04/04/2012

Όχι στην ανεξέλεγκτη “συνεργασία” με το Ισραήλ

Συνεργασία εξήγγειλαν, η αρχαιολογική υπηρεσία του Ισραήλ με την αρχαιολογική υπηρεσία Κύπρου, προκειμένου να αναδείξουν, όπως αφήνουν να εννοηθεί, τα “κοινά πολιτισμικά στοιχεία” της Ανατολικής Μεσογείου.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές–εθνικοκοινωνιστές, έχουμε να τους πούμε πως είμαστε Έλληνες που ζούμε σε αυτό το νησί προ αμνημονεύτων αιώνων και όχι υβρίδιο της Ανατολικής Μεσογείου.

Η “συνεργασία” που απαιτείται για την εξόρυξη του φυσικού αερίου στα συνορεύοντα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ με την ισραηλινή πρέπει να σταματήσει εκεί και τίποτα πάρα πέρα. Ο εναγκαλισμός του Ισραήλ πέραν της συγκεκριμένης συνεργασίας εγκυμονεί φοβερούς κινδύνους. 

Καλούμε τους Έλληνες της Κύπρου να απαιτήσουν περισσότερη Ελλάδα στη Κύπρο. Να απαιτήσουν ενιαίο ελληνικό στρατό και ενιαία ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου. Έλληνες της Κύπρου αντισταθείτε στην εκπόρνευση της πατρίδος μας. Η τουρκική κατοχή θα περάσει γιατί μια μέρα θα αξιωθούμε να μπούμε ελευθερωτές στην Κερύνεια μας, όμως η πολιτισμική αλλοτρίωση, θα μας οδηγήσει στο θάνατο. Έλληνες της Κύπρου, κρατείστε στις ψυχές σας την Ελλάδα.

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

No comments :

Post a Comment