26/11/2021

"Παραθέτω κάποιες ιδέες για το τι θα έκανα εγώ για την επιδημία του κορωνοϊού αν έπρεπε να τη διαχειριστώ ως πρωθυπουργός".

Γιατρός δεν είμαι βέβαια, αλλά ούτε και ο Μητσοτάκης είναι ούτως ή άλλως.

 • Κατ' αρχάς θα διέθετα τα εμβόλια στα φαρμακεία και σε οποιαδήποτε άλλη δομή υγείας απ' όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να τα προμηθευτούν δωρεάν δίνοντας μόνο τον αριθμό ΑΜΚΑ τους, και θα μπορούσαν να πηγαίνουν με αυτά σε όποιον γιατρό επιθυμούν για να τους τα κάνει - ό,τι ακριβώς γίνεται δηλαδή επί δεκαετίες με ΟΛΑ τα άλλα εμβόλια.
 • Θα καταργούσα το covid pass και θα χορηγούσα ένα απλό πιστοποιητικό εμβολιασμού, εννοείται χωρίς QR code πάνω του, για χρήση μόνο στις κρατικές υπηρεσίες υγείας.
 • Θα ενημέρωνα εκ των προτέρων τους εμβολιασμένους για τη σταδιακή ελάττωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, καθώς και για το ότι θα πρέπει να εμβολιάζονται μία φορά ανά εξάμηνο προκειμένου να διατηρούν υψηλά επίπεδα ανοσίας. Κάθε συνταξιούχος που θα επέλεγε να εμβολιαστεί θα έπαιρνε αφορολόγητο μπόνους από το κράτος 50 ευρώ τον μήνα για όσο διάστημα έκανε όλες τις προβλεπόμενες δόσεις του εμβολίου.
 • Θα απαγόρευα τον εμβολιασμό των ανηλίκων, θα απάλλασσα τους μαθητές από την υποχρέωση να κάνουν self-test, θα απάλλασσα μαθητές και εκπαιδευτικούς από την υποχρέωση να φορούν μάσκα στο σχολείο, και θα ελάττωνα τον αριθμό μαθητών ανά τάξη στους 15 το πολύ. Οι ανήλικοι θα υποβάλλονταν σε δωρεάν rapid τεστ μόνο εφόσον το έκρινε σκόπιμο ο παιδίατρός τους.
 • Θα καταργούσα αμέσως κάθε υποχρεωτικότητα εμβολιασμού. Θα απαγόρευα δια ροπάλου την απόλυση εργαζομένου για λόγους μη εμβολιασμού του, καθώς και την απαίτηση οποιουδήποτε να ζητά να πληροφορηθεί αυτό το απόρρητο προσωπικό δεδομένο ενός άλλου πολίτη.

Ο κορμός των μέτρων που θα λάμβανα θα είχαν οριζόντιο χαρακτήρα. Δεν θα έκλεινα πεισματικά τα μάτια σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας -όπως κάνει η κυβέρνηση σήμερα- αλλά θα ενεργούσα με γνώμονα αυτό που ο ερευνητής γιατρός στις ΗΠΑ και επίτιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Γιώργος Παυλάκης χαρακτήρισε ως «αδήριτη πραγματικότητα που βγαίνει από την πείρα», δηλαδή ότι «το παρόν κύμα της πανδημίας συντηρείται και από εμβολιασμένους και από ανεμβολίαστους».

 • Κάθε εργαζόμενος, ανεξαρτήτως του αν είχε εμβολιαστεί ή αν είχε νοσήσει, θα ήταν υποχρεωμένος, εφόσον έχει φυσική παρουσία στην εργασία του, να κάνει δύο rapid τεστ εβδομαδιαίως τα οποία θα του παρείχε το κράτος δωρεάν. Το ίδιο θα ίσχυε και για όλους τους νέους που υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους.
 • Η είσοδος οποιουδήποτε ενήλικα σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες, θέατρα, κινηματογράφους, γήπεδα, κομμωτήρια, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και καταστήματα λιανικού εμπορίου θα επιτρεπόταν μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid τεστ 48 ωρών το οποίο θα μπορούσε να κάνει δωρεάν σε οποιαδήποτε δημόσια δομή υγείας.
 • Η είσοδος σε ιατρεία, φαρμακεία, super market, και καταστήματα τροφίμων θα ήταν ελεύθερη χωρίς υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικού rapid τεστ, αλλά με αυστηρή τήρηση των υπολοίπων μέτρων πρόληψης (προσωπικά ραντεβού όπου αυτό είναι δυνατό, μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά κ.λπ).
 • Στα γυμναστήρια και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας θα επιτρεπόταν η είσοδος χωρίς επίδειξη αρνητικού rapid τεστ και χωρίς χρήση μάσκας, αλλά με τήρηση όλων των υπολοίπων μέτρων πρόληψης.
 • Η συνάθροιση ατόμων σε δεξιώσεις, συνέδρια, γάμους, βαφτίσεις, πανηγύρια, λιτανείες, διαδηλώσεις, πορείες κ.λπ. θα γινόταν με αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης και με κριτήρια τετραγωνικών μέτρων του χώρου που τα φιλοξενεί.
 • Η χρήση μάσκας θα ήταν υποχρεωτική για όλους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, και μόνο για τους ενήλικες σε όλους τους κλειστούς χώρους εκτός των εκκλησιών και των γυμναστηρίων.
 • Κάθε Έλληνας ή ξένος υπήκοος που θα έφθανε στη χώρα ερχόμενος από το εξωτερικό, θα υποχρεωνόταν να υποβληθεί σε rapid τεστ στο σημείο εισόδου του. Αν το τεστ ήταν αρνητικό, θα του επιτρεπόταν να μπει στη χώρα και να κυκλοφορήσει ελεύθερα, τηρώντας ακριβώς τα ίδια μέτρα που θα ίσχυαν και για τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες. Αν το τεστ ήταν θετικό θα μπορούσε να επιλέξει είτε να μπει σε καραντίνα 14 ημερών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φιλοξενίας, είτε να επιστρέψει αμέσως στη χώρα απ' όπου προήλθε.

Ακριβώς τα ίδια θα ίσχυαν για την είσοδο οποιουδήποτε στο Άγιο Όρος, αλλά και για όλους τους λαθρομετανάστες που θα έμπαιναν στην Ελλάδα, οι οποίοι επιπλέον θα έπρεπε να επιλέξουν ή να εμβολιαστούν υποχρεωτικά ή να επιστρέψουν αμέσως στην πατρίδα τους.

Αν λαμβάνονταν αυτά τα μέτρα:
 1. θα τελείωνε κάθε ρατσιστικός διαχωρισμός μεταξύ των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους που βλάπτει σοβαρά την εθνική συνοχή,
 2. τα μέτρα προστασίας θα εστιάζονταν στις πραγματικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αφού θα πείθονταν να εμβολιαστούν ηλικιωμένοι άνθρωποι που αποτελούν και τη συντριπτική πλειονότητα των θυμάτων της επιδημίας,
 3. θα προστατεύονταν τα παιδιά από σοβαρά ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα που τους δημιουργεί το περιβάλλον τρόμου στο οποίο ζουν, καθώς έχουν δύο χρόνια να δουν τα πρόσωπα των συμμαθητών και των δασκάλων τους μέσα στην τάξη,
 4. θα τελείωναν τα προβλήματα με τους γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο,
 5. θα έβγαινε η Εκκλησία από το κάδρο της δημόσιας αντιπαράθεσης και θα αφηνόταν απερίσπαστη να παίξει τον σοβαρό πνευματικό ρόλο που της αναλογεί, ο οποίος έχει υποτιμηθεί εμφανώς από τη σημερινή κυβέρνηση,
 6. θα εξαλείφονταν σοβαρές εστίες μετάδοσης του ιού που τώρα δρουν ανεξέλεγκτα, όπως είναι οι λαθρομετανάστες και οι τουρίστες (ιδίως οι Βαλκάνιοι),
 7. θα αποφεύγονταν κάθε μορφής lockdown και θα ήταν ευχαριστημένοι όλοι οι επιχειρηματίες αλλά και οι εργαζόμενοι,
 8. θα ενισχυόταν το Εθνικό Σύστημα Υγείας αφού θα έληγαν όλες οι παράλογες αναστολές εργασίας, και όλοι οι έμπειροι υγειονομικοί, χωρίς διάκριση, θα βρίσκονταν στις επάλξεις του αγώνα.

Πιστεύω ότι τα μέτρα που ανέφερα, επειδή α) θα περιελάμβαναν οριζόντια τους πάντες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, β) δεν θα είχαν τιμωρητικό χαρακτήρα αλλά θα σέβονταν τον πολίτη κάθε ηλικίας και θα τον καθιστούσαν σύμμαχο της πολιτείας στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού και όχι εχθρό, θα έφερναν πολύ γρηγορότερο και δραστικότερο αποτέλεσμα από τα ανερμάτιστα καραγκιοζιλίκια που κάνει σήμερα η κυβέρνηση, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα τιμωρήσει τους ανεμβολίαστους Έλληνες παρά για το πώς θα αναχαιτίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δεν τρέφω βέβαια την αυταπάτη ότι θα μπορούσε ποτέ η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αλλάξει ριζικά τη στρατηγική της και να υιοθετήσει τέτοιου είδους μέτρα, για τον απλούστατο λόγο ότι ο σκοπός της δεν είναι να αντιμετωπίσει την επιδημία αλλά να την εκμεταλλευτεί για να υλοποιήσει τις προσταγές του αρρωστημένου και εγκληματικού Great Reset, του οποίου ο πρωθυπουργός μας είναι φανατικός οπαδός.

Stirlitz

6 comments :

 1. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Μόλις εγκρίθηκε η αύξηση της συντάξεως των Δικαστικών.

   Delete
 2. @Stirlitz,

  Τα παραπάνω θα τα έκανες γιατί σκέφτεσαι εθνικιστικά για τον εθνικό εδαφικό χώρο και τους ομόαιμους σου.
  Εάν σκεφτόσουν αντινατιβιστικά, θα έκανες τ' ακριβώς αντίθετα απ' αυτά που λές.

  ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΥΣΣΩΜΗ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ.
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΕΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΛΕΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΚΕ (Αραχτοί και Έτσι)
  - ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ., Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΙΚΑ RAPID EXAMS ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ
  - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ KAI ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ HOT SPOTS ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ
  - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
  - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ CATERING ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ "ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
  - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Σ' ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ BIG PORTHER, GNTM, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ, κα
  - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΕΙΣΡΟΗ ΕΜΠΕΙΡΟΠΟΛΕΜΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ), ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ "NO BORDERS" και "GLOBAL PEACE"
  - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
  - ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/ΚΟΙΝΩΝΙΝΙΚΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ LOCKDOWN ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΗΝ!
  - ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ", "ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ", "ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ" ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ "ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ" ΤΩΝ ΕΔ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ", ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΔ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, CAMPING, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ KAI CATERING ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
  - ΟΙ ΕΔ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ, ΑΝΕΥ ΒΙΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!
  - LAST BUT NOT LEAST, Ο ΚΙΝΕΖΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ CATERING ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ!

  ReplyDelete
 3. Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΝΕΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΤΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.
  Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2025.
  ΤΟΤΕ, Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΙΓΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ 3 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2. ΝΟΜΙΖΩ ΙΣΧΥΡΩΣ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ.
  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ. ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΦΘΟΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
  ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΝΕΑ "LOCKDOWS" ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

  ReplyDelete
 4. Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών και ανάπηρων από τα εμβόλια στην Ελλάδα
  https://dia-kosmos.blogspot.com/2021/11/blog-post_0.html

  Τεράστια αύξηση των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων αθλητών της FIFA το 2021, ύστερα από τον εμβολιασμό τους
  https://dia-kosmos.blogspot.com/2021/11/fifa-2021.html

  ReplyDelete
 5. Με 4πλάσιο Ro η Όμικρον απο την Δέλτα και με πολύ μικρή θνητότητα. Η πανδημία σε εκτόνωση. Ασήμαντο αν ένα μελλοντικό εμβόλιο κάνει κάτι στην Όμικρον ή όχι. Μάσκες και εδώ δεν έχουν νόημα, όπως δεν είχαν και για τη Δέλτα. Ήπια συμπτώματα όπως
  πονοκέφαλος
  κούραση
  λίγο πόνος στο σώμα

  Μιλάμε για πολύ μεγάλο ιικό φορτίο και πάλι όπως στη Δέλτα.

  https://zcode-gr.blogspot.com/2021/11/4-ro.html

  ReplyDelete