08/12/2021

Οι γονείς και οι κηδεμόνες μαθητών που δεν μεριμνούν για τη φοίτησή τους στο σχολείο μέχρι και το Γυμνάσιο θα είναι αντιμέτωποι με φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

Με νομοθετική ρύθμιση των συναρμοδίων υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης την οποία κατέθεσαν στη Βουλή επιχειρείται η αποτροπή των γονέων και κηδεμόνων να κρατούν μακριά από το σχολείο τα παιδιά τους τα οποία είναι μαθητές, επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους. Η εν λόγω διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

ΑΜΠΕ

31 comments :

  1. Anonymous8/12/21 11:21

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ...

      ΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΚΑΚΩΝ" ΓΟΝΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΡΚΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 80%, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.

      Delete
  2. Anonymous8/12/21 11:55

    "....όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την ΕΓΓΡΑΦΗ ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση..."

    ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/12/21 12:05

    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.
    ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ:

    "Προς το τέλος έριξε και την «βόμβα», λέγοντας πως πήρε “κάτι μονοκλωνικά” και έγινε “καλά”, καθώς ακόμη δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε το εμβόλιο!

    Κι ενώ η Τ. Στεφανίδου, παρεμβαίνει λέγοντας ότι “μονοκλωνικά δεν είχαν έρθει τότε”, η Α. Ροκοφύλλου της απαντά κατηγορηματικά ότι “είχαν έρθει”. Μάλιστα αποκάλυψε ότι “την ημέρα που έφυγε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μπήκα στον θάλαμο εκείνο εγώ…” Εν συνεχεία η δημοσιογράφος προσπάθησε να τα μαζέψει!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;; ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;; ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ EL.GR: 70% ίαση! Το «έγκλημα» που συνεχίζεται με τον κορωνοϊό και κανείς δεν λογοδοτεί"

    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/tis-xefyge-tis-antidimarchoy-ayto-me-gi/

    ReplyDelete
  4. Anonymous8/12/21 16:32

    "Τουλάχιστον μία αντιδιαδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Βιέννης το Σάββατο. Περίπου 1.500 «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» συμμετείχαν στη διαμαρτυρία, κάνοντας πορεία με συνθήματα όπως: «ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΑΣΚΕΣ! Ενάντια στους Ναζί, το κράτος και το κεφάλαιο!». ενώ κατηγόρησε την αντίπαλη συγκέντρωση ότι είναι μια σύναξη από ακροδεξιούς εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και αρνητές του Covid."

    https://www.newsbreak.gr/kosmos/275942/oi-antifasistes-ekanan-antisygkentrosi-yper-ton-katastaltikon-metron/


    ΡΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ:

    https://pbs.twimg.com/media/FEOFbK3WQAAL0Cj?format=png&name=small
    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=11391120

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/12/21 19:50

      εγώ δεν φοράω φερετζομάσκα γιατί απλά δεν έιμαι χειρούργος, ληστής, ή μουσουλμάνα.
      Αλλά το ότι είμαι Ναζί, κράτος και κεφάλαιο ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!

      Τελικά αυτοί οι "αριστεροί" στη Δύση τι "ρουφάνε" και δεν το μαρτυράνε;

      Delete
    2. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ,

      ΕΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ, ΞΑΝΘΟΙ, ΑΡΙΟΙ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΟΚ!
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ.

      ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
      ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://isxys.blogspot.com

      Delete
    3. ...απλά έχει μειωθεί το budget στρατολόγησης "επναστατών" και η ποιότητά τους έχει πέσει δραματικά!

      Delete
    4. "ΚΚΕ για τις 11 συλλήψεις στην Πιερία: Φταίει ο Η.Κασιδιάρης…" (ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΦΤΑΙΝΕ!)

      "Προσθέτει ότι «είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που όλο αυτό το διάστημα, με την έλλειψη ουσιαστικής και τεκμηριωμένης ενημέρωσης, τις παλινωδίες σε σχέση με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και τον εμβολιασμό, αφήνει έδαφος να αναπτυχθούν ανορθολογικές και σκοταδιστικές απόψεις και πρακτικές»" (ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ "ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤ' ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ 21 ΜΗΝΕΣ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!
      ΑΜΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.)

      "«Καλούμε το λαό της Κεντρικής Μακεδονίας να απομονώσει τέτοιες ομάδες (ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!). Να διεκδικήσει την άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με προσωπικό και μέσα (ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, κτλπ), την επίταξη χωρίς κανένα κόστος του ιδιωτικού τομέα της υγείας (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ' ΘΕΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ FULL ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, Η' ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ;). Μέτρα προστασίας στα σχολεία (ΥΠΑΡΧOYN. ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ SELF-TEST ΤΡΩΝΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ), τις σχολές (ΤΟ ΙΔΙΟ), στους χώρους δουλειάς (ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΗΛ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ SELF TEST) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΟΥ, ΤΑ ΜΜΜ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ), σε όλους τους χώρους διασποράς (ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ; ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ LOCKDOWN, Η' ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΥΛΑΚ;).
      Καθολικό πρόγραμμα δημόσιου – δωρεάν εμβολιασμού (Μ' ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ), επιστημονικά τεκμηριωμένη εμβολιαστική εκστρατεία με (ΤΗΛΕ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ) προσωποποιημένη ενημέρωση και κέντρο ελέγχου (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ) και φαρμακοεπαγρύπνησης (HIGH SCORE - ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΠΟΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ)» καταλήγει το σχόλιο της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ."
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1040537_kke-gia-tis-11-syllipseis-stin-pieria-ftaiei-o-ikasidiaris

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Μ' ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ.

      Delete
    5. https://theflagreport.com/o-skoteinos-rolos-tis-kinas-stin-katadiki-kai-tin-antisyntagmatiki-viaiopragia-kata-tou-i-kasidiari/

      Delete
    6. https://pbs.twimg.com/media/FEoy77GXEAMDUT4?format=jpg&name=medium

      Delete
  5. Anonymous9/12/21 01:58

    Από τη στιγμή που εγκρίθηκε το μπόλι και για παιδιά άνω των 5, τα θέλουν σε δημόσιο χώρο για να ελέγχουν την υγεία τους, τα δεδομένα τους και να τους επιβάλλουν το Green Pass και τα μπόλια γενετικής μετάλλαξης σε συχνή βάση.
    ΄Όπως είπε και κάποιος οι λευκοί θα καταντήσουν ισχνοί, ευάλωτοι και αδύναμοι να εργαστούν και να δημιουργήσουν.
    Απλά πράγματα....

    ReplyDelete
  6. "Η ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνέλαβε διευθυντή σχολείου στην Πιερία και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα!"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1040439_pieria-omada-atomon-poy-diafonei-me-tis-ypohreotikes


    Σχόλιο airmagic7

    Για τον απλό κόσμο που δεν γνωρίζει ο Θεματοφύλακας του Συντάγματος γίνεται όταν καταθέτεις την ΣΩΣΤΗ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 στο τοπικο Αστυνομικό Τμήμα σου και αφου παρεις αριθμο πρωτοκολλου την εκθεση εγχειρησεως και ακριβες αντιγραφο προωθειται στην εισαγγελεια και εχουν 60 ημερες να σου απαντησουν. Από την στιγμή που δεν σου απαντήσει κανένας για αυτά που γράφεις, σημαινει οτι ΣΙΩΠΗΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ. Δεν υπαρχουν ομαδες ουτε σωματεια ουτε κόμματα, Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    Κάτι σημαντικό που ξέχασα να προσθέσω είναι ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας

    ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 275 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1:
    Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι του άρθρου 31, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα

    ReplyDelete
    Replies
    1. "ΣΩΣΤΗ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120"... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ "ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ " ; "ΑΝΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ" , "ΣΚΕΤΗ ΔΗΛΩΣΗ" ;

      ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

      Delete
    2. Την πράξη της αρπαγής από κοινού, η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των 11 ατόμων, μελών της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που συνελήφθησαν για το πρωτοφανές περιστατικό της «σύλληψης» του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου, στην Πιερία, με την αιτιολογία ότι παραβιάζει το Σύνταγμα, επειδή εφαρμόζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα αναφορικά με τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα. Η ίδια δικογραφία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορά επιπλέον, κατά περίπτωση, πράξεις όπως διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση κ.ά. Οι συλληφθέντες -εννέα άνδρες και δύο γυναίκες- κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

      ΑΠΕ-ΜΠΕ

      Delete
    3. ΝΟΜΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

      Άρθρο 275 - Κώδικας Ποινικής Δικονομίας (Νόμος 4620/2019) - Στα αυτόφωρα εγκλήματα

      1. Προκειμένου για αυτόφωρα ΚΑΚΑΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ οι ανακριτικοί υπάλληλοι του άρθρου 31, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε ΠΟΛΙΤΗΣ το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα.

      ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ KAI SELF TEST ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑ (EUA).
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ. ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ;
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ;
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ-Η ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ", Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ AVANTAGE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ" ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, Η' ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ.

      Delete
    4. " γονείς και μαθητές πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία του Αιγινίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πρωτοφανές περιστατικό."
      https://www.el.gr/ellada/ston-eisaggelea-protodikon-katerini/
      https://www.el.gr/ellada/theodorikakos-gia-thematofylakes-toy/

      ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ:

      "Σύμβουλος Α.Τσίπρα: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους άνω των 12 ετών, να μην ξεφύγει κανείς -Ανόητοι και αλήτες»"
      https://www.pronews.gr/ygeia/1040898_symvoylos-atsipra-ypohreotikos-emvoliasmos-gia-oloys-ano-ton-12-na-min-xefygei-kaneis

      Delete
    5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ.
      ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο

      «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους - Δεν μπορούν να γυρνούν και να μολύνουν»: Δείτε τις προτάσεις του Ν.Ανδρουλάκη
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kinal/1041162_ypohreotikos-emvoliasmos-gia-oloys-den-mporoyn-na-gyrnoyn-kai-na

      Delete
    6. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.
      ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ Τ' ΟΞΥΓΟΝΟ...

      «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;» – Τελείωσαν τα εμβόλια στην Ελασσόνα και οι πολίτες…τρελάθηκαν!
      https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/poy-einai-ta-emvolia-teleiosan-ta-e/

      Delete
  7. κα Υφυπουργέ,
    πιστοί στην ενημέρωση και "βελτίωση" των political correct κατευθύνσεων αλλά και πoλιτικών της κυβέρνησης σας, παρακαλούμε για την

    αντικατάσταση της δήλωσής σας:

    "Δ. Μιχαηλίδου: « Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1040597_d-mihailidoy-oloi-oi-anthropoi-gennioyntai-isoi

    με την παρακάτω:

    « Όλοι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι γεννιούνται ίσοι»

    για οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    Εκ των Συνεργατών του ΙΣΧΥΣ

    ReplyDelete
  8. "Ολλανδία - κορωνοϊός: Ασκήσεις του Στρατού για την αντιμετώπιση… εξέγερσης!"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1040573_ollandia-koronoios-askiseis-toy-stratoy-gia-tin

    ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ.

    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΜΗ ΛΕΤΕ: "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ", "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ"
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ....

    ReplyDelete
  9. Άρνηση των παιδιάτρων να αναλάβουν τον εμβολιασμό των παιδιών στα ιατρεία τους- Μόλις 70 δέχτηκαν από τους 3500

    https://focusfm.gr/arnisi-ton-paidiatron-na-analavoyn-ton-emvoliasmo-ton-paidion-sta-iatreia-toys/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ!
      ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΗΛ. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

      Delete
  10. Ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς το μόνο που τόνισε στην ανακοίνωσή του για τον θάνατο της 14χρονης ήταν ότι: «Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19», και με αυτό τα είπε ΟΛΑ.

    https://attikanea.info/%CE%97-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7-14%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%9F%CE%B9-%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%95%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%95%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7/

    ReplyDelete
  11. ΟΙ ΥΓΡΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ IsR Prepotency ΠΕΡΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ.

    «Εκτός από το "Εμείς", ο Ζαμιάτιν έγραψε επίσης μια σειρά από σύντομες ιστορίες, με τη μορφή του παραμυθιού, που αποτελούσαν στην ουσία σατιρική κριτική του Κομμουνιστικού καθεστώτος στην Ρωσία, όπως η ιστορία για μια πόλη όπου ο δήμαρχός της αποφασίζει ότι για να κάνει όλους του πολίτες ευτυχισμένους θα πρέπει να τους κάνει όλους ίσους. Τους εξαναγκάζει όλους, του εαυτού του συμπεριλαμβανομένου, να ζουν σε έναν μεγάλο στρατώνα, μετά να ξυρίζουν τα κεφάλια τους για να είναι ίσοι με τους φαλακρούς, και τέλος να γίνουν νοητικά καθυστερημένοι προκειμένου να εξισώσει την νοημοσύνη τους προς τα κάτω. Η πλοκή αυτή είναι πολύ όμοια με αυτήν του The New Utopia (1891) από τον Τζέρομ Κ. Τζέρομ, τα άπαντα του οποίου είχαν δημοσιευτεί τρεις φορές στην Ρωσία πριν το 1917.»

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%B5%CE%B2%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CE%B9_%CE%96%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.pronews.gr/kosmos/1041934_poy-perisseyoyn-kai-poy-leipoyn-oi-gynaikes-stin-eyropi-foto

      Αφου δεν υπαρχουν πια φυλα, τι ασυναρτησιες λεει η Eurostat; Να παρει θεση η αμαζονα του περισσου. Ποτε προβλεπεται διορθωση;

      Delete
  12. https://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/12/ant1-real-news.html

    ReplyDelete
  13. https://1.bp.blogspot.com/-GtykAV8mPY4/VGmoq_LF-DI/AAAAAAAAPwc/kQf9rkhcoCs/s1600/Polytexneio-5.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΤΩ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.
      ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!


      Ελληνική Αριστερά και ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (IQ ραδικιού)
      κατά
      Κυβέρνησης Σπύρου Μαρκεζίνη (Οκτώβριος - Νοέμβριος 1973)

      Καταθέτουν λουλούδια για το ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του ΝΕΟΥ ΔΚΤΑΚΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που κατάφερε Ν' ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ τον "...Σπύρο Μαρκεζίνη , τον άνθρωπο που δέχτηκε να αναλάβει την Πρωθυπουργία και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές...." για την δημιουργία νέου Συντάγματος και την εγκαθίδρυση πολιτεύματος ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

      ΧΑΡΗ ΣΤΟ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ και οι "Κομμουνιστές" και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ στην Ελλάδα το γιορτάζουν και διδάσκουν τα παιδιά!!!

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CE%A3%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85_%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B7_1973

      ΑΦΙΕΡΩΜΑ

      2 σπάνιοι παραδοσιακοί κομμουνιστικοί ύμνοι που τους τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της Οκτωβριανής επαναστάσεως, αλλά ακόμη και στη Β. Κορέα και Κούβα μέχρι σήμερα

      https://www.youtube.com/watch?v=XyICgZ3qKvs
      https://www.youtube.com/watch?v=Za_Rjb3H_ws&list=PLEAD74F05367CB47D

      Delete
  14. https://isxys.blogspot.com/2021/12/blog-post_83.html?showComment=1639663023353#c2099804429089952118

    ReplyDelete
  15. https://twitter.com/USMortality/status/1471669393600004096

    ReplyDelete