05/02/2011

ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗ "ΣΟΦΙΑ" 3

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ "ΠΑΝΣΟΦΕΣ" ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ.ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗ "ΣΟΦΙΑ" 1
ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗ "ΣΟΦΙΑ" 2

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...

- «Σε παρακαλούμε (σ.τ.μ. τον Ιεχωβά) να επιβάλλεις την οργή Σου επάνω στα έθνη που δεν πιστεύουν εις Εσένα. Πάρε μακριά, ω Κύριε, όλη την ελπίδα από αυτά. Κατάστρεψε όλους τους εχθρούς του Έθνους Σου (σ.τ.μ. εννοείται του Ιουδαϊκού)». Ιουδαϊκή Συναγωγή, σελ. 212 Μινχάγκεν, σελ. 23 Κραχ Χαϊμ, σελ. 480 Χαγκά.
- «Οι διδασκαλίες του Ταλμούδ ίστανται υπεράνω όλων των άλλων νόμων. Είναι σημαντικότερες των Μωσαϊκών Νόμων» - Ραββίνος Ισμαελ, Ραββίνος Τσαμπάρ, και λοιποί.
- «Οι αποφάσεις του Ταλμούδ είναι λόγοι του Ζώντος Θεού. Ο ίδιος ο Ιεχωβάς ζητά την γνώμη των πρώτων ραββίνων όταν υπάρχουν δύσκολες υποθέσεις εις τον ουανό» - Ραββίνος Μεναμέμ: Σχολιασμός επί του 5ου βιβλίου του Ταλμούδ.
- «Είναι αισχρότερο να αμφισβητείς τους λόγους των ραββίνων από εκείνους της Τορά (σ.τ.μ. άλλο ιερό βιβλίο των Ιουδαίων)» - Μίσνα Σανεντρίν 11:3
- «Εάν ένας Ιουδαίος κληθεί για να ερμηνεύσει οποιοδήποτε μέρος των Ραββινικών βιβλίων, οφείλει να δώσει μόνο μια ψεύτικη ερμηνεία.Οποιοσδήποτε παραβιάσει αυτόν τον κανόνα, θα θανατωθεί» - Λιμπρ Νταβίντ 37.
- «Ενας Ιουδαίος οφείλει και πρέπει να πάρει ψεύτικο όρκο όταν οι γκοϋιμ τον ερωτήσουν εάν τα βιβλία μας περιέχουν οτιδήποτε εναντίον τους» - Σζααλόθ Ουτσζαμπότ, το βιβλίο του Ζορ Ντιά 17.
- «Οταν ο Μεσσίας έλθει κάθε Ιουδαίος θα έχει 2.800 σκλάβους» - Σιμέου Χάνταρσεν, ακολ. 56-D
- «Αμέσως μόλις φτάσει ο Μεσσίας θα αυτοανακηρυχθεί βασιλιάς. Θα καταστρέψει την Ρώμη (σ.τ.μ. αυτή η πόλις ήταν τον καιρό που εγράφησαν τα βιβλία του Ταλμούδ το σύμβολο του αντι - Ιουδαϊσμού) και θα την μετατρέψει σε έρημο. Αγκάθια και αγριόχορτα θα φυτρώσουν στο παλάτι του Πάπα. Μετά θα ξεκινήσει (ο Μεσσίας) έναν ανηλεή πόλεμο κατά των μη - Ιουδαίων και θα υπερισχύσει. Θα τους σφαγιάσει κατά μάζες, θα σκοτώσει τους βασιλείς τους και θα ερημώσει όλη των Ρωμαϊκή γη. Θα πει στους Ιουδαίους: «Είμαι ο Μεσσίας Βασιλέας για τον οποίο περιμένατε. Αρπάξτε το ασήμι και το χρυσάφι από τους γκοϋιμ»» - Ιωσίας 60, 6. Ραββίνος Αμπτρμπάνελ στον Δανιήλ, 7, 13.
- «Οταν πηγαίνεις εις τον πόλεμο (σ.τ.μ. εννοείται της μη – Ιουδαϊκής χώρας, της οποίας ο Ιουδαίος είναι υπήκοος) να μην πηγαίνεις ως ο πρώτος, αλλά ως ο τελευταίος, ούτως ώστε να μπορεί να γυρίσεις ως ο πρώτος. Πέντε πράγματα έχει η Χαναάν συμβουλεύσει τους γιούς της: «Αγαπάτε ο ένας τον άλλον, Αγαπάτε τη διαρπαγή, μισείτε τους αφέντες σας και μην λέτε ποτέ την αλήθεια» - Πεσαχίμ, F 113 Β.
- «Όλα τα τάματα, όρκοι, υποσχέσεις, δεσμεύσεις και ένορκες δηλώσεις που ξεκινούν από αυτήν την ίδια ημέρα (σ.τ.μ. 17η Σεπτεμβρίου, η αρχή του Ιουδαϊκού νέου έτους) της συμφιλιώσεως έως την επομένη ημέρα της συμφιλιώσεως, προτιθέμεθα να τάξουμε, υποσχεθούμε, ορκισθούμε και δεσμεύσουμε τους εαυτούς μας να εκπληρώσουμε, μετανοούμενοι των πατέρων. ας τα αφήσουμε να ανομηθούν, απαλλαχθούν, αφανισθούν, καταργηθούν, ανάξια, ασήμαντα (οι όρκοι, υποσχέσεις κλπ). Τα τάματά μας δεν θα είναι τάματα και οι όρκοι μας δεν θα είναι όρκοι στο παραμικρό» - Σχουλχάν Αρούχ, Έκδοσης Ι, 136.
- «Οτιδήποτε ένας Ιουδαίος χρειάζεται για την εκκλησιαστική του ιεροτελεστία, κανένας γκόυ δεν επιτρέπεται να παράγει, αλλά μόνον ένας Ιουδαίος, διότι αυτό πρέπει να παραχθεί από ανθρώπινα όντα και ο Ιουδαίος δεν επιτρέπεται να λογαριάζει τους Γκοϋιμ ως ανθρώπινα όντα». Σχουντχάν Αρούχ, Οράμ Χαϊμ 14, 20, 33, 39. Τζεμπομόθ Ταλμούδ 61.»
- «Όλη η περιουσία όλων των άλλων εθνών ανήκει στο Ιουδαϊκό έθνος το οποίο, συνεπώς είναι δικαίωμά του να την αρπάζει δίχως τον παραμικρό ενδοιασμό. Ένας Ορθόδοξος Ιουδαίος δεν δεσμέυεται να ακολουθεί τις αρχές της ηθικής απέναντι στους ανθρώπους των άλλων φυλών. Μπορεί να ενεργεί αντίθετα στην ηθική, εάν αυτό είναι επωφελές για τον ίδιο ή για τους Ιουδαίους γενικώς» - Σχουλχάν Αρούχ, Τσοσζέν Χαμισζπάτ 348.
- «Ενας Ιουδαίος μπορεί να κάνει σε μια μη - Ιουδαία ότι επιθυμεί ο ίδιος. Μπορεί να την μεταχειρισθεί όπως μεταχειρίζεται ένα κομμάτι κρέατος» Νανταρίν, 20, Β’ Σχουντεχάν Αρούχ, Τσοσζέν Χαμισζπάτ 348.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ...
- «Κάθε γκόυ που μελετά το Ταλμούδ και κάθε Ιουδαίος που βοηθά σε αυτό, πρέπει να πεθάνουν» - Σανεντρίν, 59α. Αμπόντα Ζόρα, 8-6, Σζαγκίγκα, 13.

No comments :

Post a Comment