09/06/2021

Βιασμός στο Μεγάλο Πεύκο ;

32χρονος έχει καταθέσει μήνυση στην στρατιωτική δικαιοσύνη, λέγοντας ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε πριν από δέκα χρόνια. Σύμφωνα με την καταγγελία του 32χρονου, ο αξιωματικός ήθελε να εκδικηθεί τον στρατιώτη επειδή είχαν λογοφέρει και διέταξε άλλους στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά, αφού προηγουμένως τον είχαν ναρκώσει στο ιατρείο της μονάδας.

Ο μηνυτής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου. Κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες».

Ο δικηγόρος του 32χρονου ανέφερε πως η μήνυση που κατέθεσε ο 32χρονος στην Στρατιωτική Δικαιοσύνη στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, στρέφεται εναντίον 6 προσώπων:
  • του τότε Λοχαγού (για ηθική αυτουργία στον βιασμό, καθώς αυτός ήταν που έδωσε την διαταγή)
  • τριών στρατιωτών που πήραν μέρος στην σεξουαλική κακοποίηση και
  • δύο ψυχολόγων, οι οποίοι αν και μπορούσαν να αποτρέψουν τον βιασμό, δεν το έπραξαν.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΑΝ ή ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ; ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΙΣ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΟΠ; ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ...ΔΥΣΠΕΠΤΟ.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΙΑΣΑΝ, ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ; ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΕΣ ΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ;
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

2 comments :

  1. Anonymous9/6/21 21:20

    μηπως εχει σκοπο να θεσει υποψηφιοτητα στις επομενες εκλγες με γνωστο συνδυασμο (Ν. ΠΟΣΤΟΚΡΑΤΙΑ)και δεν εχει λεφτα για προωθητικο υλικο ; να εδωσε εντολη να τον κανουν μπαουλο να το καταλαβω, οχι ομως να δωσει εντολη για διακορε@ση!

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/6/21 10:07

    Βλέπει πολύ Netflix και νομίζει ότι οι φαντασιώσεις των αριστερών είναι πραγματικότητα.

    ReplyDelete