23/09/2021

"ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;"

  • Τον κυβερνά αυτός που εκβιάζει ξεδιάντροπα και τιμωρεί τους πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, ενώ ταυτόχρονα δίνει στον κρατικό μηχανισμό εντολή τήρησης παθητικής ανοχής σε κάθε βάναυση καταπάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τους Τούρκους.
  • Είναι αυτός που αδιαφορεί για την καταστροφή των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος κάθε καλοκαίρι, αλλά παράλληλα κόπτεται να μας φέρει δήθεν την "πράσινη ανάπτυξη".
  • Είναι εκείνος που δεν ντράπηκε να συμβουλεύσει τους νέους Έλληνες να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό αν δεν μπορούν να βρουν δουλειά στη χώρα τους.
  • Είναι ο ίδιος που διορίζει τους κοπρίτες ανεπάγγελτους φίλους του ως διευθύνοντες συμβούλους στις ΔΕΚΟ.
  • Είναι αυτός που μπουκώνει με κρατικό χρήμα τα ΜΜΕ για να τον λιβανίζουν όλο το 24ωρο.
  • Είναι εκείνος που επιδιώκει συστηματικά και με διάφορες προφάσεις να καταλύσει κάθε συνεκτικό δεσμό που κρατά τους Έλληνες ενωμένους ως έθνος και ικανούς να ξεπερνούν δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις.
  • Είναι αυτός που επιτρέπει (και επιβάλλει) να είναι ορθάνοιχτη η χώρα μας στην αθρόα μουσουλμανική λαθρομετανάστευση που απειλεί να μας σβήσει εθνολογικά μέσα στις επόμενες δεκαετίες, και ταυτόχρονα ψεύδεται ασύστολα λέγοντας ότι τάχα φυλάει τα σύνορα.

Άρα σίγουρα ΔΕΝ κυβερνά αυτόν τον τόπο ο λαός του, και η δημοκρατία που υποτίθεται ότι έχουμε είναι ουσιαστικά μία παρωδία.

Ενώ εμείς εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με τους τηλεοπτικούς πλασιέ των εμβολίων, και ψάχνουμε να βρούμε τους λόγους που δεν ανακάμπτει δημοσκοπικά ο ξοφλημένος Τσίπρας απέναντι στον αποτυχημένο Μητσοτάκη, οι Τούρκοι παρενοχλούν εδώ και μέρες το γαλλικό ερευνητικό σκάφος «Nautical Geo» το οποίο πλέει λίγα μίλια ανατολικά της Κρήτης κάνοντας εργασίες αποτύπωσης του βυθού για τις ανάγκες κατασκευής του αγωγού EastMed. (Το ίδιο σκάφος για το οποίο η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είχε πει πριν λίγο καιρό ότι «είναι θέμα της Γαλλίας» το αν υφίσταται παρενοχλήσεις από τους Τούρκους εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας).

Η Τουρκία, πατώντας πάνω στην απαράδεκτη δήλωση Γεραπετρίτη πέρυσι ότι «η κόκκινη γραμμή μας είναι τα 6 ναυτικά μίλια», επιχειρεί θρασύτατα να κλείσει την Ελλάδα στα στενά όρια των χωρικών της υδάτων και να της υφαρπάξει το σύνολο της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ της. Τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι απειλούν ανοιχτά το γαλλικό σκάφος προειδοποιώντας ότι θα μεταχειριστούν βία εναντίον του αν συνεχίσει τις έρευνες εντός της περιοχής του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, και το έχουν περικυκλώσει με φρεγάτες και υποβρύχια σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές της Κρήτης.

Η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν υπερασπίζεται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα όπως έχει υποχρέωση να πράξει, αλλά έχει επιβάλει και «σιγή ιχθύος» στα ΜΜΕ σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, αφήνοντας τους Έλληνες στο σκοτάδι για τα όσα άκρως ντροπιαστικά συμβαίνουν στην υφαλοκρηπίδα μας.

Σε μια εποχή όπου οι τιμές του φυσικού αερίου καλπάζουν, η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει δια του υπουργού Εξωτερικών της ότι δεν ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει τους υδρογονάνθρακες που περιέχει η υφαλοκρηπίδα της, με αποτέλεσμα η μια μετά την άλλη να αποχωρούν από τα ελληνικά βυθοτεμάχια οι ξένες εταιρείες, και να αποθρασύνεται η Τουρκία. Τώρα, όπως φαίνεται, η ελληνική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται ούτε και για την κατασκευή του αγωγού EastMed τον οποίο προφανώς θεωρεί πρόβλημα των Κυπρίων, των Ισραηλινών, των Γάλλων ή δεν ξέρω ποιων άλλων, αλλά πάντως όχι δικό της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα αργυρώνητα ΜΜΕ ασχολούνται με το κρυφτούλι που παίζει ο Μητσοτάκης με τον Ερντογάν, και προσπαθούν να μπαλώσουν το αρχικό ψέμα του πρωθυπουργού ότι τάχα δεν θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο στη Νέα Υόρκη επειδή δεν συμπίπτουν τα προγράμματά τους.

Stirlitz

4 comments :

  1. Anonymous23/9/21 12:33

    Oι τηλεοπτικοί πλασιέ των εμβολίων: "ΠΟΙΑ είναι η πολύχρωμη κυρία που μοίραζε πλαστά πιστοποιητικά τυφλότητας. Κάτι μας θυμίζει η φάτσα της."
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/09/blog-post_292.html
    Μας θυμίζει και την κούκλα τσάκι, ή κούκλα του σατανά!
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous23/9/21 18:13

      Η ατιμωρησια επιβραβευει την παραβατικοτητα και οι αναλωσιμοι παραβατικοι ειναι χρησιμοι.

      Αννα

      Delete
    2. Anonymous23/9/21 19:54

      https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dwIlmiAYiiXxd_9kqCB8mpCcXEecy4Imf6OXbooUdT64h7GqX6CqnDk54dOZx4d5iU9wwHFfY3n_LeD_pu_YdhU00M1saM5X93v81ZJdI7vt9nBdQN5yZVUAtFZglZRX_5eu6Af

      η κακοφωνιξ γραια ζει το μυθο της..

      Delete
  2. Anonymous23/9/21 20:25

    ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΣΤΟΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ, ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΕΝΟΣΩ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΖΑΒΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΝΟΣΩ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΣΙΜΗ, ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΔΥΣΘΑΝΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ.

    ReplyDelete