οκτώ χιλιάδες ευρώ το μήνα (!), οι επαγγελματικές τάξεις τις οποίες η κυβέρνηση στέλνει στα συσσίτια πληθαίνουν. Όπως μας πληροφόρησε ο υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ, και οι καθηγητές -της επαρχίας κυρίως- θα μπορούν να συτίζονται εντός στρατιωτικών μονάδων! Μετά από την επιστροφή των στρατιωτικών στην εποχή της “καραβάνας”, ήρθε και η σειρά των καθηγητών να επιστρέψουν στη δεκαετία του 1950 ,όπου δάσκαλοι και καθηγητές περνούσαν εξαιρετικά δύσκολα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι εκτός από την Άμυνα, το πραγματικό “όπλο” της χώρας, πλήττεται δραματικά και αυτό που κάθε σοβαρή χώρα θεωρεί υπερ-όπλο. Η εκπαίδευση. Για την υγεία δεν χρειάζεται βέβαια να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά. Έχει ήδη διαλυθεί.Η “καραβάνα” και για τους εκπαιδευτικούς πάντως προβλέπεται και στο μνημόνιο συνεργασίας που είχαν υπογράψει πριν από λίγο καιρό οι υπουργοί Άμυνας και Παιδείας.

Διαβάστε τι προβλέπει:






http://www.onalert.gr/stories/karavana-sysitia-ekpaideytikoi-stratiotikoi

2 comments :

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝΕ

    ReplyDelete
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΤΕΣ ΒΟΘΡΩΝ!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!
    ΚΟΥΡΗΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ "ΜΠΟΦΟΡ"!ΚΟΨΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑ'ΠΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΦΙΛΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ Σ/ΧΗ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ,ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ!ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ!ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΙΝ ΘΑ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete