01/07/2021

Ασπασία Καλαφάτη, Εφέτης Δ.Δ: "ΝΟΕΙΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΜΕΣΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ) του ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ κατά του κορωνοϊού SARS-COV-2, με ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ;"

Α.Πρόλογος

Στις 27/1/2021, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (το όργανο εκείνο που απαρτίζεται από εκλεγμένους αντιπροσώπους των εθνικών κοινοβουλίων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης) εξέδωσε το 2361 Ψήφισμά της, αναφορικά με τον εμβολιασμό των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας λόγω του κορωνοϊού SARS-Cov 2.
  • Στο 7.3.1 άρθρο του Ψηφίσματος καλεί τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί
  • Στο 7.3.2 άρθρο του να διασφαλίζουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί (2)

Μόλα ταύτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.edd.gr/images/docs/kalafati_vaccination21.pdf

20 comments :

  1. Anonymous1/7/21 11:38

    Κουρήτη υπάρχει ελπίς ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΗΛΘΕ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2021/06/blog-post_4.html?showComment=1625127715073#c2724551183287174450

      1) ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ή ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΧΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ.

      2) Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ.
      "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ."
      ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.

      ΑΡΑ "ΟΧΙ", ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΛΠΙΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΟΧΙ", ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΑΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
      Η ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΞΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

      ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ.

      Delete
    2. Anonymous1/7/21 21:11

      "Η ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ."

      https://nurembergtrials.net


      η πικρα που θα παρουν σε ακομα μεγαλυτερη κλιμακα θα ειναι ακομα μεγαλυτερη.. οι αδολοι εχουν αυταπατες οτι μπορουν να νικησουν τους δολιους νομικα, τη στιγμη που ολες οι θεσεις κλειδια του συστηματος ειναι κατειλημενες απο τα "φιδια".. δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν να κανουν με μια κανιβαλιστικη αιρεση 6000 ετων..

      Delete
  2. Anonymous1/7/21 13:32

    Βίντεο για εμβόλια με πάνια και γιαννόπουλο [αυτόν που είχε δηλώσει ότι δεν πάει με γυναίκες πάνω από 22 γιατί είναι γριές!!! τώρα αν δεν θέλανε ρόλους γιατί να πάνε οι εικοσάχρονες με τον 70χρονο; Δεν είναι μόνο ο φιλιππίδης όλοι τα ίδια κάνουν]
    Είναι 18’ αλλά δείτε από το 11’ και μετά που λέει το βούρλο ότι τα εμβόλια αυτά τα ανακάλυψε γυναίκα (άνδρας το ανακάλυψε, αλλά αυτό το προσπερνάμε…) και μάλιστα σε κάποιον που δεν ήθελε να τα προωθήσει στην αγορά του είπε “αυτά είναι καταπληκτικά και εσύ που είσαι καραφλός θα βγάλεις και μαλλιά”!!!
    https://www.messinialive.gr/ksespase-giannopoulos-gia-tous-antiemvoliastes-milame-gia-kati-vlammena/
    Και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
    Αντιγόνη
    ΥΓ Ελπίζω όσοι το ακούσετε να μην χάσετε τα μαλλάκια σας…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3/7/21 07:29

      ΕΣΥ ΚΟΥΡΗΤΗ θεωρείς φυσιολογικό να πηγαίνει 60χρονος με 20χρονα κοριτσάκια;

      Delete
    2. ΤΟ ΜΙΣΟ +7 ή 9 ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ.

      ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ: 60/2 = 30+9 = 39 ΕΤΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ "ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΟΣ" ΣΩΜΑΤΙΚΑ) 60αρης ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ (ΟΡΙΑΚΑ) ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

      ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ 60αρηδες ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 12-15 ΕΤΗ "ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ" ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ΕΡΕΙΠΙΟ-ΚΕΦΤΕ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

      ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ 27-28 ΕΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 40αρηδες.

      Delete
    3. Anonymous3/7/21 16:37

      "ΤΟ ΜΙΣΟ +7 ή 9 ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ. "

      Αυτό ισχύει και για την γυναίκα ή μόνο για τον άνδρα;

      Delete
    4. Anonymous3/7/21 16:49

      "ΤΟ ΜΙΣΟ +7 ή 9 ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΣ"

      source?

      Delete
    5. ΑΝΔΡΑΣ > ΓΥΝΑΙΚΑΣ (ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ)

      Delete
    6. "ΠΗΓΗ"

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ, ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΗ ΑΘΗΝΑΙΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΤΗ ΠΡΙΝ.
      ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΓΟΝΕΙΣ 14 χρονων ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΖΑΝ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ 50+αρηδες και 60+αρηδες.
      ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΝΟΣΗΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ.
      ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ, ΗΘΙΚΟΥΣ Κ.Λ.Π
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ 100% ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΝΩΔΑΛΟ, ΧΟΥΦΤΑΛΟ , ΡΑΜΟΛΙ.
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΕΡΩ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΩ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ.

      Delete
    7. ""Η Σπαρτιάτισσα παντρευόταν στα 18 της συνήθως έναν Σπαρτιάτη κοντά στα 30 του. Κι αυτό εξηγείται, μόνο μετά τα 30 είχε ο άντρας δικαίωμα στην κρατική παροχή κλήρου, ώστε να φτιάξει το σπιτικό του με τη γυναίκα της αρεσκείας του.
      Αν η ηλικιακή διαφορά ακούγεται μεγάλη, στην Αθήνα πάντρευαν με συνοικέσια τα κορίτσια στα 14 τους με άντρες πολύ μεγαλύτερους.""

      Delete
    8. ΤΟ 480π.χ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΓΟΡΓΩ 26 . ΤΗΝ ΝΥΜΦΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ 16 ΤΗΣ. (490π.χ)
      Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ, Ο ΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ.

      ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ 40αρηδες ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΣΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ (ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...!!!:::) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ 25αρηδες ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΤΟΥ 45χρονου ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΤΟΤΕ.

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

      Ο ΒΟΥΤΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΚΝΟ ΣΤΑ 85 ΤΟΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

      Delete
    9. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΔΡΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 5 ΕΤΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.

      Delete
    10. Anonymous3/7/21 22:24

      "ΑΝΔΡΑΣ > ΓΥΝΑΙΚΑΣ (ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ)"

      Καμαρωστε τον, οσες τον διαβαζετε. Να φανταστω οτι με καθε ευκαιρια υπενθυμιζεις στην μανα που δυστυχως δε σε εκανε εκτρωση οτι ειναι κατωτερη σου;


      IsR Prepotency

      Delete
    11. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ...
      ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (>) ;
      ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ, ΓΑΜΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ, ΑΙΝΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ...

      Delete
    12. Anonymous4/7/21 11:41

      λολ ειναι τοοοοσο προκατηλημενη που αλλα βλεπει κ αλλα διαβαζει... την πνιγει το μισος κ διαβαζει οτι σκεφτεται, αλλα στο τελος καρφωνεται. δε μας ειπε ομως τωρα που πλησιαζει στην εμμηνοπαυση, θα παρει οιστρογονα ή αντρογονα;;; γιατι η ιδια ειπε οτι αυτοπροσδιοριζεται ως αντρας.. εκτος κ αν ο χορηγος της στην καταληψη της πληρωνει(μαζι με τα ναρκωτικουλια) τα αντρογονα εδω κ χρονια.. η τρελη φαση ειναι οτι αυτοπροσδιοριζεται ως αντρας, αλλα υπερασπιζεται τις γυναικες απτην κακη πατριαρχια των τοξικ αλφα_μεηλς, υποδυομενη τον μουνοδουλο αντρα... λοοολ η ισρ_ιμποτενσι ειναι η επιτομη του μεμεδιστικου λολαριζματος.. φανταστειτε εικονα μαστουροαναρχικιας με τιτλο: "οταν θες τοσο πολυ να γμσεις γκομενα, αλλα δε θες να σε πουνε νταϊκ, οποτε δηλωνεις αντρας"

      Delete
  3. Anonymous2/7/21 12:40

    "...Το εάν θα συνεχιστεί η πολιτική των κρουσμάτων θα εξαρτηθεί από τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!
    Στόχος είναι ο παγκόσμιος έλεγχος της ανθρωπότητας μέσω της ανάδειξης και ισχυροποίησης νέων οικονομικών δυνάμεων/δικτύων...."

    https://isxys.blogspot.com/2020/10/lockdown-1.html?showComment=1603992325325#c4506129701354949921
    https://isxys.blogspot.com/2020/10/lockdown-1.html?showComment=1603992399146#c4080204277863907768

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    "Πουλτουρτζίδης Αντώνης Έχουν χάσει τον ύπνο τους Τελειώσανε!"
    https://www.youtube.com/watch?v=jRQrGbWnNZE

    "ΟΙ Η.ΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. "
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/07/blog-post_77.html

    "ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Bρήκε περίπου 1,1 εκατ. ψήφους που μεταφέρθηκαν από τον Τραμπ στο…Μπάιντεν η Αριζόνα!!! Κέρδισε τελικά την πολιτεία με τεράστια διαφορά ο Τράμπ!!!"
    http://greeknewsondemand.com/2021/07/02/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%89%ce%bd-b%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%85-11-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%cf%88%ce%ae/

    INFOteller

    ReplyDelete
  4. Anonymous5/7/21 08:02

    Κουρητη αν μου κάνει έλεγχο ο εφετ και δείξω πλαστό πιστοποιητικό υγείας υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει; Θέλω να πω ότι αυτό το έγγραφο καταχωρείται ηλεκτρονικα η είναι απλά ένα χαρτί σε έντυπη μορφή; Λογικά αφού μπορω να το βγάλω και από ιδιώτη δεν καταχωρείται κάπου σωστά;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ . ΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ.
      Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΑΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
      ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

      Delete
  5. To Θέμα δεν είναι τόσο απλό. Μεταβλητές του προβλήματος εκτός από την ηλικία, την σωματική κατάσταση, την προσφορά και τη ζήτηση, τον χαρακτήρα, την εμπειρία, τελευταίως παρατηρήθηκαν λόγω του Covid παρενέργειες "πριαπισμού¨ στους άνδρες και λόγω νανοσωματιδίων σε συνδυασμό με το 5G αυτή τη στιγμή συνεχίζονται τα πειράματα μέσω ΕΛΙΑΜΕΠ.

    ReplyDelete