20/11/2012

Μόσχα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι στη καρδιά Ρωσίδα πράκτορα

Σε βορειο-δυτικό προάστιο της Μόσχας δολοφονήθηκε σήμερα υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (ФСБ). Πρόκειται για την υπολοχαγό Λυδία Χαμζίνα, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από την είσοδο του σπιτιού της με ένα μαχαίρι στην καρδιά. Οι ρωσικές αρχές ερευνούν το συμβάν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικό, όπως δημοσιεύει το Ίντερφαξ.

The Hellenic Information Team

ΣΧΕΤΙΚΟ: Εντοπίστηκε στη Ρωσία πράκτορας της νορβηγικής κατασκοπείας

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ   ΣΤΡΑΤΗΓΟ Nikolai Makarov; (ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;
Ο Makarov ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ. (Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, Ο ΔΙΟΡΙΣΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ)
ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΣΟΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ (SU-35) ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ..."Η Ρωσία θα προμηθεύσει την Κίνα με 24 μαχητικά αεροσκάφη Su-35 αναφέρει η εφημερίδα ВЕДОМОСТИ. Η εταιρεία Rosoboronexport και η ειδική επιτροπή του υπουργείου Άμυνας για τις εξαγωγές όπλων συμφώνησαν για την εξαγωγή του Su-35 στην Κίνα. Η συμφωνία πιθανόν να υπογραφή κατά την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στην Κίνα τον Νοέμβριο. Οι παραδόσεις του συγκεκριμένου αεροσκάφους δύνανται να ξεκινήσουν το 2015. Το κόστος της συμφωνίας φτάνει τα  500 εκατομμύρια δολαρια. Το αεροσκάφος θα παρουσιασθεί στην αεροπορική έκθεση στο Ζουχάι της Κίνας το 2014."

No comments :

Post a Comment