13/06/2021

NATO: "Η Ελλάδα ΘΑΑΑΑ ...διαθέσει το 38,5% του αμυντικού προϋπολογισμού για εξοπλιστικά προγράμματα"

Μετά από πολλά χρόνια η Ελλάδα θα διαθέσει περισσότερο από το 20% του αμυντικού της προϋπολογισμού για την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του NATO για τις αμυντικές δαπάνες των χωρών-μελών το 2021, που δημοσιεύθηκαν. Η χώρα μας αναμένεται να αφιερώσει ποσοστό 38,5%, ενώ τα προηγούμενα έτη αυτό κυμαινόταν από 8,17% (έτος 2014) έως 13,45% (έτος 2016).

Η αντίστοιχη εκτίμηση για την Τουρκία είναι 29,05%. Η Τουρκία δαπανά συνέχεια το λιγότερο 25% του αμυντικού προϋπολογισμού της για αγορές όπλων ήδη από το 2014.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το NATO, η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση των αμυντικών δαπανών, ως προς το ποσοστό του ΑΕΠ. Η Ελλάδα αναμένεται να δαπανήσει το 3,82 του ΑΕΠ της για την άμυνα, για το 2021. Στη δεύτερη θέση είναι οι ΗΠΑ με 3,52%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό της Τουρκίας είναι 1,57%.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΘΑΑΑΑ... ΔΙΑΘΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΘΕΣΕ ΑΚΟΜΗ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ, (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ), ΠΩΣ ΔΙΕΘΕΣΕ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ, ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΟΡΗΓΙΕΣ Κ.Λ.Π ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ..."ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ". ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ 2% ΣΤΟ ΑΕΠ. ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑΤΟΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ... ΙΔΙΟΦΥΗ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ, ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΗ.

"ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ".
["ΚΟΥΡΗΤΙΟΣ"]. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ...ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...

ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ 25% ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ, ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ. ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ 35% ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

4 comments :

  1. Anonymous14/6/21 03:57

    https://i.postimg.cc/zXS0FFqV/OSIOSKOYRHTIOS.png

    https://ioannisdiamantakis-diamantakis.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html

    ReplyDelete
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
    ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ , ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΩ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14/6/21 10:59

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΕ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΕΛΟΠΑΝΤΩΝ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ (ΑΓΙΟ)ΓΡΑΦΙΣΤΑ/ΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΙΝΦΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ. ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ. ΣΕ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ" ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΙ/ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ. ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΕΘΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΟΥ". ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..

      +ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ, ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΓΙΑ ΜΑΣ+

      Delete
    2. "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ"
      https://www.youtube.com/watch?v=Vs7vZUfc4Bo

      Delete