17/04/2021

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»: ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς την αντισυνταγματικώς και παρανόμως εκλεγείσα, την 13η Μαρτίου 2020, κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

«Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου»

Όσοι έχουν επιμεληθεί περί της πορείας του Ελληνικού Έθνους, οπωσδήποτε γνωρίζουν ότι η Πατρίδα μας, μετά την αποτίναξη του Τούρκικου ζυγού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέστει ελεύθερη. Απλώς άλλαξε κατακτητή. Δολοφονηθέντος δε του ύψιστου Έλληνα Ιωάννη Καποδίστρια, ΔΕΝ υπήρξε εθνικός ηγέτης σε αυτήν την Χώρα, εκτός δύο εξαιρέσεων: του Ιωάννη Μεταξά που σε (5 χρόνια, 9 μήνες και 2 ημέρες) και του Γεωργίου Παπαδόπουλου που σε (5 χρόνια, 11 μήνες και 12 ημέρες) δημιούργησαν ένα στιβαρό κράτος. Το γραφόμενο βέβαια δεν θα αρέσει στους ΔΗΘΕΝ Δημοκράτες, αλλά η αλήθεια είναι αυτή και δεν επιδέχεται αντιρρήσεις.

Βέβαια, τους κοτζαμπάσηδες της Οθωμανικής κατοχής τους διαδέχτηκαν οι απόγονοί τους που συνεχίζουν απροκάλυπτα να λυμαίνονται τον τόπο και έχουν ονοματεπώνυμο. Πάντα υπάρχει ένας Βενιζέλος, ένας Παπανδρέου, ένας Καραμανλής, ένας Μητσοτάκης, ένας Σαμαράς και οι προβατόσχημες παραλλαγές αυτών. Πάντα δε υπάρχουν τα κόμματα των «Δεξιών» και των κλώνων τους, των «Κεντρώων» και των παραφυάδων τους και των «Αριστερών» μετά των δορυφόρων τους, που η ύπαρξή τους έχει συσσωρεύσει πάμπολλα δεινά στον τόπο.

Δυστυχώς, όλα αυτά τα πολιτικά τοξικά απορρίμματα, ανεπάγγελτοι στην πλειονότητά τους, αυτή η επαίσχυντη, εθνοκαταστροφική αλητοπαρέα, αυτές οι οδαλίσκες της Νέας Εποχής, αυτή η σεσημασμένη αιμοβόρα συμμορία των διεθνών μαφιόζων της Νέας Τάξης που παριστάνουν τους Έλληνες, αυτή η εμετική σέχτα των ανάξιων λακέδων που σιτίζεται στις υπόγειες ανήλιαγες στοές του διεθνούς σιωνισμού, όλα αυτά τα ερπετοειδή ανδράποδα που αλυχτάνε μέρα νύχτα, παριστάνοντας τους «ηγέτες», έχουν προκαλέσει γενοκτονίες εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Επίτευγμά τους είναι η Γενοκτονία του 1922 με πάνω από 1.200.000 ψυχές. Κατόρθωμά τους είναι η Γενοκτονία που συνετελέσθη διά της από 30ης Μαρτίου 1960 υπογραφείσης Ελληνογερμανικής συμφωνίας: «Περί απασχολήσεως Ελλήνων εργατών στη Γερμανία», ξεπουλώντας το πλέον παραγωγικό εργατικό δυναμικό που διέθετε η Χώρα (615.000 άνδρες και γυναίκες), για την οποία τότε ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος είχε δηλώσει: «Η μετανάστευση είναι ευλογία Θεού δια τον τόπο». Δικό τους επίτευγμα είναι η Γενοκτονία που συνετελέσθη από το 2010 μέχρι σήμερα με την εκδίωξη και την αναγκαστική μετανάστευση, υπέρ των 700.000 Ελληνίδων και Ελλήνων, εκ του ανθού του Έθνους, στερώντας την Ελληνική οικονομία από το πιο παραγωγικό τμήμα του εργατικού της δυναμικού παράλληλα με την συρρίκνωση της επιστημονικής, τεχνολογικής και καινοτομικής δυναμικής της.

Είναι οι πράξεις των «κυβερνώντων», της, κατά τις διατάξεις του 26°υ άρθρου του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας, σύνταξης της Πολιτείας, που απαρτίζεται από:
  • α) την Νομοθετική λειτουργία που ασκείται από την Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,
  • β) την Εκτελεστική λειτουργία που ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση και
  • γ) την Δικαστική λειτουργία που ασκείται από τα δικαστήρια, οι αποφάσεις των οποίων εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού,
οι οποίες καθημερινώς διαπράττουν το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και σφιχταγκαλιασμένες ταλανίζουν την καθημερινότητά μας θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Είναι το βδελυρό συνονθύλευμα των από την 24η Ιουλίου 1974 συγκροτηθέντων Βουλών που ως εγκληματικές οργανώσεις δρούσες, ως «λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου» αναζητούν τον πλουτισμό τους προσφέροντας Γη και ύδωρ στους επιβήτορές τους,

Όλα αυτά τα πολιτικά σκύβαλα, δεν υπολογίζουν ότι εάν ό Λαός περάσει στην αυτοδικία τότε δεν θα υπάρχει υπόνομος γιά να κρυφτούν. Ας μην ξεχνάνε ότι, όταν οι Γερμανοί έφευγαν από την Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια, δεν άφησαν ζωντανούς τους συνεργάτες τους. Ας το έχουν λοιπόν υπ’ όψιν τους όλα αυτά τα γεννήματα των εχιδνών ότι οι αφέντες τους δεν θα τους χαριστούν!!! Η Ιστορία διδάσκει αλλά οι «διδάσκοντες», όταν ξεγελούν τον Λαό παριστάνοντας τους «πατριώτες» και γίνονται πρόεδροι της Δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, βουλευτές και υπουργοί, δεν βλέπουν την γύμνια τους και παραγνωρίζουν την ρήση: «Όταν η αδικία γίνεται καθεστώς, η αντίσταση γίνεται καθήκον».

Υπό τις συνθήκες αυτές και τα διαλαμβανόμενα στην συνημμένη ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς την αντισυνταγματικώς και παρανόμως εκλεγείσα, την 13η Μαρτίου 2020, κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, και φερόμενη ως η 8η, από την «μεταπολίτευση», Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα ψηφισθείς νόμος είναι νόμιμος και πρέπει να ακυρωθεί.

Προς τούτο, κάνουμε έκκληση στον απανταχού Ελληνισμό να μας υποδείξει φορείς ή πρόσωπα στα οποία μπορούμε να απευθυνθούμε προς ευόδωση των προσπαθειών μας, δεδομένου ότι εμείς ΔΕΝ κατέχουμε «την σοφίαν πάσαν». Εάν δε τούτο δεν καταστεί εφικτό: «Έλληνα μην απελπίζεσαι, άλλαξε πλευρό και θα κάνεις κι άλλα όνειρα.»

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
  • Οδυσσέας Τηλιγάδας 210 3250220
  • Στέργιος Σμυρλής 6944325056


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ: https://drive.google.com/file/d/1-kEt1pdyfBvP6pmCGWiEIqOjgJLdwlZJ/view

11 comments :

  1. Anonymous17/4/21 14:43

    "Λήγει το συμβόλαιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με ΣΚΑΪ – Αυτός είναι ο όρος για την ανανέωσή του"

    "...αν υπήρχε μια περίπτωση ο ΣΚΑΪ να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό ήταν ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ της εκπομπής προκειμένου Ν' ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ σε περιεχόμενο αλλά και σε διάθεση..."

    https://www.tinasmess.gr/ligei-to-symvolaio-toy-spyroy-papadopoyloy-me-skai-aytos-einai-o-oros-gia-tin-ananeosi-toy/

    ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ SHOW "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΔΕΣ" ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ KATOΠIN SELF-TESTS:
    ΕΙΤΕ ME ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Η΄ ΜΕ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ SHOW ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΒΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Σ' ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    ΑΛΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ SHOW ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HAPPENINGS ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ "ΔΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ LIVE ON THE AIR ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΓΚΛΟΜΠΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ!

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ" ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ.

    ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ....

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    https://isxys.blogspot.com/2021/04/pf-07321332.html?showComment=1618218651187#c1195977441143749055

    http://greeknewsondemand.com/2021/04/15/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%8e%ce%bd/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/4/21 15:10

      "Διέρρευσαν πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων - Οι υπουργοί επιβάλλουν και οι επιστήμονες επικυρώνουν"

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/979592_dierreysan-praktika-tis-epitropis-loimoxiologon-oi-ypoyrgoi

      ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ.

      ΤΑ "ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ" ΜΕΤΡΑ (LOCKDOWN, ΜΑΣΚΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, "ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ", ΚΟΚ ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ/ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ)!

      Delete
  2. Anonymous18/4/21 13:36

    Έτυχε πρόσφατα να ρωτήσω έναν από τους τύπους που κάνουν (με το αζημίωτο) εσωτερικά ενημερωτικά σεμινάρια σε μεγάλη επιχείρηση σχετικά με όσα προβλέπει το πιστοποιητικό «Covid Shield» κατά πόσο συμβιβάζεται η έννοια της υποχρεωτικότητας του rapid test με τα νομικά δικαιώματα του πολίτη. Από τις απαντήσεις του κατάλαβα ότι ο άνθρωπος τελεί υπό πλήρη σύγχυση και ότι δεν τον απασχολεί καν το ζήτημα. Κατ' αρχάς συμφώνησε μαζί μου ότι το rapid test είναι ιατρική πράξη, και επομένως σύμφωνα με τη διεθνή και εθνική νομοθεσία κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη στον εαυτό του χωρίς τη συναίνεσή του. «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το τεστ ή όχι», είπε, «αλλά είναι και αναφαίρετο δικαίωμα της εταιρείας να το απαιτήσει υποχρεωτικά από τους εργαζομένους της». Στην παρατήρησή μου πως το ένα αναιρεί το άλλο και πως δεν είναι δυνατόν να ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα, απάντησε πως «αν εγώ σου πω πως για να έρθεις στο σπίτι μου απαιτώ να έχεις κάνει το τεστ του κορωνοϊού, δεν είναι δικαίωμά μου να το ζητήσω;». Μάταια προσπάθησα να του δείξω πως το να απαιτείς κάτι τέτοιο για έναν άνθρωπο που θέλει να σε επισκεφθεί στο σπίτι σου, ο οποίος μπορεί κάλλιστα να αρνηθεί να έρθει αν του θέσεις παρανοϊκούς όρους, δεν είναι το ίδιο με το να το απαιτεί ένας εργοδότης από έναν εργαζόμενο διότι ο δεύτερος είναι εξαρτημένος από αυτή τη σχέση και υποχρεωμένος να πάει στη δουλειά του είτε του αρέσει είτε όχι για λόγους βιοπορισμού, οπότε η απαίτηση καθίσταται εκβιαστική. Ο «ειδικός» αρνήθηκε όχι μόνο να δει το παράλογο της θέσης του, αλλά έστω και να προβληματιστεί σχετικά. Κάποια στιγμή μάλιστα όταν τον ρώτησα αν το πιστοποιητικό «Covid Shield» έχει ισχύ νόμου ή είναι υπεράνω του Συντάγματος και των νόμων, απάντησε καταφατικά χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου.

    Θεωρώ ότι η επιβολή της υποχρεωτικότητας των rapid tests που έγινε αθόρυβα και δήθεν αθώα είναι το πρώτο βήμα προς τη θέσπιση της υποχρεωτικότητας των εμβολίων που μοιραία θα ακολουθήσει, παραβιάζοντας ωμά κάθε συνταγματική πρόνοια. Το να βαφτίζουν κάποιοι εντελώς αυθαίρετα ως «πόλεμο» οτιδήποτε τους συμφέρει ή τους κατεβάζει το μυαλό τους, ώστε να μπορούν να λένε στον κόσμο «είμαστε σε πόλεμο, είναι λογικό να ανασταλούν ακόμα και θεμελιώδεις πρόνοιες του Συντάγματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα», είναι πολύ βολική δικαιολογία αλλά και πολύ φθηνό κόλπο. Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό το ζήτημα, και να αντιδράσουμε από τώρα υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά μας αν δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή σε μία δυστοπική καθημερινότητα που θα μοιάζει με οργουελικό εφιάλτη. Ήδη αυτά που ετοιμάζονται σε πανευρωπαϊκή κλίμακα για το «πιστοποιητικό εμβολιασμού» και το «πράσινο διαβατήριο», με τον Μητσοτάκη μάλιστα να πρωτοστατεί, προοιωνίζονται ένα απαίσιο μέλλον. Οδεύουμε προς μία κοινωνία απροκάλυπτης καταπάτησης των στοιχειωδέστερων δικαιωμάτων του πολίτη με πρόσχημα την προστασία της δημόσιας υγείας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε λίγο καιρό, αν εφαρμοστούν τα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, οι μη εμβολιασμένοι πολίτες θα αντιμετωπίζονται περίπου όπως οι Εβραίοι στη Γερμανία του Χίτλερ τη δεκαετία του 1930 αφού θα στερούνται όχι μόνο το δικαίωμα να μπουν σε συγκεκριμένους χώρους, να ταξιδέψουν ή να κοινωνικοποιηθούν, αλλά ακόμα και να εργαστούν. Αν αυτό δεν είναι η χειρότερη μορφή ρατσισμού, τότε τι είναι;

    Stirlitz
    https://www.capital.gr/forum/thread/7115830?page=1&messageId=7115833

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/4/21 20:13

      Νίκος Αντωνιάδης - Δημήτρης Πoντίκας Live 16/04/21

      https://www.youtube.com/watch?v=V_ifmu4xHGo

      Delete
    2. Anonymous18/4/21 22:25

      https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-5/%ce%a0%cf%85%cf%81%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86-%cf%83%ce%b5-%ce%bf/

      Delete
  3. Anonymous18/4/21 22:47

    «Ψάχνουν 4 άτομα για την διοργάνωση του πάρτι στην Κυψέλη»! - Λίγη σοβαρότητα από την ΕΛΑΣ δεν θα έβλαπτε

    "Εμείς ρωτάμε: Κάποια σοβαρή δουλειά δεν έχουν να κάνουν εκεί στην ΕΛΑΣ; Τα έλυσαν όλα τα ζητήματα και τώρα ερευνούν ποιοι... διοργανώνουν πάρτι στις πλατείες;
    Έπιασαν τους δολοφόνους του Καραϊβάζ; Εξάρθρωσαν το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών; Έπιασαν αυτούς που πυροβόλησαν τους συναδέλφους τους με AK-47 στην Βαρυμπόμπη; Έπιασαν τους Πακιστανούς που τους επιτέθηκαν στο κέντρο; Εξάρθρωσαν τις σπείρες που έχουν ρημάξει με κλοπές εκατοντάδες αυτοκίνητα; Έχουν καθαρίσει από την εγκληματικότητα τις περιοχές των αθίγγανων (ή δεν τολμούν να μπουν μέσα στα γκέτο;).
    Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
    Όταν τελειώσουν με αυτές τις «λεπτομέρειες», ας ψάξουν και τους διοργανωτές των πάρτι στις πλατείες..."

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/979711_psahnoyn-4-atoma-gia-tin-diorganosi-toy-parti-stin-kypseli

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous19/4/21 12:22

    "Να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία και να σχηματίζεται δικογραφία για ΔΙΕΓΕΡΣΗ σε ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις περιπτώσεις που χρήστες του Διαδικτύου καλούν, μέσω αναρτήσεων, να μην εφαρμόζεται το μέτρο του self-test (ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ), ζητεί από την αστυνομία ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. "
    https://www.capital.gr/epikairotita/3539244/thessaloniki-autoforo-zitaei-o-eisaggeleas-gia-osous-kaloun-me-anartiseis-na-min-efarmozetai-to-metro-tou-self-test

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΗΛΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ":

    "Σύνταγμα της Ελλάδας"

    Άρθρο 5

    "4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ως παρεπόμενη ΠΟΙΝΗ με ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ πράξεων, όπως νόμος ορίζει. "

    "5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κάθε προσώπου έναντι των ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/4/21 13:32

      Ο "ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ!

      ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

      https://www.youtube.com/watch?v=P1CyPjQQTAM

      Σημ: Το παραπάνω video δεν είναι η Φασιστική ρατσιστική Γερμανία των Αρίων του μεσοπολέμου, αλλά η Κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία!
      ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Honecker αν δει πως κατάντησε το (Νεο)Σοσιαλιστικό του όραμα)!

      Delete
    2. Anonymous19/4/21 14:55

      ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3528/2007
      ΦΕΚ 26/Α/9-2-2007
      Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

      Άρθρο 25 Νομιμότητα υπηρεσιακών ενεργειών

      1.Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την εκτέλεση των καθηκόντων του και ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

      3. ΑΝ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ προδήλως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ή ΠΑΡΑΝΟΜΗ, Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ. Όταν σε διαταγή, η οποία προδήλως αντίκειται σε διατάξεις νόμων ή κανονιστικών πράξεων, διατυπώνονται επείγοντες και εξαιρετικοί λόγοι γενικότερου συμφέροντος ή όταν, ύστερα από άρνηση υπακοής σε πρώτη διαταγή που προδήλως αντίκειται σε τέτοιες διατάξεις, ακολουθήσει δεύτερη διαταγή που εκθέτει επείγοντες και εξαιρετικούς λόγους γενικότερου συμφέροντος, ο υπάλληλος οφείλει να εκτελέσει τη διαταγή και να αναφέρει συγχρόνως στην προϊσταμένη αρχή εκείνου που τον διέταξε. Επί νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, εφόσον εκείνος που διέταξε είναι το διοικητικό συμβούλιο ή το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης, η αναφορά υποβάλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό. Εάν εκείνος που διέταξε είναι ο Υπουργός, η αναφορά υποβάλλεται στον Πρωθυπουργό.
      https://www.e-nomothesia.gr/kat-demosia-dioikese/n-3528-2007.html

      ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν. 3528/2007 Αρ. 25, παρ.3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ", Η' "ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ".
      π.χ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Η΄ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟ SERVICE ΕΝΟΣ "ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥ" SERVER Σ' ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
      Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ) ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ "ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ", ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ..., ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ..., ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...!

      Delete
  5. Anonymous20/4/21 14:24

    "Εφαρμογή «ρουφιάνου»! Άγριες καταστάσεις στον πλανήτη"
    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/efarmogi-royfianoy-agries-katasta/

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ "ΚΙΝΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ/ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΥΠΟΤΕΛΗ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΙ' ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ" ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ ΘΑ ΣΥΓΚΕΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ (ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), ΕΙΤΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ (ΧΑΚΕΡΣ).

    ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ", ΜΕΛΗ ΚΑΠΟΙΩΝ "CLUBS", ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ", "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ", "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΚΟΚ, ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.

    ΤΟ VIDEO ΣΤΟ 05:30 ΔEΙXΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ OI ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝOI ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΑΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: ΑΠΩΛΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΠΛΟΥΤΟΥ, ΣΚΕΨΗΣ, ΓΝΩΜΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΤΩΧΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!

    ReplyDelete
  6. Anonymous20/4/21 14:37

    "Επιστολή ιατροδικαστών στην κυβέρνηση: Αμφισβητούν τους θανάτους από Covid-19 - «Δεν αποτελεί διάγνωση το PCR τεστ»"

    «Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης, των περιστατικών με θετικό τεστ PCR ( νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΑΠΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του.
    Με λίγα λόγια εν κατακλείδι ο κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τηρησής των τεσσάρων (4) κριτηρίων του Koch, ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΝΟΣΟΥ. Είναι σαφές από το ανωτέρω εδάφιο ότι με Επιστημονικό κριτήριο de lege artis δεν καθίσταται δυνατή η Ιατροδικαστική τεκμηρίωση μηχανισμού θανάτου – αιτιώδους συνάφειας – αιτίας θανάτου COVID-19. Συνεπώς μέχρι και σήμερα, μετά την πάροδο Έτους και πλέον, δεν έχουν προσδιοριστεί αρμοδίως από τους κατά Νόμον Υπευθύνους, τα ανωτέρω ερωτήματα».

    https://www.pronews.gr/ygeia/980127_epistoli-iatrodikaston-stin-kyvernisi-amfisvitoyn-toys-thanatoys-apo-covid-19-den

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ SELF TESTS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.
    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ"...

    ReplyDelete