23/06/2021

Νικόλαος Λάος: "Iλουμινατικός Ελευθεροτεκτονισμός"

«Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας».

«Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη την πολιτική και τη φιλοσοφία και σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε μεθοδικά σε αυτό το πεδίο και να προωθούμε τις δικές μας αρχές»

«Η εταιρεία δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας, που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. Η αλληλοβοήθεια είναι καταστατική μας αρχή»

«Το πολιτικό μας πρόταγμα είναι ο αναρχικός καπιταλισμός, αυτό που στην Αμερική ονομάζουν “ελευθεριακή πολιτική οικονομία” για να το αντιδιαστείλουν από τον φιλελευθερισμό. Η υφιστάμενη μορφή δημοκρατίας δεν μας αρκεί, διότι έχουμε πολύ πιο προχωρημένες αντιλήψεις περί ανθρωπισμού και ελευθερίας»

Ο κ. Λάος, συγγράφει το 16ο βιβλίο του με τίτλο «Το κοσμοείδωλο της ελευθερίας» και εκεί θα αναλύεται η ιδεολογία του αναρχικού καπιταλισμού.

ΟΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΩ: https://www.pronews.gr/koinonia/177637_nikolaos-laos-o-ellinas-proedros-ton-illoyminati

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ "ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ" ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_38.html
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ" ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ "ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ", Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ, ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΧΡΟΝΟΥΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΝΟΗΤΟΥΣ Ο "ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ".

1 comment :

  1. Anonymous23/6/21 16:23

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΜΕ E-MAIL.ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΤΡΩΣ;

    13ος βαθμός: Τρύπιος ιλουμινάτος

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete