29/12/2021

Ορμητήριο δουλεμπόρων η Ελλάδα

Η τεκμηρίωση ότι Γερμανία και Ελλάδα απορροφούν το 80% των πωλήσεων «φουσκωτών για πρόσφυγες» από τη στιγμή που η Τουρκία απαγόρευσε την εισαγωγή τους, ανοίγει μέγα θέμα για την δράση των δουλεμπόρων στην Ελλάδα και την συνεργασία τους με τους Τούρκους. Ρεπορτάζ της GUARDIAN εμφανίζει και τη χώρα μας ως κόμβο διακίνησης. Το σοβαρότερο συμπέρασμα της έρευνας είναι η Ελλάδα έχει γίνει ορμητήριο των τούρκων δουλεμπόρων, με εταιρείες που λειτουργούν σε ελληνικό έδαφος και κάνουνπωλήσεις των κινεζικών «φουσκωτών του θανάτου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.newsbreak.gr/kosmos/282474/apokalypsi-ormitirio-doylemporon-i-ellada-poioi-emporeyontai-tis-varkes-toy-thanatoy/

3 comments :

  1. ΤΙ ΠΙΝΕΙ ?

    Σχετικά με την Τουρκία, ο Μπορέλ εκτιμά ότι οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο τείνουν να εκτονωθούν. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η κατάσταση στη Λιβύη φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί, με τις εκλογές να έχουν αναβληθεί ξανά και οι εντάσεις με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο τείνουν να εκτονωθούν φέτος. Το Περιφερειακό Φόρουμ της Ένωσης για τη Μεσόγειο και η Υπουργική Σύνοδος ΕΕ-Νότιας Γειτονίας στη Βαρκελώνη, στα τέλη Νοεμβρίου υπενθύμισαν επίσης την επείγουσα ανάγκη να κλείσει το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ των δύο ακτών της Μεσογείου και να αξιοποιηθούν νέες ευκαιρίες για παράδειγμα γύρω από την πράσινη μετάβαση».

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ...
      ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΗ "ΒΕΤΟ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
      ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΕΛ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ..."ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ" ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

      Delete
  2. Anonymous 16/12/21 15:57
    https://isxys.blogspot.com/2021/12/blog-post_83.html?showComment=1639663023353#c2099804429089952118

    ReplyDelete