29/10/2021

Μολότοφ, φωτοβολίδες και βολές με καραμπίνες κατά ΕΛ.ΑΣ από Αθίγγανους

Νέα επεισόδιά διαμαρτυρίας και καταστροφών από τους Αθίγγανους είχαμε το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου αυτή την φορά στην περιοχή του Ασπροπύργου. Ομάδα περίπου 100 Αθιγγάνων επιτέθηκαν σε εργοστάσια της περιοχής προκαλώντας καταστροφές και έβαλαν φωτιές στην περίφραξη αυτών. Στο σημείο προσέτρεξαν δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ μαζί με το όχημα ΑΙΑΝΤΑΣ και το Ταξίαρχο Δυτικής Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι Αθίγγανοι στην θέα των Αστυνομικών εξαπέλυσαν βόμβες μολότοφ φωτοβολίδες σε ευθεία τροχιά με στόχο τον τραυματισμό ή και την πρόκληση του θανάτου Αστυνομικών ενώ δεν έλειψαν και οι πυροβολισμοί με καραμπίνες. Οι Αθίγγανοι έχουν βρει προστασία στον καταυλισμό τους στην περιοχή του Ασπροπύργου από τον οποίο εξαπολύουν περιοδικά τις επιθέσεις τους κατά των Αστυνομικών.

Είναι η πρώτη φορά που οι Αθίγγανοι εξαπολύουν τέτοιες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και χρησιμοποιούν φωτοβολίδες σε ευθεία βολή για να τραυματίσουν ή και να σκοτώσουν αστυνομικούς, το οποίο από μόνο του συνιστά σοβαρή κλιμάκωση της παραβατικής συμπεριφοράς τους. Η κατάσταση αρχίζει να θυμίζει τις πρακτικές που εφαρμόζουν οπαδικές οργανώσεις και οι αναρχικοί σε ανάλογα περιστατικά με την Αστυνομία. Κατά συνέπεια, η νέα αυτή εξέλιξη θα έπρεπε να προβληματίσει τις Αρχές για το ενδεχόμενο «ώσμωσης» των Αθίγγανων με αναρχικούς ή χούλιγκαν, καθώς και την περίπτωση της συνεργασίας αυτών. Αυτή η αποθράσυνση θα μπορούσε να είναι και το αποτέλεσμα της εξοργιστικής και παντελώς απαράδεκτης πολιτικής προστασίας που απολαμβάνουν σε ανώτατο επίπεδο από κόμματα της αντιπολίτευσης. Το βασικό ζητούμενο είναι όμως να μην επιλεγεί άλλη μια φορά η τακτική του κατευνασμού.

https://www.defence-point.gr/news/molotof-fotovolides-kai-karampines-kata-el-as-apo-athigganoys

8 comments :

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
    ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ LOCKDOWN, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΕΘ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    Ο ΙΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ, LGBT ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

    ReplyDelete
  2. "Η μόνη λύση για τους Ρομά Άμεση διακοπή των επιδομάτων"
    https://www.dimokratia.gr/i-thesi-mas/537598/i-moni-lysi-gia-toys-roma/

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΟΥΖΑ.

    ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (πχ. Βορειοαφρικάνοι) ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ κοκ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!

    ReplyDelete
  3. https://www.defence-point.gr/news/athigganoi-me-agrotiko-emvolizoyn-peripoliko-aytoys-ypostirizoyn-vid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το Γυφτοάμαξο εμβόλισε το περιπολικό και το περιπολικό ΕΜΕΙΝΕ από βλάβη!
      Μία τρανταχτή απόδειξη της ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩΝ για την αντιμετώπιση ΠΡΑΓΜΝΑΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ.

      Συνεχίστε να κόβετε κορωδοιοπρόστιμα στους νομοταγείς και φιλήσυχους πολίτες.
      Μόνο γιαυτό είστε!

      Delete
  4. https://www.youtube.com/watch?v=phdk69uN6Jw

    ReplyDelete
  5. Πέραμα: Δικαιωματισμός εναντίον Ελλήνων
    Του Φαήλου Κρανιδιώτη

    https://www.neadexia.eu/perama-dikaiomatismos-enantion-elli/

    ReplyDelete
  6. Ομολόγησε ο 25χρονος Ρομά που σκότωσε την 80χρονη στην Ιστιαία
    https://www.protothema.gr/greece/article/1176470/euvoia-omologise-o-25hronos-roma-pou-skotose-tin-80hroni-stin-istiaia/

    Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα
    https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1247953/listeia-sok-sto-menidi-roma-emvolisan-amaxi-gia-na-klepsoyn-kai-esernan-gynaika-gia-400-metra

    ReplyDelete
  7. "Η κυβέρνηση τελικά αποφάσισε να σταματήσει ουσιαστικά τις καταδιώξεις καθώς με βάσει τα όσα έγιναν γνωστά το μόνο που θα κάνουν είναι τον "τροχονόμο" σε κάθε όχημα κακοποιού που θα έχει εκτελέσει κάποια αξιόποινη πράξη. Έτσι θέλησαν και η αστυνομία θα ακολουθήσει. Το πρόβλημα είναι ότι πάλι η κοινωνία θα μείνει ακάλυπτη!
    Για την ηγεσία της αστυνομίας όλο το άγχος είναι πως θα γράψουν τα καταστήματα για τον κορωνοϊό! "

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1029950_i-kyvernisi-teleiose-tis-katadioxeis-tis-astynomias-deite

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
    ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Σ΄"ΕΥΠΑΘΕΙΣ" ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, LGBT ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ!
    ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ" ΧΡΥΑΣΑΥΓΙΤΕΣ!

    ReplyDelete