03/12/2021

Άκαρπες οι προσπάθειες του H.B να περισυλλέξει τα συντρίμμια του μαχητικού αεροσκάφους F-35

Kατά τη διάρκεια κατάδυσης που πραγματοποιήθηκε από ένα μη επανδρωμένο υποβρύχιο, αποδείχθηκε ότι τα περισσότερα από τα συντρίμμια είχαν ...εξαφανιστεί.Είναι γνωστό ότι ο βρετανικός στρατός που έχει σαρώσει τον πυθμένα στο σημείο της συντριβής σε ακτίνα ενός ναυτικού μιλίου, βρήκε μικρά θραύσματα, αλλά μεγάλα τμήματα της ατράκτου, καθώς και τα εποχούμενα συστήματα, τα καταγραφικά πτήσης και τα όπλα δεν βρέθηκαν.

Προηγούμενες αναφορές είχαν υπονοήσει ότι ένα ρωσικό υποβρύχιο του Project Varshavyanka, με χαμηλή υπογραφή ραντάρ, μπορεί να επιχειρούσε στην περιοχή. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν και ποια χώρα μπορεί να έβαλε χέρι στα συντρίμμια του αεροσκάφους.

https://infognomonpolitics.gr/2021/12/ta-syntrimmia-tou-f-35-pou-synetrivi-sti-mesogeio-eklepse-agnosti-chora/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΡΩΣΣΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΕΙΧΕ ΧΑΜΗΛΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ F-35 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ F-35. ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΟΧΙ ΩΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ.

2 comments :

  1. Anonymous3/12/21 20:15

    Καταπληκτικό άρθρο, το υποβρύχιο είχε χαμηλή υπογραφή ραντάρ! Τουλάχιστον να ήταν 636.3 να το πιστέψουμε ότι "είχε χαμηλή υπογραφή...ραντάρ!"

    Πιστέυεις τα ρωσικά συστήματα μπορούν να πάρουν παραμέτρους βολής, να κλειδώουν δλδ τα λεγόμενα στελθ αεροσκάφη? Διότι το να τα δουν εντάξει, είναι γελίο να υποστηρίζουμε ότι δεν μπορούν χίλια χιλιόμετρα από τα σύνορα τους να τα δουν και οι ρώσοι και οι αμερικάνοι και όποιος άλλος έχει ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης της τάξης των μεγαβάτ.

    12G

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ..."ΜΙΑ ΠΑΤΙΑ" ΔΡΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΝΕΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ . ΙΣΩΣ ΔΛΔ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΥΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΗΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΝΑΠΡΤΥΣΕΙ ΤΟ F-35 ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.
      ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ F-15 , ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΟΡΑΤΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ F-18.

      Delete