11/05/2022

Κολοσσιαίο πακέτο σχεδόν 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το σχέδιο νόμου  που ζήτησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν για να προσφερθεί στρατιωτική, ανθρωπιστική και οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία. Το κείμενο, που εγκρίθηκε με τις ψήφους και των δύο κομμάτων, μένει να εγκριθεί από τη Γερουσία προτού καταλήξει στο γραφείο του Αμερικανού προέδρου. Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος Μπάιντεν κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει «αμέσως» τη χρηματοδότηση, καθώς το θέμα είναι επείγον, κατ’ αυτόν. Από τα 40 δις τα 6  προορίζονται για να αποκτήσει η Ουκρανία τεθωρακισμένα οχήματα, να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα και να λάβει διάφορα όπλα και πυρομαχικά. Σχεδόν 9 δς. προορίζονται για την εξασφάλιση «της συνέχειας των ουκρανικών δημοκρατικών θεσμών», ενώ μέρος του ποσού προορίζεται και για τη χορήγηση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης θα δαπανήσει 1 δισεκατομμύριο ευρώ στην Ουκρανία το 2022, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της ΕΤΑΑ Οντίλ Ρενό-Μπασό. Θα καταβάλλει κάθε μήνα στην Ουκρανία κατά μέσο όρο το ποσό των 200 εκατ. δολαρίων για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών. Όπως είπε στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου της ΕΤΑΑ στο Μαρόκο, το πακέτο έχει στόχο να στηρίξει την ουκρανική οικονομία, ενώ συμπλήρωσε ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης προτίθεται να κάνει ακόμη περισσότερα.

AΜΠΕ

13 comments :

  1. BAD MOON RISING-Tears in the Dark (1993)
    https://www.youtube.com/watch?v=zEIoPQNMd-U

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/5/22 19:03

    ΚΟΛΟΣΣΙΑΟ ΠΑΚΕΤΟ +19% ΣΤΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ...ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

    "Οι χρηματαγορές καταρρέουν αλλά το φυσικό αέριο ανεβαίνει 19%!"
    https://www.pronews.gr/oikonomia/oi-xrimatagores-katarreoun-alla-to-fysiko-aerio-anevainei-19/

    ReplyDelete
  3. ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    https://www.cnn.gr/ellada/story/312944/pethane-o-spoydaios-ellinas-moysikosynthetis-vaggelis-papathanasioy

    ReplyDelete
  4. Anonymous24/5/22 11:52

    https://www.newsit.gr/texnologia/apth-ereynites-dimiourgisan-tin-proti-kryfi-mnimi-ypologiston-me-asylliptes-taxytites/3530291/

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Η τρέχουσα μνήμη που δημιουργήσαμε μπορεί για πρώτη φορά να αποθηκεύει 16 bits"

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΛΗ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥΣ.

      Delete
  5. Anonymous25/5/22 16:24

    ΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ 3nm, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡΣ.

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  6. Anonymous25/5/22 18:57

    ΝΑΙ*

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  7. Anonymous30/5/22 10:49

    https://www.defence-point.gr/news/quot-pote-min-pligoseis-enan-thanasimo-echthro-skotose-ton-i-kane-ton-filo-quot

    ReplyDelete
  8. Anonymous30/5/22 18:49

    Τί έγινε στο Ιράν Κουρήτη;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΩΣΕ ...
      https://slpress.gr/ethnika/otan-gia-chari-ton-ipa-i-athina-pyrovolei-tin-elliniki-naytilia/

      ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΟΜΩΣ, ΤΡΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ. Η ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΜΦΘΟΥΝ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΞΕΙ (ΤΟ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΠΙ ΝΑΣΕΡ.

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ , ΟΥΤΕ ΔΡΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ ΟΠΩΣ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

      Delete
  9. Anonymous5/6/22 20:14

    https://discovery.kaust.edu.sa/en/article/1232/illuminating-perovskite-photophysics?fbclid=IwAR2Uyf-bs0Bsqfd5T4YCRU40G1FI7v2pMVy3kb4P6K00LFcWBfrpVvmnDJ0

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  10. Anonymous24/6/22 01:14

    "Μέχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανό! Καταγγελία-ΣΟΚ: «Η Ε.Ε. θα απελάσει πρόσφυγες για να ενταχθούν στον στρατό του Ζελένσκι»"
    https://www.el.gr/war/mechri-ton-teleytaio-oykrano-kataggel/

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" (ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

    ReplyDelete
  11. Anonymous28/6/22 02:54

    "Η κοινότητα LGBTQ+ δηλαδή οι ΛΟΑΤΚΙ της Ουκρανίας, καλούν τους ομοίους τους να καταταγούν στον ουκρανικό στρατό για να πολεμήσουν τους ρωσόφωνους επαναστάτες και τον ρωσικό Στρατό με το ακόλουθο διαφημιστικό μήνυμα."
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/vinteo-oi-loatki-tis-oukranias-kaloun-ta-meli-tis-koinotitas-na-katatagoun-kai-na-polemisoun-tous-rosous/

    "KYIV-PRIDE'
    https://rumble.com/v1a3orx-kyiv-pride.html

    ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ.


    ReplyDelete