21/09/2021

Καταριανοί επενδυτές δημιουργούν μονάδα υποδοχής LNG στον Βόλο

Με ταχύτατους ρυθμούς στήνεται μια ακόμα Μονάδα Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG), στο Λιμάνι του Βόλου. Η μονάδα που ανήκει στην θυγατρικής της καταριανής εταιρείας Powerglobe, Mediterranean Gas, πήρε αρχική έγκριση από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία έδωσε προθεσμία 15 ημερών σε όποιον έχει έννομο συμφέρον, προκειμένου να υποβάλει τις αντιρρήσεις του. Σύμφωνα με την ΡΑΕ οι αντιρρήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα αναγκαία στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://energymag.gr/news/latest-news/epicheiriseis/katarianoi-ependytes-dimiourgoun-monada-ypodochis-lng-ston-volo-poios-einai-o-ellinas-epikefalis-dr-theodoros/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ;ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΩΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ  ΗΑΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΛΕΟΣ.

1 comment :

  1. Anonymous22/9/21 02:08

    ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ SHOW ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=Qw4LVYvmSZo&t=2s

    ReplyDelete