13/09/2021

Left-wing authoritarians share key psychological traits with far right

People with extreme political views that favor authoritarianism—whether they are on the far left or the far right—have surprisingly similar behaviors and psychological characteristics, a new study finds.  The Journal of Personality and Social Psychology published the research by psychologists at Emory University—the first comprehensive look at left-wing authoritarianism. Right-wing authoritarians tend to aggressively back the established hierarchy, while left-wing authoritarians tend to aggressively oppose it. They are almost like mirror images of one another that both share a common psychological core, the researchers conclude.

Another key finding is that authoritarianism from both ends of the spectrum is predictive of personal involvement in political violence. While left-wing authoritarianism predicts for political violence against the system in power, right-wing authoritarianism predicts for political violence in support of the system in power.

Read More: https://phys.org/news/2021-09-left-wing-authoritarians-key-psychological-traits.html

85 comments :

  1. Anonymous13/9/21 15:57

    Μπερδεψες στα labels την λεξη ηλιθιοτητες με την λεξη ελεγχος. Αλλιως ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις; Υποτιθεται οτι αναδημοσιευεις επιλεκτικα οτιδηποτε σε εκφραζει. Επομενως αυτο σε εκφραζει. Αρα παραδεχεσαι οτι πασχεις απο αυτο που μας κατηγορεις. Πιο γελοιος πεθαινεις με τον εξισωτισμο σου, γερνας και σου φαινονται ολα ιδια. Εχουμε εμεις καποια σχεση με εσας, που εμεις ειμαστε το ακριβως αντιθετο; Απο ποτε η βια εχει καποια σχεση με την αντιβια. Αστειοτητες που θα ελεγες και εσυ.


    IsR Prepotency

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υποτιθεται οτι αναδημοσιευεις επιλεκτικα οτιδηποτε σε εκφραζει

      ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ή ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ.
      ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ.
      ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΠΤΥΧΩΝ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ Emory University.

      ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΥΦΥΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ . ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΒΙΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ.

      ΒΙΑ, ΑΝΤΙ-ΒΙΑ: Η "ΒΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ . ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΟΥΣΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΕΧΩ ή ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΕΙΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ, ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΩ ΗΛΙΘΙΩΣ ΩΣ ΑΝΤΙ-ΒΙΑ ή ΜΕΤΑ-ΒΙΑ ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΝΕΟ-ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ. Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ . ΤΠΤ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΣΟΥ. ΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ, ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ , ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ.

      Delete
    2. Anonymous13/9/21 18:58

      λολ ...χωρις εμας δεν εχει λογο υπαρξης, απο μας αποκτα αξια!!! ολη της η παρασιτικη ζωη ειναι ενα αντι...

      https://i.postimg.cc/vQHHHvx5/ISRimpotensi.png
      https://i.postimg.cc/XjZNMcjd/Is-R-Prepotency.png
      https://i.ibb.co/2crBmvL/racism.png
      https://i.postimg.cc/c1Rb72dd/expelled.png

      Delete
    3. Anonymous14/9/21 07:34

      https://hugelolcdn.com/i/779234.jpg

      Delete
    4. Anonymous14/9/21 19:01

      ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Grindadrap ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ;

      https://www.pronews.gr/perivallon/agria-zoi/1017255_terastia-sfagi-delfinion-sta-nisia-feroe-skotosan-1500-thilastika-se

      Delete
    5. Anonymous14/9/21 20:33

      https://pbs.twimg.com/media/E_PAVrrWYAcBrSj.jpg
      https://gruene-xhain.de/wp-content/uploads/2021/09/210806_Hintergleisflaechen_Druckdatei-001-scaled.jpg

      Τι φαντασιωνεστε και τι ερχεται. Διεκρινε τις διαφορες στις συνεπειες της μιας εφαρμοσμενης θεωριας και της αλλης εφαρμοσμενης θεωριας. Κατα τα αλλα οι διαφορες ειναι ανυπαρκτες στην εφαρμογη. Αφου ειναι ανυπαρκτες, τοτε το αποτελεσμα πως ειναι τοσο διαφορετικο; Ψιλα γραμματα για σενα. Σαν να λες οτι αφου ολοι χρησιμοποιουν ενα φτυαρι, αρα το χρησιμοποιουν για τον ιδιο σκοπο και το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Δυο λεξεις μπορει να εχουν το ιδιο συνθετικο, αλλα η αναλογια μετατρεπει το φαρμακο σε φαρμακι. Το αντι κανει την διαφορα. Και αν η ιδεολογια μου ειναι ανυπαρκτη, τοτε παραδεχεσαι δημοσιως οτι παροτι σκιαμαχειτε με ανυπαρκτους, δεν επικρατειτε. Κατι λεει αυτο και για σας. Κατα τα αλλα μονο εγω ασκω κριτικη στα γραπτα σου, οι υπολοιποι μαθητουδια σου και μη, σε δοξολογουν. Και αν εσυ εισαι διανοια, δεν εισαι και τοσο τρομακτικος οσο νομιζεις. Σε μελετω και σε αποδομω καθημερινα. Και στον δικο μου βιο εχω συναντησει εντος και εκτος πολλους σαν και του λογου σου. Αλλα εισαι με διαφορα η χειροτερη και πιο σκληροπυρηνικη προσθηκη στη λιστα μου. Μεινε ικανοποιημενος με την ουσιαστικα ανυπαρκτη "ιδεολογια" σου που πειθει μονοψηφιο ποσοστο απο γερασμενους ρατσιστες σεξιστες και φασιστες αντρες και συνεχισε να παρατεινεις τον ακληρο βιο σου και να φαντασιωνεσαι οτι θα πεθανεις ηρωας. Κανενας δε θα σε μνημονευει. Οι νικητες γραφουν την ιστορια και το ποταμι δε γυριζει πισω. Καθε μερα χανετε. Πριν μηνες παινευτηκες οτι και το 10% σας φτανει. Του χρονου δε θα εχετε απομεινει ουτε το 1%. Λοκνταουνς και προστιμα μεχρι να υποκυψετε και να ξεπαστρεφτειτε ολοι σας. Ποσο ακομα θα αντεξετε;


      IsR Prepotency

      Delete
    6. Anonymous14/9/21 23:09

      https://hugelolcdn.com/i/779000.jpg

      Delete
    7. Anonymous15/9/21 00:53

      https://hugelolcdn.com/i/778906.jpg

      Delete
    8. Anonymous15/9/21 01:51

      https://www.jeroom-inc.com/sites/default/files/styles/comic_full/public/2016-11/Biscuit.jpg

      Delete
    9. Anonymous15/9/21 02:52

      https://www.jeroom-inc.com/sites/default/files/styles/comic_full/public/2016-11/superman-def_0.jpg

      Delete
    10. Anonymous15/9/21 03:02

      https://hugelolcdn.com/i/778885.jpg

      Delete
    11. Anonymous15/9/21 04:39

      https://hugelolcdn.com/i/778893.png

      Delete
    12. ΟΚ Η ΒΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΒΙΑ. Η ΑΝΤΙΒΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ-ΒΙΑ ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ή ΑΝΤΙΒΙΑ; ΟΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΒΙΑ ή ΒΙΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΛΕΠΕΙΣ" ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΟΥ(ΣΑΣ).

      παροτι σκιαμαχειτε με ανυπαρκτους, δεν επικρατειτε
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ , ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ "ΟΡΑΜΑ" ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ-ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ Κ.Λ.Π ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΤΜΗΜΑΤΑ , ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΤΟ WEB , FORUM ΣΑΣ , ΣΤΟ INTYMEDIA. ΣΤΟ DARK WEB ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΣ.

      ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΤΟ ΑΝ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ή ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΜΕΙΣ. ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΙΑΜΑΧΕΣΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΟΥ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ.

      ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ '22 ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

      Delete
    13. Anonymous15/9/21 15:01

      ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΩΜΑ, ΦΥΛΗ, ΕΘΝΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
      ΠΗΓΕΣ OSint KAI ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
      Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ...) ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ:

      "USA: Clashes break out between protesters on first day of AIPAC conference"
      https://www.youtube.com/watch?v=zFUNEc20iLg

      "JDL Thugs assaulting Jewish Resistance at AIPAC"
      https://www.youtube.com/watch?v=0h13SHLu3W4

      "Prosecution witness in Netanyahu trial killed in plane crash in Greece"
      https://www.jpost.com/breaking-news/israeli-aircraft-crashes-near-greece-at-least-2-killed-report-679376

      ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ/"ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η' ΑΛΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ". ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ SEVERITY ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.
      ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ/ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΔΡΙΜΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ". ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!
      ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Η΄ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ", ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ, ΣΥΓΓΕΝΗΣ, "ΦΙΛΟΣ", κοκ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

      ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ INFOteller ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

      "Όλοι και όλα είναι μέρος του συστήματος τα οποία μπορεί να μη συνεννοούνται άμεσα μεταξύ τους και όσο και να μη το παραδέχονται, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ όμως από αυτούς που κατέχουν το Master plan. Κατέχουν τα μέσα, τους τρόπους και την εμπειρία να κατευθύνουν την δυναμική και ενεργητικότητά όλων και όλα σε προκαθορισμένους στόχους, όποτε και εάν το θελήσουν αυτοί!
      «Χωρίς διευθυντική οργάνωση, η ενέργεια των μαζών θα διασκορπιζόταν όπως ο ατμός που δεν είναι κλεισμένος μέσα σ’ έναν κύλινδρο με έμβολο. Ωστόσο, η κίνηση δεν προέρχεται ούτε από τον κύλινδρο ούτε από το έμβολο. Προέρχεται από τον ατμό.»
      Leon TROTSKI.
      ....και συμπληρώνω: ο ατμός με την καθοδήγηση του εμβόλου παράγει συγκεκριμμένο έργο!"

      "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΚΟΛΠΟ"

      INFOteller

      Delete
    14. Anonymous15/9/21 20:48

      https://www.tilestwra.com/wp-content/uploads/2016/10/c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c-197.jpg

      σςςςς.. μην της χαλας το ονειρο, αστην να κοιμαται.. νομιζει οτι θα αντικαταστησει αυτο απο πανω με αυτο απο κατω... λες κ τα αλλαχ σνακ μπαρ θα δεχτουν την ψυχανωμαλια του καθε πρεζομπαχαλορεμπελου... αστην να ξυπνησει αποτομα απτο μπαμ!!! αναλωσιμα σκουπιδια ειναι... αστην να μας διασκεζασει κ να τη χρησιμοποιουμε σαν φαρο, ωστε να καταλαβουν κ αλλοι για τι χαζοαναρχοκουμουνο μιλαμε.. αστην να ξεφτιλισεται!!!

      https://gruene-xhain.de/wp-content/uploads/2021/09/210806_Hintergleisflaechen_Druckdatei-001-scaled.jpg

      Delete
    15. Anonymous16/9/21 13:40

      "Σα να έλεγε Είμαι ΕΓΩ, και το όνομά μου είναι Φαλάτσι. Δεν είμαι η Φαλάτσι η κομμουνίστρια, η Φαλάτσι η αντικομμουνίστρια. ΕΓΩ είμαι και ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ, και τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και τους αντικομμουνιστές. Και τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ και όσους δεν θέλουν να τα χαλάσουν με τους ισλαμιστές. Και δεν μιλάω ως Ιταλίδα, ως πατριώτισσα, ούτε ως Αμερικανίδα. Στα αρχίδια μου όλοι και όλα. Απλά έχω τη ΔΙΚΗ μου άποψη, την οποία ορίζουν τα γεννητικά μου όργανα, όπως και το πνεύμα μου. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει."

      "Η Οριάνα Φαλάτσι, κάποτε ερωτική σύντροφος του αλησμόνητου Αλέξανδρου Παναγούλη, γεννήθηκε Ιούνιο του 1929. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Αδύνατο να κάτσει ήσυχη, στα αυγά της, στον προσωπικό της θρύλο. Ποτέ δεν έπαιξε παιχνίδι με κάποια πλευρά η τεράστια δημοσιογράφος. Έλεγε: «Ξυπνήστε, μαλάκες…, θα σας γαμήσουνε οι αραπάδες που φέρατε στην Ευρώπη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανατροπή της παγκόσμιας Ιστορίας, το φύτεμα των μωαμεθανών στην πολιτισμένη Ευρώπη». "
      https://theflagreport.com/oriana-falatsi-tha-sas-pidixoun-oi-arapades-pou-ferate-stin-evropi/

      IsR Prepotency,
      ΔΗΜΩΣΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ.
      ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ, Η' ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

      ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://isxys.blogspot.com/

      Delete
    16. Anonymous16/9/21 18:59

      "ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ."

      Πως φαινεται η απουσια ανεκτικοτητας, διαλεκτικοτητας και πλουραλιστικοτητας. Δεν μπορεις ουτε να νοησεις εναν κοσμο χωρις πειθαρχια και συναινεση με κεντρικη οργανωση και υποταγη στην κοινη αποφαση. Λες και ολες οι αποφασεις αφορουν σε στρατιωτικες πραξεις. Ενω εμεις στη συλλογικοτητα μας αποφασιζουμε με αυτον τον διαφορετικο σε εσας τροπο σε ολα. Η ομαδουλα σας χωρις αντιπαλο στερειται λογου υπαρξης. Α ξεχασα, η ομαδουλα σας δε υπαρχει, ενω η δικια μας υπαρχει ακομα. Μαθε οτι, οταν θα πεσει η πατριαρχια/αντροκρατια σας, δε θα υπαρχει κανεναν να μας ασκησει αντιβια, επειδη δε θα ασκειται καν βια μεταξυ των ομοιδεατων που θα εχουμε απομεινει, ξεπαστρευοντας εσας και οσους αλλους. Δεν μπορει να μην το καταλαβαινεις αυτο. Και δεν ξερω τι διαβαζεις, αλλα μαλλον ειναι πολυ επιλεκτικο. Ειναι τοσο αστειο, οσο αστειο θα ηταν να μιλαω εγω για τις συγχρονες τασεις του εθνικιστικου κινηματος. Το αν αποδομειστε, οφειλεται και στις συλλογικοτητες μας και στις δρασεις μας και στις ζυμωσεις μας στην κοινωνια. Ειναι επιλογη σου να υποβιβαζεις την επιδραση μας. Οπως ειναι επιλογη σου να βαυκαλιζεσαι οτι εγω ασχολουμε μαζι σου, οταν μια ματια στο παρελθον αποδεικνυει οτι εσεις σχολιαζατε τις δρασεις και τις προκηρυξεις μας στο παρελθον. Εσυ συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις τωρα, σε οσες βδομαδες σου εχουν απομεινει, διευκολυνοντας και τη δικη μας αποδομητικη προσπαθεια. Σε διαβεβαιω οτι σε διαβαζουμε απο πολλες συλλογικοτητες και γελαμε με οσα φαντασιωνεσαι, απο την οργανωση της κοινωνιας μεχρι τα αχαρα γουστα σου για την τεχνη. Εξαλλου ειναι χαρα μας να κλεινουν ενα-ενα ολα τα εθνικιστικα στεκια. Αυτο θελουμε και χαρη θα μας κανεις να το κλεισεις οριστικα και αμετακλητα. Και οπως θα ελεγες και εσυ, παραυτα!


      IsR Prepotency

      Delete
    17. Anonymous16/9/21 19:00

      «θα σας γαμήσουνε οι αραπάδες που φέρατε στην Ευρώπη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανατροπή της παγκόσμιας Ιστορίας, το φύτεμα των μωαμεθανών στην πολιτισμένη Ευρώπη»

      Μα τα ιδια λεω και εγω. Καιρος ειναι να ξυπνησετε και να καταλαβετε οτι αυτο ειναι το μελλον, με μιγαδες μουλτι-κουλτι. Το παραδειγμα με τον Τροτσκι που αναφερεις ειναι ενδιαφερον, αλλα προκυπτουν καποια προβληματα. Ειμαστε ελευθεροι η οχι; Ποιος εφτιαξε "τον κυλινδρο με το εμβολο"; Ποιος εφτιαξε τον τοπο που βρισκεται "ο κυλινδρος με το εμβολο"; Ποιος ριχνει "καρβουνο στην φωτια"; Το "διευθυντηριο" ειναι υπερανω ολων; Και επι τοσες γενιες γιατι το διευθυντηριο δεν εχει επικρατησει ηδη; Μηπως επειδη δεν υπαρχει η μηπως επειδη ειναι ανικανο να επικρατησει; Μου ζητας να αποκαλυψω τον εργοδοτη μου. Αν δεν εισαι μελος του διευθυντηριου, τοτε σου επιστρεφω αυτουσιο το ερωτημα σου και σου υπενθυμιζω το εξης. Αν η ομαδα "ισχυς" μπορουσε να ειναι και να δρα αυτοργανωμενη ως κυψελη χωρις εργοδοτη, τοτε γιατι η συλλογικοτητα μας δεν μπορει να ειναι και να δρα αυτοργανωμενη ως κυψελη μαζι με αλλες συλλογικοτητες χωρις εργοδοτη; Ποιος ειναι λοιπον ο δικος σου εργοδοτης; Στην τελικη τι μου προτεινεις; Να εγκαταλειψω οσα ενστερνιζομαι και αγωνιζομαι επι δεκαετιες, για να αγκαλιασω τον ρατσισμο τον σεξισμο και τον φασισμο που πρεσβευετε και που απεχθανομαι. Ποια θεση μπορω να εχω σε μια τετοια κοινωνια; Θα με βλεπατε ως μιγαδα κατωτερης σταθμης. Θα με βλεπατε ως γυναικα και θα με στελνατε στην κουζινα. Ενω εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως αντρας και δε θελω να κλειστω στο σπιτι, γεννοβολωντας παιδια. Θα θελατε αυστηρες δομες δυσανεκτικοτητας, ενω εγω θελω χαλαρες δομες ανεκτικοτητας. Ουτε η τεχνη σας δε μου αρεσει, τα αγαλματα σας μου προκαλουν αναγουλα. Πως μπορουμε εσεις και εμεις να συνυπαρξουμε; Η μονη λυση ειναι ο θανατος. Θα σας γενοκτονησουμε λοιπον και θα ξεμπερδευουμε με εσας και οτιδηποτε τοξικο φερετε, εξαφανιζοντας καθε ιχνος σας, μια για παντα. Συνεργαζομαστε και με το διαολο για να σας ριξουμε απο την πρωτοκαθεδρια σας, αλλα μολις σας ριξουμε θα ακολουθησει νεα μαχη με οσους απο τους προσωρινους συμμαχους μας δεν συμφωνησουν με το οραμα μας. Πολεμο εχουμε και νικαμε, πρωτα εσας και μετα εκεινους, μεχρι να επικρατησουμε στον αγωνα μιας απελευθερωτικης προοπτικης.


      IsR Prepotency

      Delete
    18. 1)ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, (ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ/ΞΥΠΝΗΣΕΙ) ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΩ ΕΓΩ.
      2) ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ Σ.Α, ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ Κ.Λ.Π
      3) ΕΓΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΒΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΝΘΕΡΜΩΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ.

      Delete
    19. Anonymous17/9/21 13:17

      "Ειμαστε ελευθεροι η οχι; Ποιος εφτιαξε "τον κυλινδρο με το εμβολο"; Ποιος εφτιαξε τον τοπο που βρισκεται "ο κυλινδρος με το εμβολο"; Ποιος ριχνει "καρβουνο στην φωτια";"

      Εσύ πάντως δε φτιάχνεις τίποτα. Μόνο καταστρέφεις και ζεις παρασιτικώς από το έμβολο και τον κύλινδρο.
      Το ότι δεν πληρώνεις λογαριασμό για την παροχή υπηρεσιών για "φωτιά", δεν είναι επανάσταση. Μία κανονική φωτιά πήγες να βάλεις μόνη σου και έκαψες τους κόπους, χορηγίες και κλοπιμαία ενός ολόκληρου "επαναστατικού" αγώνα και παρασιτικής ζωής!


      OK (ΜΕΓΑΛΟ)κοπέλα μου,

      δεν έχεις εργοδότη, είσαι ελεύθερη, θα εξαφανίσεις τους λευκούς (που σου δίνουν το δικαίωμα να το πιστεύεις αυτό) και υποστηρίζεις την εισαγωγή και συγκατοίκηση με τριτοκοσμικούς που έχουν άλλες διαφορετικές απόψεις από εσένα για την μητριαρχία.

      Το σημερινό σεμινάριο ψυχοθεραπείας και ιδεολογικής κατάρτισης σου περιλαμβάνει εκπαιδευτική τηλεόραση:

      https://en.protothema.gr/400-men-try-to-rape-a-woman-in-pakistan-warning-distressing-videos/


      HomoLesbian Proktopency

      Μία αυτοπροσδιορισμένη γυναίκα παγιδευμένη σ' αντρικό σώμα με λεσβιακές τάσεις που κάποτε σύχναζε στα μέρη σου...

      ΥΓ το εάν θα επιβιώσει ή θα διαλυθεί η ομάδα σου, εξαρτάται από το πότε θα τελειώσει ο λόγος ύπαρξής σας και αυτό το αποφασίζουν κάποιοι "άλλοι" και σίγουρα όχι εσύ.

      Delete
    20. Anonymous17/9/21 14:54

      του αυτοπροσδιορισμου το καγκελο γινεται εδω μεσα!!! λολ

      Delete
    21. Anonymous17/9/21 14:54

      "...ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...."

      ΣΧΕΤΙΚΟ
      (το κατ' επανάληψη σχόλιο INFOteller στο παρελθόν που αποδεικνύει την χειραγώγηση προσώπων, ομάδων, ιδεολογιών, θρησκειών και καταστάσεων από "τρίτους")

      - "Εάν αυτό δεν έγινε λόγω λανθασμένων χειρισμών από αυλοκόλακες παγκοσμιοποιητικούς "ανθρωπιστές" Συμβούλους, τότε οι Διεθνιστές πέσαν στην παγίδα των Εθνικιστών! "

      INFOteller

      Delete
    22. Anonymous17/9/21 17:44

      @IsR Prepotency

      https://ellas21.com/apoxairetismos-sthn-koinh-logikh/

      Delete
    23. Anonymous17/9/21 18:26

      https://www.pronews.gr/kosmos/1017919_proin-paiktria-gntm-xypnoysa-kai-den-ixera-eimai-antras-i-gynaika-eiha-dysforia-fyloy

      Delete
    24. @17/9/21 17:44

      https://i.pinimg.com/originals/2a/78/c0/2a78c0bd47f166ce98429e93cd697d2d.jpg

      Delete
    25. Anonymous17/9/21 19:05

      ΕΓΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
      ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ Η' ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ;

      ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ) ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ!

      Delete
    26. Anonymous17/9/21 19:11

      "μεχρι τα αχαρα γουστα σου για την τεχνη" "Ουτε η τεχνη σας δε μου αρεσει, τα αγαλματα σας μου προκαλουν αναγουλα"

      https://www.lolwot.com/10-ridiculous-works-of-art-youre-supposed-to-take-seriously/

      https://www.youtube.com/watch?v=YG8LmzVWaPw

      https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/382/580/50e.jpg

      https://www.gannett-cdn.com/presto/2020/11/12/USAT/e9ad1cfe-56c1-4975-a4d5-339e1966a550-Screen_Shot_2020-11-12_at_12.39.33_PM.png

      https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2020/06/KH-COMPOSITE-BOTCH-ART-v3-2.jpg

      https://i.guim.co.uk/img/media/dec791e349f45c63f9abc884b054c47183d09240/0_0_2560_1536/master/2560.jpg?width=445&quality=45&auto=format&fit=max&dpr=2&s=80f66e206da6d3f7ef280733f6d985c0

      https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/f2c14392-1695-4f17-a88b-c46b146d0fb6/d6dauwz-90583177-479e-4f51-9f4c-657ec383820f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YyYzE0MzkyLTE2OTUtNGYxNy1hODhiLWM0NmIxNDZkMGZiNlwvZDZkYXV3ei05MDU4MzE3Ny00NzllLTRmNTEtOWY0Yy02NTdlYzM4MzgyMGYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.M8r5EMHgpQVMP5rBu1mYkdlcTk8-8GPm2nBXvwvBINE

      Delete
    27. Anonymous18/9/21 22:37

      Τα νέα COVID detention centers που μετά το τέλος της πανδημίας θα μετατραπούν σε σωφρονιστοικά στρατόπεδα ιδεολογικής κατήχησης αντιφρονούντων και άλλων επίδοξων Συντρόφων ανταγωνιστών, όπως σε όλα τα κομμουνιστικά συστήματα.

      Μαζί με την φορολόγηση και τους περιορισμούς της κλιματικής "αλλαγής" θα μας μείνουν στο τέλος και όλες οι εγκαστάσεις και εξοπλισμός COVID για να φτιάξουμε την κομμουνιστική ουτοπία.

      https://twitter.com/aginnt/status/1438916011789410306

      IsR Prepotency,
      πότε ξεκινάει η επανάσταση,...ή δεν έχετε πάρει ακόμα εντολές από το διευθυντήριο (πιστόνι και έμβολο);
      Μην μπριζάρεσαι τσάμπα. Δε τα λέω εγώ. Ο σύντροφος TROTSKI το είπε!
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1018254_xesikothikan-oi-aystraloi-kata-ton-protofanon-apagoreyseon

      ΥΓ από έγκυρη πηγή, εσύ και οι υπόλοιποι της παρέας σου έχετε εξασφαλισμένη θέση σ' αυτά.

      Delete
    28. Anonymous20/9/21 00:49

      @Anonymous17/9/21 19:05

      ΤΑ "ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ" ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

      Delete
    29. Anonymous20/9/21 01:38

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1018260_soyidia-ton-listepsan-kai-ton-viasan-allodapoi

      https://twitter.com/Epicrotus/status/1260583576518656001

      https://pbs.twimg.com/media/E_Ep2ZjXsAAnyas?format=jpg&name=large
      https://pbs.twimg.com/media/E_a5LgeXIAE8MMe?format=jpg&name=medium
      https://pbs.twimg.com/media/E_arKnFUYAInxv6?format=jpg&name=large
      https://pbs.twimg.com/media/E_OkCBQXMAMmcF-?format=png&name=small

      Delete
    30. Anonymous21/9/21 05:33

      https://uploads.disquscdn.com/images/9a84c3d23969d03bd009a6645108dddac38f35b65812d0725c660e8b1f211316.jpg

      Delete
    31. Anonymous21/9/21 22:20

      https://pbs.twimg.com/media/ECDXKOtXkAAt-Fh.jpg

      Delete
    32. Anonymous27/9/21 09:44

      https://hugelolcdn.com/i/782458.jpg

      Delete
    33. Anonymous4/10/21 10:05

      https://3.bp.blogspot.com/-MyZ8FTDgkjU/Vpn5QrnV4MI/AAAAAAAAAJI/aXZ6Ogf5oSo/s1600/____1_%257E1%2BBIBLE%2Bancient%2BAlien_Dentures%2BGovernmen%2Bapok%2Bahmet%2Ba%2BA%2Bd%2B%2Ba%2B%2B%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%25A7%25CE%2591%25CE%2599%25CE%259F%25CE%259B%25CE%259F%25CE%2593%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%2B1.jpg

      Delete
  2. Anonymous14/9/21 13:03

    AΑΑΧ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
    Άιντε και βίον ανθόσπαρτον.

    Αυτή είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ.
    ΔΕΡ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ!!!!

    https://www.el.gr/nea-taxh/ta-paidia-ayton-poy-kyvernoyn-tin-amer/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14/9/21 22:20

      https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/09/%CE%BC%CE%BC%CE%BC%CE%BC%CE%BC.jpg

      Delete
    2. Anonymous24/9/21 06:16

      https://1.bp.blogspot.com/-kvWP_i0Y-Kg/YUoaE-iU5lI/AAAAAAAArO8/ZrDQ_AAKPpYW5qVaIT_El-xe7srdRUHFQCNcBGAsYHQ/w390-h400/%2521%2B%2B%2B%2B%2B%2B%2BJesus%2BAbrahamic%2B%2B%2B1a1ae1vil%2B5%2B1%2BaThe%2BDaily%2B%2B%25CE%258C%25CF%2583%25CE%25B5%25CF%2582%2B%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B9%2B%25CE%25B1%25CE%25BD%2B%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25B6%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BD%252C%2B%25CF%2584%25CE%25BF%2B%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%258D%25CE%25BD%25CE%25B8%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1%2B%25CE%25AD%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25B9%2B%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25B8%25CE%25B5%25CE%25AF.%2B1.jpg

      Delete
  3. Anonymous17/9/21 16:59

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/70-pfizer.html

    ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η «ΙΣΧΥΣ», Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΒΡΙΟΥΣ.

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/90.html

    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ;

    ReplyDelete
  4. Anonymous17/9/21 19:15

    https://twitter.com/Dora_Bakoyannis/status/1438449668367818755

    ReplyDelete
  5. Anonymous17/9/21 19:22

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/1017907_tgiaitzi-stin-ellada-de-mporoyn-na-vroyn-stratiotes-me-zori

    ReplyDelete
  6. Anonymous18/9/21 23:31

    Κουρήτη, είναι τόσο εμφανές και ταυτόχρονα πολύ χαριτωμένο το γεγονός ότι η IsR Prepotency είναι δική σου περσόνα :) Είσαι σε σύγκρουση με τη θηλυκή σου πλευρά, είσαι και λίγο μικρούλης βέβαια, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι επιχειρείς να εργαστείς με την πολικότητα σου. Ίσως να ήταν περισσότερο γόνιμο αν λείαινες λίγο τις γωνίες σου, είσαι θυμωμένος με τη γυναίκα μέσα σου προφανώς επειδή είσαι θυμωμένος και με τις γυναίκες έξω σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "λίγο μικρούλης", ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ "θυμωμένος με τις γυναίκες". ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
      ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ, ΣΕΒΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ (ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ) ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
      Η ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΕΣ, ΚΟΙΝΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ . ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΟΞΥΝΣΗ ΤΩΝ "ΓΩΝΙΩΝ" . ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.
      ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ "ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ Η IsR Prepotency ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ "περσόνα" . ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "περσόνα" (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ή/και ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΜΕΟΣ ή ΘΕΜΑΤΟΣ.
      ΑΝ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ , ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

      Delete
    2. Anonymous19/9/21 11:46

      Κοίτα το καλέ, που βιάζεται και να μεγαλώσει... Ε πόσο νά σαι και συ βρε μανάρι μου, άντε νά σαι καμιά 35αριά, στην εφηβεία είσαι ακόμη καλέ. Όταν με το καλό θα φτάσεις τα 40, θα λέμε ότι μπήκες στη μεταεφηβεία και στα 50 θα λέμε ότι έχεις αρχίσει να ενηλικιώνεσαι. Γι' αυτό σου λέω χρυσούλι μου, απόλαυσε τα ταχταρίσματα και τα κουπεπέ τώρα που είσαι ακόμη μικρό και ζουμπουρλούδικο, γιατί μετά αρχίζει η παντόφλα.

      Delete
    3. "ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "περσόνα" (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ή/και ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΜΕΟΣ ή ΘΕΜΑΤΟΣ. "

      ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ..., ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΤΟΤΕ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΕΙΧΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ.

      ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ... "ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ".

      Delete
    4. Anonymous19/9/21 12:11

      Χαχαχαχαχα! Βρε άσε τώρα τα καλωσορίσματα και τις πίπες, αφού ξέρεις εγώ δε μπορώ τις μονιμότητες, τα κουκουτζά μου αρέσουνε στα ουφάδικα. Καλά εσύ παραπάνω μας έλεγες για γωνίες που δεν πρέπει να λειαίνονται και τα ρέστα και τώρα μας κάνεις ναζάκια ότι ντεμέκ συνεισφέρω απαξιωτικώς; Αλλα ναι είπαμε, έφηβο είσαι ακόμη μανάρι μου, σε αρέσει να παίζεις και γκέημ μπόυ. Εσύ γκέημ μπόυ, εγώ πάκμαν, μια χαρά τα βρίσκουμε κάθε φορά, δε βρίσκεις;

      Delete
    5. "μια χαρά τα βρίσκουμε κάθε φορά, δε βρίσκεις;" ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ.

      ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ-ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ.

      Delete
    6. Anonymous19/9/21 12:32

      Μικρό αλλά θαυματουργό, γι' αυτό σε γουστάρω μανάρι μου, διάνα πέτυχες. Λίγο το στρατογκαβλίκι να χαλαρώσεις και θά σαι χάρμα.

      Delete
    7. Anonymous19/9/21 15:53

      και εμείς γιαυτό σε γουστάρουμε μεγαλομωρό μου.
      υποστηρίζεις και εισάγεις αυτούς που θα σου διαδάξουν εμπράκτως τους νόμους της φύσης και το αυριανό σου μέλλον.
      By the way, η επίπλωση στ' αρχοντικό σου είναι όλη κλεμμένη;

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1018373_dimosios-xylodarmos-klefti-apo-toys-talimpan-vinteo

      Delete
    8. Anonymous19/9/21 17:03

      ΒΟΥΛΑ! ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΟΥΛΑ; ΝΕΥΡΑΚΙΑ, Ε; ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΚΛΑΜΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ; ΔΕ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, Ε; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΤΡΟΥΑ, Ε; ΒΡΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΟΥΛΑ... ΤΗΝ "ΒΟΥΛΑ ΣΚΕΤΟ", ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΒΡΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΤΣΙΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΚΙΛΑ, Ε; ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΦΟΥΣΤΑ; ΒΛΕΠΩ ΗΡΘΕΣ ΦΟΡΤΣΑΤΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΣ, ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΜΑΡΗ "ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ", ΕΦΑΓΕΣ ΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ; ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DISQUS. ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ; ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ; ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΜΑΡΗ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΒΟΥΛΑ. ΝΙΩΘΕΙΣ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ, ΑΜΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞΥΠΝΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΗ. ΑΜ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΚΟΥ, ΒΟΥΛΑ, Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ/Η. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ, ΒΟΥΛΑ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΥ", ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ), ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΜΠΛΑΣΤΡΟΥ". ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΑΣ! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ SAUCE, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ! ΕΞΑΛΛΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ, ΕΠΙΤΥΧΩΣ, ΟΤΑΝ ΨΑΛΙΔΙΖΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΨΑΛΙΔΙΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΒΡΕΙΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑ-ΤΕΝΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΚΥΡΑΤΣΕΣ, ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ). ΑΧ ΒΡΕ ΒΟΥΛΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΣΟΝΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ. ΜΑΖΩΧΑ 1000% ΕΙΣΑΙ. ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΖΜΟΥΛΗΣ ΣΟΥ, Ε; ΕΛΑ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ! ΔΙΟΤΙ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡ-ΜΠΟΥΡ, ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ. ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΣΗΜΑ ΕΔΩ, ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ, ΜΗ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΜΕΤΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ;

      Delete
    9. Anonymous19/9/21 18:59

      Είναι τόσο εμφανές και ταυτόχρονα πολύ χαριτωμένο το γεγονός ότι είσαι σε σύγκρουση με την αρσενική σου πλευρά, είσαι και λίγο μεγαλοανωριμούλα βέβαια, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι επιχειρείς να εργαστείς με την πολικότητα σου. Ίσως να ήταν περισσότερο γόνιμο αν λείαινες λίγο τις γωνίες σου, είσαι θυμωμένη με τον άντρα μέσα σου προφανώς επειδή είσαι θυμωμένος και με τους άντρες έξω σου.

      Delete
    10. Anonymous19/9/21 19:13

      Εχμ ναι, αλλά εκείνο το κατάπιε και μη μας πνιγείς που είπες στο τέλος, δεν ήταν και πολύ πρέπον. Άσε που δεν αρέσκομαι και σε τέτοιες πρακτικές, να μου άρεζαν πάει στο διάλο, αφού το ξες ότι είμαι ασεξουάλ τύπος. Εξάλλου κι ο Κουρήτης νέο παιδί είναι, παρεμπιπτόντως δεν τό πα για κακό, τόση φρεσκαδούρα κυκλοφορεί να παίξει γκέημ μπόυ, με μενα την μπαγιάτικια θεία καλέ νομίζεις ότι θα ασχοληθεί; Βρε συ, πριν από σενα τα ξέρω αυτά :) Σε όλα τα υπόλοιπα έχεις πέσει μέσα βέβαια. Είμαι και χοντροκώλλα και κομπλεξικιά και αμόρφωτη κομμώτρια και βλάχα του κερατά, ένα μάτσο χάλι είμαι δεν το αρνούμαι, είμαι αυτό που όταν το βλέπεις στον δρόμο ξερνάς και γυρνάς από την άλλη από αηδία. Εσύ αλήθεια γιατί επιμένεις να με κοιτάς και δεν γυρνάς από την άλλη; Από περιέργεια ρωτάω, εγώ βεβαίως δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με την ασχήμια μου, οι άλλοι έχουνε, ωστόσο εσύ δείχνεις ότι έχεις ανορθόδοξα γούστα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είμαι το πλέον ανίκανο και ακατάλληλο άτομο για να βοηθήσω τον οποιονδήποτε. Δεν το αρνούμαι όμως ότι ε, υποκρίνομαι και γω σαν κομπλεξικιά μεγαλοκοπέλα που είμαι που και που, γιατί δλδ να μην το κάμω; Κουτσοί στραβοί στον άη νετοπαντελεήμονα, κακό είναι; Ας το παίξω και γω κάτι που δεν είμαι και ούτε και θα γίνω ποτές.

      Βεβαίως αν υπάρχει κάποιος κανόνας εδώ στο μπλόγκι που να λέει ότι μόνον μορφωμένες, ακομπλεξάριστες και ευπαρουσίαστες κομμώτριες μπορούν να σχολιάζουν, Κουρήτη θα ήθελα να μου το πεις. Δικό σου δεν είναι το μπλογκ αλήθεια; Εσύ δεν είσαι ο οικοδεσπότης; Όχι ρωτάω γιατί συν τοις άλλοις είμαι και αργόμπητη, έχω κι ένα ψιλοσύνδρομο καταντάουν, μήπως λέω είναι συνεργατικό το μπλογκ και πρέπει να λογοδοτώ σε ανώνυμους για το τι είμαι και δεν είμαι. Αν σε ενοχλεί η παρουσία μου, να αποχωρήσω. Τωρα βέβαια για να είμαι ειλικρινής, αυτό το μοτίβο που κάθε φορά πρέπει να εμφανίζεται και "κάποιος" άλλος για να με υποβάλλει σε ιερά εξέταση πέραν του οικοδεσπότη, αρχίζει και γίνεται ενοχλητικό. Να τό κανες εσύ, δε θα με ενοχλούσε καθόλου. Αν πάραυτα κάτι δε σου άρεσε στη μπασιά μου και βρήκες προσβλητικό τον τρόπο μου, θα το εκτιμούσα αν μου το έλεγες. Εσύ, μόνο εσύ.

      Delete
    11. "θα το εκτιμούσα αν μου το έλεγες"

      "ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ", ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ.

      ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΣΟΥ.
      ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΟΔΕΨΕΙΣ..
      ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ.

      Delete
    12. Anonymous19/9/21 19:47

      Όχι Κουρήτη, οι μόνες αντιδράσεις που με διασκεδάζουν είναι οι δικές σου και απορώ πώς δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, σε σενα απευθυνθηκα και τότε και τώρα. Αλλά όπως τότε, έτσι και τώρα κάποιος άλλος παρενέβη για να δημιουργήσει θέμα και αυτό εμένα δεν με διασκεδάζει καθόλου, απο ότι φαίνεται όμως είναι αναπόφευκτο και μάλλον θεμιτό από σενα. Οκ λάθος μου, έκανα το λάθος να ξεχάσω το επαναλαμβανόμενο μοτίβο που δεν με διασκεδάζει καθόλου, αντιθέτως με κουράζει. Σου δίνω τον λόγο μου ότι δεν θα ξανασχολιάσω στον χώρο σου εδώ. Καλή συνέχεια.

      Delete
    13. Anonymous19/9/21 21:25

      ♩ ♪ ♫ ΤΙ ΠΡΕΠΟΝ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΟΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ. ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΤΟ ΧΑΪΡΙ, ΤΟ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ. ♫ ♪ ♩

      ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΛΕ... ΜΑΣ ΘΙΧΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ. ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΟΥΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΚΛΗΡΟΙ. ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ, ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΝΟΥΣΑ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ. ΕΛΑ, ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΑ. ΜΗ ΚΛΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΣΟΥΛΑΡΑ, ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΟΥΚΑ (ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ). ΜΟΝΟ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ, ΜΗ ΚΥΤΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ, ΑΠΑΠΑ, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ!

      Delete
    14. Anonymous20/9/21 01:11

      ΟΧΙ, ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ!
      ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      ΕΙΣΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
      ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

      ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ, ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ.
      ΤΙ CONNE ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ; (ΜΙΛΩ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ)

      Delete
    15. Anonymous21/9/21 02:52

      https://uploads.disquscdn.com/images/56814311c6c7659dac12f57b798375b955717cca1d96e8a76dfaede71e6bfcf7.jpg

      Delete
    16. Anonymous23/9/21 13:28

      @Anonymous 21/9/21 02:52

      ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.
      ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

      Delete
  7. Anonymous19/9/21 16:04

    ΡΕΕΕΕ
    ΑΥΤΟ ΤΟ/Ο/Η IsR Prepotency ΦΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ..."ΠΕΡΣΟΝΕΣ".
      Η ΜΙΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΓΕΡΟ Η ΑΛΛΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ. Η ΤΡΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ.

      Delete
    2. Anonymous19/9/21 19:13

      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ!

      Delete
    3. Anonymous19/9/21 19:29

      https://defencereview.gr/wp-content/uploads/10112019asoee006-thumb-large.jpg
      https://www.grtimes.gr/wp-content/uploads/2019/11/%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%B5%CE%B5-18.jpg
      https://i1.prth.gr/images/w880/files/2020-09-28/IMG_9121.jpg
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbmnG6rl5Uc-Ffo4GZ1szRkmFhQk6r1LixWQ&usqp=CAU

      ^οταν ετεροπροσδιοριζεσαι στην βρομερη κατσαριδοφωλια τοσο πολυ απτους καθαρους Λευκους Φασιστες, ωστε τουλαχιστον εχεις μαθει να ξεχωριζεις την Μακεδονια απτα σκοπια κ να το δηλωνεις ξεκαθαρα μεχρι κ στα συνθηματα σου!!! λολ ...τα αναρχοκουμουνα δεν ξερουν ουτε ενα μεμεδακι να φτιαξουν.. το καλυτερο ομως ειναι οτι στα στεκια τους γραφουν οτι "οι προσφυγες θα απελευθερουν αμα τους παρεχουμε τις καταλληλες συνθηκες" λοοοοοοοοολ πιστευουν ειλικρινα οτι οχι μονο τα τζιχατζια θα αλλαξοπιστησουν, αλλα θα γινουν σαν τους αναρχοκουμουνους... δεν χρειαζεται ουτε καν να παω στο 8τσαν για να διασκεδασω... τα φορουμακια των αναρχοκουμουνων ειναι αστειρευτη πηγη διασκεδασης!!!

      Delete
    4. Anonymous20/9/21 00:26

      @Anonymous19/9/21 19:29,

      ΡΕΕΕΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
      ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ.
      ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!

      Delete
  8. Anonymous19/9/21 21:04

    ===================================================================================

    O τιμοκατάλογος της Ιωάννας Tounji, για επιχειρήσεις και τυχόν συνεργασίες (με προσθήκη εκπτωτικού κωδικού):

    Διαγωνιστικό πακέτο πρόκληση που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό το κόστος ανέρχεται στα 5000 € + Φ.Π.Α.
    Για μια προκλητική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος στα 1200 € + Φ.Π.Α.
    H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα, χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.
    Προσθήκη Swipe up + 50 €

    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/1018430_ioanna-toyni-ta-astronomika-posa-poy-vgazei-apo-instagram-o

    ===================================================================================

    O τιμοκατάλογος της Καλλιόπης Σουφλή, για συναγωνιστές και τυχόν συνεργασίες (με προσθήκη αντιπτωτικού κωδικού):

    Συναγωνιστικό αντινεοταξίτικο πακέτο που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό το κόστος ανέρχεται στα 0 € χωρίς Φ.Π.Α.
    Για ένα post/φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος στα 0 € χωρίς Φ.Π.Α.
    H τιμή για κάθε αυτόνομο σχόλιο/story (απεριόριστο χρόνο, χωρίς Swipe up) είναι στα 0 € χωρίς ΦΠΑ.
    Προσθήκη Swipe up + 0 €

    https://www.pronews.gr/nwo/agwnistries/1018430_kalliopi-soyfli-ta-astronomika-posa-poy-den-vgazei-apo-fb-o

    ===================================================================================

    O τιμοκατάλογος της IsR Prepotency, για παρακράτη και τυχόν συνεργασίες (με προσθήκη καταπτωτικού κωδικού):

    Ανταγωνιστικό πακέτο φωτιά που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδο(μη)τικό το κόστος ανέρχεται στα 1000 € χωρίς Φ.Π.Α.
    Για σειρά υβριστικών σχολίων στον προσωπικό σας λογαριασμό καθώς και story το κόστος στα 100 € χωρίς Φ.Π.Α.
    H τιμή για κάθε αυτόνομο σχόλιο/story (απεριόριστο χρόνο, χωρίς Swine up) είναι στο + 1 g (ανόθευτη).
    Προσθήκη Swine up + 1 Molotov

    https://www.pronews.gr/sorros/anarxocommunists/1018430_isr-prepotency-ta-astronomika-posa-poy-vgazei-apo-sorro

    ===================================================================================

    O τιμοκατάλογος του Κουρήτη Κουρητάκη, για όλους και τυχόν παθόντες (με προσθήκη αποπτωτικού κωδικού):

    Αγωνιστικό πακέτο που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό το κόστος ανέρχεται στην απώλεια της ζωή σου.
    Για ένα post στοχοποίησης στον προσωπικό του λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανυπολόγιστο.
    Προσθήκη Swipe up, αυτόνομο story, Φ.Π.Α., € και λοιπαί ανοησίαι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.
    H τιμή τιμή δεν έχει και χαράς σε όποιον την έχει. + δώρο γεωπολιτικός σχολιασμός

    https://www.pronews.gr/ellas/ethinismos/1018430_kouritis-ta-astropelekia-poy-moirazei-apo-to-blogspot-o

    ===================================================================================

    ReplyDelete
  9. Anonymous20/9/21 06:53

    https://1.bp.blogspot.com/-dEzL7Di7Dko/YUbfp5FIKPI/AAAAAAAArFE/y7kD0kJBLYY2QyfJ8utcODO4gE2P-YKcgCNcBGAsYHQ/w400-h208/Julia%2BBrystiger%252C%2BBloody%2BLuna%2B%2B11.jpg
    https://1.bp.blogspot.com/-OfnkJkfaIC4/YUbsd0abOcI/AAAAAAAArGE/vK4ogn_mVvQrSfBMaue9HhJbc1MKs8XUgCNcBGAsYHQ/s387/%2521%2B%2B%2B%2B%2B%2B%2BJesus%2BAbrahamic%2B%2B%2BAccording%2Bt%2Bthe%2B%2Bi%2BHealth%2BOfficials%2B%2BMedia%2BEmployees%2Bwere%2Bgiven%2Bthe%2Bdeath%2Bpenalty%2Bas%2Bwell%2Bas%2Bpoliticians%2Bin%2Bthe%2BNuremberg%2BTrials..png

    ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    1. ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΝΟΜΗ;
    2. Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;
    3. Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;
    4. Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΣΤΟΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ;
    5. ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ/ΧΕΡΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ;
    6. ΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;
    7. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, ΣΕ 500 ΠΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ B MOVIE ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΩΝ.
    8. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
    9. ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟΥ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ;
    10. ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ, ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ;
    11. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΥ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΕΙ.
    12. ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ LOGISTICS, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ (ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ +ΥΛΙΚΑ).
      2. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΠΡΟΒΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΑΜΥΝΗΣ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ)
      3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ . ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ. ΑΝ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΘΕΡΜΩΣ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ, ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
      4. Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΑ (ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ) ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ, ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ.
      5. ΝΑΙ , ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΟΠΟΛΙΠΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Κ.Λ.Π
      6. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΚΩΝ . ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΤΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΕΣ ΩΣ ΖΩΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
      7.ΝΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΕΝOΙΑ "JURASSIC PARK"
      8. ΟΧΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ.
      9. ΕΝΑΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ "ΜΥΣΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΕΜΒΑΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΥΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ . ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΑ
      10. Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΥΧΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ. ΚΑΠΟΥ , Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΑΛΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΜΑΤΑ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ . ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΟΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΑ , ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΕΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΥΛΙΚΑ)
      11. Η ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ (ΜΕ ΤΗ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ. ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΩΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΕΙΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ -ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ -ΤΕΧΝΙΚΩΝ- Κ.Λ.Π
      12. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΣΙΝΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΕΛΙΤ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ. (ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ) . ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ..."ΗΡΕΜΗ ΕΥΤΥΧΙΑ" ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ. (ΝΑΙ , ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ). ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

      Delete
    2. Anonymous20/9/21 17:39

      ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΣΙΩΠΗΛΟΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ...

      Delete
    3. Anonymous21/9/21 22:54

      https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/015/814/a43.jpg

      Delete
    4. Anonymous23/9/21 00:06

      https://www.youtube.com/watch?v=LsGZ_2RuJ2A

      Delete
    5. 23/9/21 00:06

      ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ

      Delete
    6. Anonymous23/9/21 18:05

      Καπου-καπου ανεβαζες μικρου μηκους ταινιες. Ειπα να προσθεσω εγω μια.

      Αννα

      Delete
  10. Anonymous20/9/21 08:16

    https://hugelolcdn.com/i/780328.jpg
    https://hugelolcdn.com/i/780311.jpg
    https://hugelolcdn.com/i/780457.jpg
    https://hugelolcdn.com/i/780202.jpg

    ReplyDelete
  11. Anonymous20/9/21 12:55

    ΟΙ ΑΜΦΙΒΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΑMΦΙΒΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΥΠΟΥ FLAMINGO.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

    https://twitter.com/Jake_Hanrahan/status/1439304675514273800

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/9/21 14:10

      ΩΡΑΙΑ ΜΠΛΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
      ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;

      ΟΙ ΕΔ ΚΑΙ TO ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ N' ΑΝΤΙΚΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ (ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ);
      ΕΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΧΑΡΤΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΣΙΤΙΣΗ, ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ SELF TESTS;

      Delete
  12. Anonymous22/9/21 07:32

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/09/monaxos-tou-thibet.html

    ReplyDelete
  13. Anonymous23/9/21 01:51

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1018840_ekthesi-toy-maximoy-gia-tis-geopolitikes-isorropies-2029-i-kina

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΑΞΙΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΣΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ;

    ReplyDelete
  14. Anonymous25/9/21 17:59

    https://www.pronews.gr/koinonia/1019878_magda-fyssa-den-teleiosame-den-xehname-toys-500000-poy-psifisan-tin-hrysi-aygi

    ReplyDelete
  15. Anonymous28/9/21 00:38

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1020240_domna-mihailidoy-ypoyrgeio-ergasias-desmeyetai-na-proagei-tin

    https://i.postimg.cc/CSDYLh75/Domna-Satanist.png

    ReplyDelete
  16. Anonymous29/9/21 20:42

    https://www.youtube.com/embed/iXEZ3K4F-d4?feature=oembed

    ReplyDelete
  17. Anonymous30/9/21 00:12

    Arthur Roberts = fake Joe Biden

    https://img1.bdbphotos.com/images/orig/s/i/si1y0ktqerkztke1.jpg

    https://www.imdb.com/name/nm0730838/

    https://duckduckgogg42xjoc72x3sjasowoarfbgcmvfimaftt6twagswzczad.onion/iu/?u=https%3A%2F%2Fsusanrennison.co.uk%2FD_images%2FBidens2.jpg

    https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=183503

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1/10/21 09:16

      https://1.bp.blogspot.com/-fOPK2a8vNjg/YVSXQgY8pUI/AAAAAAAArWg/QpipeVPvOXA5N-8Lbqg59PBFdzsxS7-qwCNcBGAsYHQ/w400-h266/Stage.png

      Delete
  18. Anonymous1/10/21 12:16

    "Ιστορία του Σιωνισμού / π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος"
    https://www.youtube.com/user/satanahl/videos


    ReplyDelete
  19. Anonymous3/10/21 09:39

    https://anatropitora.blogspot.com/2021/09/cestui-que-vie-o.html
    https://anatropitora.blogspot.com/2021/09/cestui-que-vie-o_30.html
    https://anatropitora.blogspot.com/2021/10/cestui-que-vie-o-ucc.html

    Κουρητη, αυτα εχουν δοση αληθειας; Γιατι αμα ισχυουν, τοτε μας θεωρουν εμπρακτα ζωα και μας αγοραπωλουν εδω και αιωνες, οπως ακριβως πιστευουν στο ταλμουδ τους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ...

      ΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, Η ΨΙΛΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΣΑΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ -ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΜ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ (ΜΕΤΟΧΟΙ) ΣΕ ΑΥΤΑ.
      Η ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Η.Β , ΔΙΑΧΩΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ ΑΛΛ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
      ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΜΠΑΡΙΣΤΕΡΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΣΟΛΙΣΙΤΟΡΣ" ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΣΤΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΣΤΟ Η.Β.
      ΤΟ ΤΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ , ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
      ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
      Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ Η.Β , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΚΙΜΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ -ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ.

      ΑΡΑ, ΝΑΙ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ.

      Delete
  20. https://uploads.disquscdn.com/images/7360d8fed63a348456bed9c91f3295dbe363399e7d2f26e4cb0f6b217eff9fbe.jpg

    ReplyDelete
  21. https://ermionh.blogspot.com/2021/10/blog-post_27.html

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΟΧΙ Η ΕΛΛΗ ΠΑΠΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ. ΚΟΙΝΩΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

    ReplyDelete