09/10/2010

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ = ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ κ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

"Το 64% των πολιτών τάσσεται υπέρ δραστικών μειώσεων των εξοπλιστικών προγραμμάτων, με 20% εναντίον. Στο πλαίσιο διμερούς συμφωνίας με την Τουρκία για από κοινού μείωση των εξοπλισμών τα ποσοστά αυξάνονται σε 87% υπέρ και 6% εναντίον.  Αυτό είναι το εύρημα έρευνας της VPRC για το TVXS με αντικείμενο τα προτιμώμενα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης που έγινε τον περασμένο Μάιο".

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

- Ο Τούρκος Πρωθυπουργός έχει επανειλημένως προτείνει τη μείωση των εξοπλισμών.
- Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, που επέκρινε τις ευρωπαϊκές πολεμικές βιομηχανίες για εκμετάλλευση της Ελλάδας.
- Ο Πεταλωτής δήλωσε οτι πρέπει να σταματήσει, πλέον, αυτό το γαϊτανάκι που υπήρχε γύρω από τους εξοπλισμούς, με τα κέρδη και με όλες τις παθογένειες που υπήρχαν.
- (Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ) Πρωθυπουργός, δήλωσε οτι θα προέλθει; μέρισμα ειρήνης από τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
- Ο Πάγκαλος δήλωσε οτι εξοπλιζόμαστε για την αντιμετώπιση φανταστικών απειλών και είχε τονίσει ότι αισθάνεται εθνική ντροπή κάθε φορά που αναγκάζεται να αγοράζει όπλα, που δεν μας χρειάζονται, με βάση μια αντικειμενική εκτίμηση των κινδύνων που υπάρχουν στον σημερινό κόσμο, για την Ελλάδα.
- Ο Μπεγλίτης, διεκτραγώδησε το καθεστώς των αμυντικών προμηθειών.
- Ο Τσίπρας για τον οποίο οι αμυντικές δαπάνες συνιστούν "σκάνδαλο".

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟ:
- ΝΔ η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια για περικοπές. Αυτό που χρειάζεται είναι να σπάσει το κύκλωμα των προμηθευτών και να στραφεί η χώρα σε ποιοτική αναδιάρθρωση.
- ΛΑΟΣ αν είχαμε άλλους γείτονες δεν θα θέλαμε τέτοιες δαπάνες.
- ΚΚΕ ας σταματήσουν να μας πουλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

No comments :

Post a Comment