29/11/2021

"Αποκεφαλισμός" σε 15 δικαστές λόγο καθυστέρησης αποφάσεων σε υποθέσεις που χειριζόντουσαν ;

Η νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου με επιστολή της σε όλους τους δικαστές της χώρας, που είχε αποκαλύψει το edolio5 είχε προειδοποιήσει ότι θα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί και αφορούν έντονες καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων δεν θα συνεχίσουν να έχουν ανοχή από την νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου. Σε λίγες μέρες στην συνεδρίαση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου της ολομέλειας του Αρείου Πάγου θα κριθεί η τύχη σε πρώτη φάση 15 δικαστών που δεν έπραξαν τα καθήκοντα τους όπως έπρεπε.

Μαθαίνουμε ότι αμέσως μετά παίρνουν σειρά άλλοι 20 δικαστές και εισαγγελικοί λειτουργοί που υπάρχουν περιπτώσεις που είχαν να ακουμπήσουν την δικογραφία που χειριζόντουσαν μέχρι και 3 χρόνια.

https://edolio5.blogspot.com/2021/11/edolio5-15-20.html

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://edolio5.blogspot.com/2021/11/blog-post_27.html

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ "ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ" ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΜΕΝΗ ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

1 comment :

  1. "Μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα που έχουν καταντήσει οι δυτικές κοινωνίες, λόγω της παγκοσμιοποίησης, έκανε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ξυλοδαρμό από τρεις Αφρικανούς και μάλιστα όπως τόνισε δεν βρέθηκε ούτε ένας για να την βοηθήσει!

    «Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο.
    Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

    Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη."
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/1037743_diloseis-sok-apo-ndragoymi-treis-eghromoi-andres-me-plakosan-sto-xylo

    ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ, ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ, ΣΥΜΟΡΙΕΣ κοκ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΦΟΡΕΜΑ ΠΑΛΤΩΝ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΩΝ, ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΠΠΟΤΙΣΜΟΥΣ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Η ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΣΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ Η' ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ!
    ΟΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ "ΓΥΝΑΙΚΟΚΟΤΟΝΙΑ" (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ).

    ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Μ' ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ/ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.

    ReplyDelete