12/07/2021

Η.Π.Α: Ο 30χρονος Έλληνας Αποστόλος Τρόβιας, γνωστός στο dark web ως “The Bull”, κατηγορείται για την πώληση εταιρικών πληροφοριών και για ξέπλυμα χρήματος.

Το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσαν κατηγορίες εναντίον του. Καθεμία από τις κατηγορίες επιφέρει μέγιστη ποινή μεταξύ 20 και 25 ετών στη φυλακή.

Ο Απόστολος Τρόβιας πούλησε εμπιστευτικές πληροφορίες σε άτομα με διάφορους τρόπους. Από το 2016 έως το 2017, πούλησε stock tips στη μαύρη αγορά του dark web, AlphaBay Market, η οποία ήταν η μεγαλύτερη εγκληματική αγορά, πριν την κλείσουν οι αρχές. Οι αρχές ακόμα αναζητούν άτομα που συμμετείχαν σε αυτή. Μόλις έκλεισε η αγορά, ο Τρόβιας έψαξε άλλα μέσα για να συνεχίσει τις παράνομες δραστηριότητές τους. Οι αρχές λένε ότι μεταξύ 2017 και 2020, χρησιμοποίησε κρυπτογραφημένες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων και email για να επικοινωνήσει με τους αγοραστές. Μία από τις αξιοσημείωτες συναλλαγές του περιελάμβανε μια έκθεση κερδών από μια εταιρεία, την οποία πούλησε για περίπου $ 5.000 (σε bitcoin).

Αργότερα δημιούργησε ένα δικό του site για την πώληση πληροφοριών. Σχεδίαζε να χρεώσει τέλη συμμετοχής και προμήθειες σε άτομα που χρησιμοποιούσαν τις πληροφορίες που παρείχε.

https://www.secnews.gr/359740/ellinas-katigoreitai-apo-ipa-gia-polisi-dedomenon-dark-web/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ... ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 5000 $; ΔΛΔ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ 100 ΚΑΙ 200 $ ; ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΔΊΩΞΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕ "ΜΑΡΙΔΕΣ", ΟΤΑΝ "ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ" ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FBI. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ... "ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ... ΧΑΧΑΧΑ

No comments :

Post a Comment