26/10/2021

Γύφτοι πυροβόλησαν και πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς, τέσσερις τραυματίες

Δολοφονική επίθεση και ώρα 01.30 δέχθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) στα Μέγαρα εγγύς του καταυλισμού του Βλυχού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί από σκάγια καραμπίνας. Άλλοι δύο τραυματίστηκαν από πέτρες. Στην περιοχή από νωρίτερα ήταν σε εξέλιξη επεισόδια μεταξύ των συγκεντρωμένων γύφτων και των αστυνομικών. Επίσης οι γύφτοι έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο ένας αστυνομικός δέχθηκε σκάγια από καραμπίνα, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πέτρες. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν οι τρεις εκ των αστυνομικών. Έως αυτή την ώρα η ΕΛΑΣ δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

3 comments :

  1. https://www.youtube.com/watch?v=LQPX1kA_5Tg

    https://www.youtube.com/watch?v=JddwpuixWNM

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  2. ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑ.
    ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ, ΟΙ ΔΕ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ!
    ΤΑ ΚΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

    ReplyDelete
  3. ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ Ι.Χ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΝΕΚΡΟΣ”. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΟΝ ΜΕ 1000 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    https://www.makeleio.gr/uncategorized/%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%9b%ce%95%ce%9c%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%9f-%ce%99-%ce%a7-%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%9c%ce%99%ce%9a%ce%9f/

    ReplyDelete