17/09/2021

"Άποψη: Ο ιός του ΚΚΚ ανακατασκευάζει τον κόσμο κατ’ εικόνα της Κίνας"

"....Από το 1980 έως το 2020, η Κίνα πέρασε από ένα οπισθοδρομικό αγροτικό έθνος ανίκανο να τραφεί, σε ένα που μπορεί να ανταγωνιστεί τις Ηνωμένες Πολιτείες στην τεχνολογία, την οικονομική ισχύ και την παγκόσμια επιρροή. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτά που η Κίνα δεν πήρε νόμιμα από την άποψη της πνευματικής ιδιοκτησίας και της τεχνολογίας, τα έκλεψε από τη Δύση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτή η πρακτική συνεχίζεται και σήμερα...."

https://theepochtimes.gr/apopsi-o-ios-tou-kkk-anakataskevazei/

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://greeknewsondemand.com/2021/09/15/

13 comments :

  1. Anonymous17/9/21 10:48

    Ότι γράφεται στο ΙΣΧΥΣ εδώ και πολλά χρόνια, περιλαμβάνεται λιτά και περιεκτικά στο παραπάνω άρθρο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΠΕΡΙ AUKUS

      ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΙΝΔΙΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
      ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ Η.Π.Α ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΗΣΥΧΑ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ Η.Β ΜΠΗΚΕ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΧΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
      ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΕΞΩ. ΣΤΗΝ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΤΗΝ ΠΙΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟΣ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ", ΜΟΝΟΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

      Delete
    2. Anonymous17/9/21 12:01

      Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να διαλύσει το στράτευμα σε μία περίοδο που απαιτείται ενότητα, καθώς τα πράγματα, ανά πάσα στιγμή, μπορούν να διολισθήσουν σε σύγκρουση στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η Ελλάδα απαιτείται με την έλευση ορδών Αφγανών μουσουλμάνων, με δεκάδες να περνούν ήδη τα σύνορα στον Έβρο.

      Στο EL.GR στάλθηκε η διαμαρτυρία ανώτατου αξιωματικού, ο οποίος απέστειλε επιστολή, στην οποία καταγγέλλει την «στρατιωτική ηγεσία, η οποία, όπως γράφεται, «έδωσε διαταγή στα κατά τόπους στρατόπεδα και μονάδες για άμεση διεξαγωγή rapid test στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μια φορά την εβδομάδα.

      Δείτε παρακάτω την αποκλειστική καταγγελία στο el.gr! ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ!!! Επιπλέον, όπως θα δείτε σε βίντεο στο τέλος του άρθρου, μεταδόθηκε ζωντανά στον «αέρα» η πληροφορία πως το ΓΕΕΘΑ προσανατολίζεται στην συμμετοχή μόνο εμβολιασμένων στελεχών στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ. Αν αυτό ισχύει, τότε θα πρόκειται για κίνηση που θα μπορούσε να ισοδυναμεί με μειοδοσία και ΣΑΜΠΟΤΑΖ εις βάρος του Ελληνικού Στρατού!!!

      https://www.el.gr/war/ellas/kataggelia-keraynos-sto-el-gr-dialyoyn/

      ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ;) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ;
      ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Σ' ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

      ΣΧΕΤΙΚΟ

      "Ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας Ιάκωβος Τίγκας στον focus fm 103.6 | 14.9.2021"
      https://www.youtube.com/watch?v=D5dEQlsNJ7o

      Delete
    3. Anonymous18/9/21 01:57

      ΤΑ G3 ΘΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝΕ Η' ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Σ' ΑΝΑΣΤΟΛΗ;

      https://www.youtube.com/watch?v=2DMax_SSgAs

      Delete
    4. 18/9/21 01:57

      https://isxys.blogspot.com/2021/09/blog-post_136.html

      Delete
    5. Anonymous18/9/21 11:05

      ΤΟ G3 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

      Delete
    6. Anonymous21/9/21 01:57

      https://www.pentapostagma.gr/oikonomia/7037774_apisteyti-oikonomiki-relans-ton-kinezon-sto-aukus-pekino-zita-na-symmetashei-se

      Delete
  2. Anonymous17/9/21 10:56

    Η κυβέρνηση της Ταϊβάν κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ταχεία έναρξη εμπορικών συνομιλιών, μετά την επιδίωξη της ΕΕ για την επίτευξη μιας εμπορικής συμφωνίας, με το νησί που δίνει έμφαση στην τεχνολογία.

    Η Ταϊπέι επιδιώκει επίσης, εδώ και καιρό, τη δρομολόγηση μιας τέτοιας εξέλιξης.

    Η ΕΕ συμπεριέλαβε την Ταϊβάν στη λίστα με τους εμπορικούς συνεργάτες της για το ενδεχόμενο επίτευξης μιας διμερούς επενδυτικής συμφωνίας το 2015, χρονιά πριν από την ανάδειξη στην προεδρία της Ταϊβάν της Τσάι Ινγκ – βεν, αλλά από τότε, δεν έχει διεξάγει συνομιλίες με την Ταϊπέι για το ζήτημα αυτό.

    Ανταποκρινόμενο στη στρατηγική της ΕΕ για την ενίσχυση της παρουσίας της, στην περιοχή της Ινδίας και του Ειρηνικού που εξαγγέλθηκε πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης και της επιδίωξης για μία εμπορική συμφωνία με την Ταϊβάν, το υπουργείο Εξωτερικών στην Ταϊπέι, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συνομιλίες πρέπει να αρχίσουν σύντομα. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει ήδη υποστηρίξει την επίτευξη μιας εμπορικής συμφωνίας με την Ταϊβάν.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  3. Anonymous17/9/21 10:57

    H Κίνα κατέθεσε αίτηση για την ένταξή της, στη Συνολική και Προοδευτική Συμφωνία για τη Διασυνοριακή Εταιρική Σχέση στην Περιοχή του Ειρηνικού (CPTPP), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορίου, καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία σε παγκόσμια επίπεδο, επιδιώξει την ενίσχυση της επιρροής της στον εμπορικό τομέα.

    Ο υπουργός Εμπορίου της Κίνας Γουάνγκ Γουεντάου κατέθεσε τη σχετική αίτηση συμμετοχής στην αναφερόμενη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, μέσω μιας επιστολής προς τον υπουργό Εμπορίου της Νέας Ζηλανδίας Ντάμιεν Ο' Κόνορ, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του, το κινεζικό υπουργείο αργά το βράδυ της Πέμπτης.

    Η CPTPP έχει υπογραφεί από 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, της Χιλής, της Ιαπωνίας και της Νέας Ζηλανδίας το 2018.

    Στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, η συμφωνία ήταν γνωστή ως το Σύμφωνο Συνεργασίας των Δύο Πλευρών του Ειρηνικού (TPP) και θεωρούνταν ως ένα σημαντικό οικονομικό αντίβαρο στην άσκηση περιφερειακής επιρροής από την Κίνα.

    Η Ιαπωνία, που ασκεί την προεδρία της CPTPP κατά τη χρονιά που διανύουμε, ανακοίνωσε ότι θα διαβουλευτεί με τις χώρες-μέλη για να αντιδράσει στο αίτημα της Κίνας, χωρίς ωστόσο, να ανακοινώσει ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  4. Anonymous17/9/21 11:11

    Το πρώτο “θύμα” του νέου “ψυχρού πολέμου” ήταν η Γαλλία, όχι η Κίνα: Οι ΗΠΑ …πυροβόλησαν τα πόδια τους!
    https://hellasjournal.com/2021/09/to-proto-thima-tou-neou-psichrou-polemou-itan-i-gallia-ochi-i-kina-i-ipa-pirovolisan-to-podi-tous/

    ReplyDelete
  5. Anonymous17/9/21 11:14

    Μόσχα με αφορμή την ευρεία σύμπραξη ασφαλείας ΗΠΑ, Βρετανίας και Αυστραλίας, την οποία ανακοίνωσε χθες η Ουάσιγκτον, δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία προς το παρόν δεν έχει διαμορφώσει τη στάση της έναντι της τριμερούς αυτής συνεργασίας που πήρε την ονομασία AUKUS, αλλά μελετάει προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες. Παράλληλα υπενθύμισε στο Παρίσι, το οποίο δεν έκρυψε την οργή του για την ακύρωση εκ μέρους της Αυστραλίας της συμφωνίας με την Γαλλία για την κατασκευή 12 συμβατικών υποβρυχίων, την ακύρωση της συμφωνίας που είχε υπογράψει με την Μόσχα το 2015 για την κατασκευή δύο ελικοπτεροφόρων τύπου Mistral.

    «Κατ’ αρχήν πρέπει να κατανοήσουμε τις λεπτομέρειες αυτής της συμμαχίας. Αναμφισβήτητα μελετάμε προσεκτικά τις πληροφορίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «για να διαμορφώσουμε την θέση μας, πρέπει να καταλάβουμε τους στόχους, τις δεσμεύσεις, τα μέσα. Κατ’ αρχήν πρέπει να απαντήσουμε σ’ αυτά τα ερωτήματα. Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι ελάχιστες».

    Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι εξεπλάγην με την αντίδραση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λε Ντριάν με αφορμή την απόφαση της Αυστραλίας να ακυρώσει την συμφωνία με το Παρίσι για την κατασκευή υποβρυχίων, υπενθυμίζοντας την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί όταν η Γαλλία ακύρωσε τη συμφωνία με την Ρωσία για την παράδοση δύο ελικοπτεροφόρων τύπου Mistral. «Πόθεν η οργή και η λύπη; Η διακοπή συμβολαίων για την Γαλλία, είναι μάλλον μια συνήθης υπόθεση. Το 2015 το Παρίσι ακύρωσε τη συμφωνία με τη Ρωσία για τα δύο ελικοπτεροφόρα Mistral. Ή μήπως είναι κακά εκείνα τα μαχαίρια, όταν τα νοιώθεις στην πλάτη σου», έγραψε στο κανάλι της στο Telegram, η Ζαχάροβα.

    H Ρωσία και η Γαλλία είχαν υπογράψει συμφωνία για την κατασκευή των δύο ελικοπτεροφόρων Mistral, τον Ιούνιο του 2011. Το πρώτο η Γαλλία έπρεπε να το παραδώσει τον Νοέμβριο του 2014, ωστόσο εξαιτίας των γεγονότων στην Ουκρανία και της επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αποφάσισε την ακύρωση της συμφωνίας. Το καλοκαίρι του 2015 η συμφωνία ακυρώθηκε. Το Παρίσι κατέβαλε στην Μόσχα το πόσο των 949,7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα ελικοπτεροφόρα στη συνεχεία πωλήθηκαν στην Αίγυπτο.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  6. Anonymous17/9/21 11:34

    H αγγλοσαξονική συμμαχία αποτελεί η σημαντικότερη γεωπολιτική εξέλιξη μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου.
    https://infognomonpolitics.gr/2021/09/simantikotati-geopolitiki-exelixi-i-anglosaxoniki-symmachia-vinteo/

    ReplyDelete
  7. Anonymous20/9/21 20:37

    "210 Reasons for decline of Roman Empire"
    https://courses.washington.edu/rome250/gallery/ROME%20250/210%20Reasons.htm

    Παλαιό, αλλά πάντα επίκαιρο, ώστε να ενθυμούνται οι γηραιότεροι και να διδάσκονται οι νεότεροι.

    Υπόψιν, ο λιτός κατάλογος, άνωθεν, δεν απαριθμεί τις αιτίες, απαριθμεί τα πολυποίκιλα συμπτώματα της παρακμής ενός ολόκληρου πολιτισμού. Στον κατάλογο των αιτιών, προσθέσθε και τους σίνες, οι οποίοι συμβάλλουν, διαφοροτρόπως, στην όλη παρακμή της αναβιωμένης Ελληνορωμαϊκής δυναστείας, υπό τον δυνάστη ροθτσαϊλντ. Πλέον, οι σίνες αποτελούν τον ισχυρότερο παράγοντα παρακμιακότητος, καθιστώντας το όλον, ακραιφνώς, φυλετικό.

    Εν τέλει, η ιστόρηση της ανθρώπινης κοινωνικότητος επαναλαμβάνεται, όχι επειδή οι άνθρωποι είναι ανιστόρητοι -αντιθέτως, οι κυβερνώντες είναι ίστορες-, αλλά αφενός επειδή τα πάθη των ανθρώπων παραμένουν τα ίδια και αφετέρου επειδή η φυσική μεταβλητότητα επαναλαμβάνεται, περιοδικώς.

    Εν τελευταία αναλύσει, η καθαρότητα του «υλισμικού» προϋποθέτει την ύπαρξη του «λογισμικού», δηλαδή οι Έλληνες άνευ Ελλάδος δύνανται να είναι, ενώ η Ελλάδα άνευ Ελλήνων δεν δύναται να είναι, πέραν ενός ονόματος.

    Ελληνικότις - Φυλή - Οικογένεια - Πατρίς

    ReplyDelete