12/04/2021

Η Μοσάντ πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση σε εγκατάσταση φυγοκέντρησης του Ιράν

Χθες η Τεχεράνη εγκαινίασε νέες προηγμένες συσκευές φυγοκέντρησης για τον εμπλουτισμό ουρανίου. Οι εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην έρημο στην κεντρική επαρχία Ισφαχάν, είναι η κύρια μονάδα που προγράμματος εμπλουτισμού ουρανίου του Ιράν και επιβλέπεται από επιθεωρητές της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (IAEA), την υπηρεσία του ΟΗΕ για τον έλεγχο των πυρηνικών. Η δημόσια ραδιοφωνία του Ισραήλ, Kan, μετέδωσε, επικαλούμενη πηγές υπηρεσιών πληροφοριών, πως η ισραηλινή κατασκοπευτική υπηρεσία Μοσάντ πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση στις εγκαταστάσεις. Το Ισραήλ, δεν έχει επισήμως σχολιάσει το συμβάν.

Οι ιρανικές αρχές περιέγραψαν το περιστατικό που σημειώθηκε χθες ενέργεια “πυρηνικής τρομοκρατίας” και επεσήμαναν ότι η Τεχεράνη επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να ενεργήσει εναντίον των δραστών.
  • O Ιρανός ΥΠΕΞ κατηγόρησε το Ισραήλ, για το χθεσινό συμβάν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του στη Νατάνζ και προειδοποίησε ότι το Ιράν θα πάρει εκδίκηση. “Οι Σιωνιστές επιθυμούν να πάρουν εκδίκηση έχουν δηλώσει δημοσίως ότι δεν θα το επιτρέψουν αυτό. Όμως θα πάρουμε την εκδίκησή μας από του Σιωνιστές”, είπε ο Ιρανός ΥΠΕΞ Ζαρίφ.
  • “Δεν υπήρξε μόλυνση ούτε τραυματισμοί, όμως θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ενέργεια κατά της ανθρωπότητας. Με αυτή την ενέργεια το σιωνιστικό καθεστώς προσπάθησε να εκδικηθεί τον ιρανικό λαό για την υπομονή και τη σύνεση που επιδεικνύει αναμένοντας την άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ", ανέφερε από την πλευρά του άλλος Ιρανός αξιωματούχος.

Ερωτηθείς σχετικά εκπρόσωπος της IAEA ανέφερε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, “Είμαστε ενήμεροι για τις αναφορές των ΜΜΕ. Δεν έχουμε κάποιο σχόλιο σε αυτό το στάδιο”. Το Kan Radio, επικαλούμενο πηγές υπηρεσιών πληροφοριών, ανέφερε πως η ζημιά που έχει προκληθεί στη Νατάνζ είναι πιο εκτεταμένη απ΄ό,τι έχει αναφερθεί στο Ιράν.

Πέρυσι τον Ιούλιο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις, η οποία σύμφωνα με το Ιράν ήταν μια απόπειρα να υπονομευθεί το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας. Το 2010, ο ηλεκτρονικός ιός Stuxnet, που πιστεύεται ευρέως ότι αναπτύχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, ανακαλύφθηκε μετά τη χρήση του για μια επίθεση στη Νατάνζ.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου μιλώντας στους δημοσιογράφους έχοντας στο πλευρό του τον αμερικανό υπουργό Λόιντ Οστιν, που επισκέπτεται το Ισραήλ, δήλωσε: «Το Ιράν δεν εγκατέλειψε ποτέ τη επιδίωξη να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και τους πυραύλους που θα τα μεταφέρουν. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικές ικανότητες και να εκπληρώσει τον γενοκτόνο στόχο του της εξάλειψης του Ισραήλ». Ο Νετανιάχου δεν σχολίασε τις κατηγορίες της Τεχεράνης για ισραηλινή ενέργεια σαμποτάζ στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό της Νατάνζ.

ΑΜΠΕ

4 comments :

  1. Anonymous12/4/21 18:13

    Εντάσεις και συγκρούσεις στις οποίες δεν είναι δυνατή η ειρήνη και κατά συνέπεια τ'αλλοπρόσαλλα μέτρα της πανδημίας, σημαίνουν και το τέλος του project ΠΑΝΔΗΜΙΑ που ωφελεί την οικονομική, πληθυσμιακή και γεωπολιτική ενίσχυση της Κίνας!

    Η Νέα Τάξη είναι αρκετά ευάλωτη και οποιεσδήποτε κοινωνικοοικονομικές και γεωπολιτικές αλλαγές θέλει να επιβάλλει στην παρούσα φάση η ανίστοιχη ελίτ (φατρία) δεν έιναι η εξασφάλιση της Παγκόσμιας Υγείας, αλλά Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ KAI "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" Σ' ΕΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    - "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ VIDEOS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Ουκρανία) ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣΚΕΣ!
    ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ!"
    https://isxys.blogspot.com/2021/04/blog-post_65.html?showComment=1617652215027#c2400987898126279323

    - "BOMBSHELL... Chinese troops have invaded into Myanmar territory, today Chinese forces arrive at KyalKhaung, Muse township.They said they came to protect the gas line in Myanmar but look at the forces"
    https://9gag.com/gag/aQoXRvz
    https://www.youtube.com/watch?v=WbL702vXFi4

    - https://isxys.blogspot.com/2021/04/blog-post_61.html?showComment=1617713619379#c5827928700041475364

    INFOteller

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/4/21 18:15

    Κουρήτη, δεν το καταλαβαίνω αυτο, γιατί οι Ιρανοί συνδέουν τόσο ευαίσθητες εγκαταστάσεις με το διαδίκτυο;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΗΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (ΣΙΝΕΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

      ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ "ΔΡΑΚΑ" ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ "ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ" ("AIR GAPED").
      ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΟ , ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΟΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ "CLOUND" ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
      ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ F-35 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΚΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ.
      https://isxys.blogspot.com/2018/11/f-35.html
      https://isxys.blogspot.com/2018/09/f-35_2.html
      https://isxys.blogspot.com/2019/08/f-15.html
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑ, Η.Β, ΡΩΣΣΙΑ (ΜΕΡΙΚΩΣ) , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΛΗ "ΔΙΚΤΥΟΚΕΝΤΡΙΚΗ" ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ Ε.Δ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΥΠΩΣΙΑΚΟΙ) ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.

      Delete
    2. Anonymous13/4/21 02:06

      ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ MANAGEMENT ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

      "Με 1,5 εκατ. προσωπικά δεδομένα, ΔΩΡΟ... 2 εκατ. ευρώ στην Cisco από την Κεραμέως"
      https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/335879/me-1-5-ekat-prosopika-dedomena-doro-2-ekat-evro-stin-cisco-apo-tin-kerameos

      "Welcome to 2030. I own nothing, have NO PRIVACY, and life has never been better"
      https://image-processing.gloria.tv/FxK6pqhk7ZiS1AZwTDoBU6KMY/wis0q5sycqblojos2sw9uovoinrt2spvmn0t268.webp?format=webp

      Delete