03/07/2021

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «Ε.ΛΑ.Σ» (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ) : ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ

«Όσοι απομείναμε πιστοί στην παράδοση, όσοι δεν αρνηθήκαμε το γάλα που βυζάξαμε, αγωνιζόμαστε άλλος εδώ, άλλος εκεί, καταπάνω στην ψευτιά. Καταπάνω σ’ αυτούς που θέλουνε την Ελλάδα ένα κουφάρι χωρίς ψυχή, ένα λουλούδι χωρίς μυρουδιά» (Φώτης Κόντογλου «Πονεμένη Ρωμιοσύνη»)

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απειλή κατά της ακεραιότητός της και για άλλη μία φορά βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η υπόστασή της, τόσο σαν ελεύθερο και ανεξάρτητο έθνος, όσο και σαν οικουμενικό πνευματικό κέντρο, διέρχεται περίοδο θανάσιμων κινδύνων. Ο Ελληνισμός, άλλη μία φορά βιάζεται και εκβιάζεται και απειλούμενος αντιμετωπίζει πρόβλημα εθνικής επιβίωσης. Και αυτή η απειλή που πλήττει την ίδια την υπόστασή μας, εντάσσεται σε ένα μακροχρόνιο ανθελληνικό σχέδιο, που η εφαρμογή του έχει αρχίσει από αιώνες και προχωρεί συστηματικά στοχεύοντας στην εξαφάνισή μας.

Οι πολύμορφες, πολλαπλές και πολύχρωμες "νεοφιλελευθεροφασιστοκομμουνιστοσοσιαλιστικές" οργανώσεις, που δρούν στην Ελλάδα σκοπεύουν στην εθνική μας απαλλοτρίωση αποτέλεσμα των αυτοπροδοσιών που επί πολλές δεκαετίες υπέστη, δέχθηκε, ανέχθηκε και διέπραξαν οι ξενόφωτοι, ξενοκίνητοι, ξενόδουλοι, ανάξιοι, ανίκανοι πολιτικοεθνικοί της μηχανισμοί.

Μην θέλοντας να μακρηγορήσουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδώσουμε τα εύσημα στον έγκριτο Δημοσιογράφο-Ερευνητή κύριο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο όχι μόνο για το παράτολμο εγχείρημά του να λάβει μία συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, από τον Οδυσσέα Τηλιγάδα, μέλους της πολιτικής Γραμματείας του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ», περί των τραγικών συνθηκών που βιώνει το Έθνος μας και των δολοφόνων αυτού, αλλά που, παραβλέποντας τις οποιεσδήποτε συνέπειες, λόγω του σκληρού περιεχομένου της συνέντευξης, είχε το θάρρος και την δύναμη να την προβάλλει. Μόνο ένα «ΕΥΓΕ» του.

Μπορείτε, αφού την αφουγκραστείτε με προσοχή, άπαντες, αναλαμβάνοντας ο καθείς την ευθύνη που του αναλογεί, να κρίνετε τα καταγγελλόμενα και τους συντελεστές. https://youtu.be/DGQvC7pbgsk/


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
  • Οδυσσέας Τηλιγάδας 2103250220
  • Στέργιος Σμυρλής 6944325056

2 comments :

  1. Anonymous4/7/21 00:29

    αξιζαν οι 2 ωρες που καθισα κ τον ακουσα... δεν ηξερα καν οτι υπαρχει

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/7/21 10:22

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/cia-palantir-singular-logic.html

    ReplyDelete