13/09/2012

Το Χρηματοοικονομικό Forum Θράκης θα κάνει παρουσίαση των ΕΟΖ στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα πάει το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ προκειμένου να κάνει μία παρουσίαση σχετικά με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και την άμεση αναγκαιότητα αυτών στο κομμάτι της πολυπόθητης ανάπτυξης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 5 το απόγευμα, στην Αίθουσα της Τράπεζας της Ελλάδας. Στην εκδήλωση, θα συμμετέχουν Οικονομολόγοι, Νομικοί και Πολιτικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικοί σε αύτη τη θεματολογία, οι οποίοι και θα αναλύσουν τον ορισμό και τη φύση των Ε.Ο.Ζ ενώ θα παρουσιαστούν, με νέα στοιχεία και με εξειδικευμένες μελέτες, τα οφέλη που τυχόν θα προκύψουν από μια τέτοια Ζώνη για την Θράκη άλλα και για την Ελλάδα. Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα θιγεί και το θέμα των αντισταθμιστικών μέτρων αλλά και το εργασιακό. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ, που ετοίμασε το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης με την βοήθεια του Θρακιώτη κινηματογραφιστή, του Θεόφιλου Γεροντόπουλου, για τη Σαμοθράκη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet 

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ;;; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΟΙ ΕΟΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΕΟΖ;;; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΟΖ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΟΖ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΛΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΟΖ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ. ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010: http://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html. ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΟΖ ΘΑ ΠΟΛ/ΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΗΔΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ "ΨΑΧΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ...

No comments :

Post a Comment