09/03/2021

Περί βίας...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ), ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ, (ΚΡΑΤΙΚΗ, ΟΠΑΔΙΚΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ, ΑΤΟΜΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Κ.Λ.Π) ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, "ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ" ΚΑΙ "ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΗ, ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΡΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΩ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΝΑΛΟΙΩΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ή ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΗΘΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ.

ΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΩΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΦΙΛΟΥΣ ή ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΙΚΩΔΗ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΣΚΗΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ (ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ) ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝ ΕΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ  ή ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΣΚΗΣΩ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.

Υ.Γ: ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΒΙΑ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ κ.λ.π, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΠΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΙΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.

122 comments :

  1. Anonymous9/3/21 20:08

    συμφωνουμε απολυτα
    ο νικητης τα παιρνει ολα και δικαιωνεται
    η χα δεν τα καταφερε γιατι δεν πηρε ΕΚΔΙΚΗΣΗ και δεν εκανε ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ
    ο αγων συνεχιζεται!

    ReplyDelete
  2. ΕΤΣΙ,PUNISHER

    https://123tvstream.club/watch-the-punisher-full-movie-online-on-fmovies-14877.html

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/3/21 20:44

    Σ' ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η "ΔΕΞΙΑ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ".

    Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΟΠΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΕΑΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ - ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΗΓΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ.

    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ Η ΕΛ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ VIDEOS Μ' ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ, ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΓΚΛΟΠΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΟΠΛΟΥ ΝΕΑΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    (ΣΗΜ. ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ VIDEOS ΒΙΑΙΗ/ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η' Η ΚΑΚΟΦΗΜΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ("ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ") ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ!)

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ (LEGAL SENTENCES) ΕΙΝΑΙ Η "ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ" (RETALIATION AVOIDANCE) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑ (VIOLENCE), ΟΧΛΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ (LYNCH-MOBS), ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ:

    - πολιτική ηγεσία της Χρυσής Αυγής
    - ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα
    ΚΑΙ
    - Κων. Καραμανλή

    "ΔΕΞΙΑ" (= κεντροαριστερή) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εναντίον "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" = 0-1

    "Χιλιάδες πολιτών συρρέουν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής βίας (φώτο)"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/969149_plithos-kosmoy-stin-plateia-tis-neas-smyrnis-sygkentrosi

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ...

    ΣΧΕΤΙΚΟ

    "ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ...
    ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΣΥΜΒΕΙ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!"
    https://isxys.blogspot.com/2021/03/performance.html?showComment=1615138670790#c8056771516807866574

    ReplyDelete
  4. Anonymous10/3/21 10:26

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/03/Nea-smirni-otan-enas-prothypourgos-spernei-anemous-me-mathimatiki-akriveia-therizei-thyeles-apokaliptika-video-apo-ta-gegonota-pou-prepei-na-deis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑ ΒΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΩΣ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
      ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

      ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΠΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ή/και ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ "ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΒΙΑΙΗ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΒΙΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
      ΕΑΝ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΒΙΑΙΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΒΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ.
      (π.χ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ή/και ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΡΩΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ).

      Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ -ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ". ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΕΝΤΟΣ-ΔΙΠΛΑ-ΣΙΜΑ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ή ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ή/και ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ή ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.

      Delete
  5. Anonymous10/3/21 10:32

    "Η κυβέρνηση βύθισε στο χάος τη χώρα: Δυνάμεις ασφαλείας εισβάλουν σε κατάστημα και ξυλοκοπούν πολίτες! - Δείτε βίντεο"

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/969242_i-kyvernisi-vythise-sto-haos-i-hora-dynameis-asfaleias

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/3/21 11:14

      Κυβερνητικοί είναι αυτοί...
      https://tourkikanea.gr/recent/demon/

      Delete
    2. Anonymous10/3/21 11:15

      https://www.kathimerini.gr/opinion/561289747/na-katargithei-i-astynomia/

      Delete
  6. Anonymous10/3/21 11:14

    το εχω ξαναγραψει.. θα επρεπε να βρισκεσαι σε εθνικιστικο κυβερνητικο σχημα.. εισαι οτι πιο ευφυες γνησιο λογικο κ σκληροπυρηνικο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα μας.. η μεγαλυτερη γελοιοτητα με τους φυλακισμενους αναρχοδαυτους ειναι οτι ζητανε απτη φυλακη του κρατους καλυτερες συνθηκες! το ζητανε απο το κρατος που θελουν να καταλυσουν!!! με παρηγορει πολυ που δεν ειμαι μονος. μπορει να μην ξερω πολλα(ακομα) αλλα οταν κοιταζομαι στον καθρεφτη βλεπω εναν Ελληνα, εξαλλου ολοι μου το λενε οτι ουτε χαζος ειμαι κ οτι φερνω λιγο στα αγαλματα, αλλα παρολαυτα δεν εχω κανει τιποτα σημαντικο στη ζωη μου.. νιωθω μια αηδια για ολα, τα νιωθω ολα ξενα, μονο οταν ανεβαινω στο βουνο ηρεμω. κατω αποφασισα να φτιαξω ξεχωρα το δωμα μονος μου για ναμαι ανεξαρτητος απτο πατρικο, ουτε σομπα δεν εβαλα συνηθισα κ το κρυο. ενα παλιοκρεβατο μια παλιοκαρεκλα κ ενα παλιοτραπεζο. μια φορα τη μερα τρωω(καμια φορα κυνηγι καμια φορα φρουτα καμια φορα ψωμι καμια φορα στη γιαγια μου). το σακο παντα διπλα μου. κ το κινητο. κ το μηχανακι(οταν εχω λεφτα για βετζινα). ζωη σπαρτιατικη. 100% υποστηριξη απο μενα!!! καιρος να ξεμπερδευουμε με δαυτους κ τις ευαισθησιουλες τους. σε πρωτοκαταλαβα απο τι σαι φτιαγμενος οταν δεν υπεκυψες στην μυνηση της μητροπολης. αν ο προγονος μας Μεγας Λεωνιδας σε εβλεπε θα ενιωθε περηφανος οτι δεν εχουν ολα χαθει. εγω παντως θα σε ακολουθουσα ευχαριστως στη μαχη.. κανεις τη ζωη να αξιζει με το υποδειγμα σου.. εχω αηδιασει τα παντα κ τους παντες.. ειναι δεν ειναι ουτε 10 αυτοι που αξιζουν στο χωριο μου σε συνολο περιπου καμια εκατοστη σπιτιων.. ταχω μετρημενα ολα.. ανεβαινω στο βουνο και τα κοιταζω ολα.. κοιταζω η γη μου. το καταντημα μας. δεκαδες χωριουδακια γυρω απτο βουνο.. πισσα, ξυλα, συρματα σωληνες κοιλοδοκοι μεταλλα τσιμεντολιθα τουβλα, σκουπιδια στην ιερη μου γη. ολα τα λεφτα σε τειχαρια καγκελα αμαξια κωτσοβολενιες οικοσκευες κ φαγοποτι στα πανηγυρια. τα παππουδια τσιπουρομεζεδια καθε μερα, οι ηλιθιες λουσια κοτσομπολιο κ τα παιδια φροντιστηριο. να που πηγαν τα λεφτα. πριν απο 200 χρονια δεν υπηρχε τιποτα απαυτα. πριν 2500 χρονια στη γη αυτη που παταω γραφονταν επη, τα αρχαια τα βλεπω ακομα κ με τα κυαλια μου. μας μολυναν με ιους δολιοτητας.. φιμωτρα παντου. αρχικα πονουσα, αλλα τωρα μου βγαινει μια κραυγη. ειμαι ετοιμος για ολα.. δινω λογαριασμο μονο στην αρχεγονη Θεα της Φυλης μου.. δεν μπορω να το ξηγησω, αλλα το νιωθω βαθια μεσα μου, καθε τοσο ανεβαινω ψηλα κ βλεπω την ανατολη κ ολο αυτο το αρχεγονο το αγριο ξυπναει μεσα, το αληθινο το γνησιο το δυνατο το Ελληνικο.. σαν να μην αλλαξε τιποτα, σαν να μπορω να τους ακουσω ολους.. ενας παραλληλος κοσμος με ολα τα στοιχεια της φυσης μου.. παιρνω βαθια ανασα αμολυντο οξυγονο κ η αδρεναλινη χτυπαει κοκκινο.. η εποχη χρειαζεται αγριες ριζικες λυσεις ειναι ο μονος λογος που βρηκα γιανα ζω.. καθε μερα γινομαι κ πιο αποφασισμενος..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
      ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
      ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝ , ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΤΗΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
      ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ.

      Delete
  7. Anonymous10/3/21 11:57

    "ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΝΑΛΟΙΩΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ"
    "ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ"

    Και αν σας συλλάβουν;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ... "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ". ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΩ.

      ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΛΛΗΦΘΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΦΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΟΥ. ΣΤΟ "ΣΥΜΠΑΝ" ΜΟΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
      Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ.

      ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ή ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ "ΝΟΡΜΕΣ". ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ. Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΙΑΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

      Delete
  8. Anonymous10/3/21 12:14

    "Βίντεο ντροπής: Αστυνομικός καλεί τους συναδέλφους του να «σκοτώσουν και να γαμ...» τους διαδηλωτές!"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/969257_pame-na-toys-skotosoyme-leei-o-epikefalis-tis-omadas-dias
    https://twitter.com/bikosmariosraf/status/1369419208543641606

    ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΙA ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η' ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΓΑΜΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ "ΣΚΟΤΩΣΕΙ";

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ/ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΤΑ ΤΩΝ LOCKDOWNS/ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΩΝ ΤΟΥΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΛΟ. ΑΔΙΚΡΙΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΧΤΥΠΟΥΝ , ΚΑΙΝΕ , ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ , ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΕΔΡΕΣ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΘΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΥΧΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 24ωρων ΣΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ" ΤΟΥΣ.
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ "ΛΕΥΚΗ " ΑΠΕΡΓΙΑ .
      Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ε.Δ.Ε ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ Ε.Δ.Ε ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ , ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
      Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΣΩΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ . ΑΝ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

      ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ

      Υ.Γ: "ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"
      ΑΝ , (ΜΕΓΑΛΟ ΑΝ) ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ: "ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ".
      ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

      Delete
    2. Anonymous10/3/21 14:45

      ΚΟΥΡΗΤΗ,

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ Η΄ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.

      "...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....."

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
      ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ", ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β'Π.Π. ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΗΠΑ.
      Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΨΕΠ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ, Η' ΛΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ LOCKDOWN, "ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ", ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!

      Delete
    3. Anonymous10/3/21 15:35

      "Βίντεο: Σύνδεσμοι οπαδών η «αιχμή του δόρατος» στη Ν.Σμύρνη - Γκρεμίζεται το αφήγημα της κυβέρνησης για «αριστερή βία»"

      "Βίντεο αλλά και πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα «γκρεμίζουν» το αφήγημα της κυβέρνησης περί «αριστερής βίας», καθώς η «αιχμή του δόρατος» των χθεσινών επεισοδίων ήταν ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, οι οποίοι ενώθηκαν με απλούς πολίτες ενάντια στην αστυνομική & κυβερνητική βία.
      Συγκεκριμένα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν περίπου 200 οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν πορεία από το Καραϊσκάκη προς τη Νέα Σμύρνη. "

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/969372_vinteo-syndesmoi-opadon-i-aihmi-toy-doratos-sti-nsmyrni

      ΣΗΜ.: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ...ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ LOCKDOWN, ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!

      Delete
    4. Anonymous11/3/21 05:08

      Ο σεσημασμένος Ιρακινός που το σάπιο Κράτος κρατά καταχρηστικά στη χώρα, χτυπά το "όργανο της τάξης" που με ζήλο εκτελεί τις προσταγές αυτού του ίδιου του σάπιου Κράτους κατά του λαού και ο Ιρακινός λέει είναι οργανωμένος οπαδός άραγε ποιανής ομάδας που τ' αφεντικό της δεν είναι διαπλεκόμενο με αυτό το σάπιο Κράτος; Και ΝΑΙ οι περισσότεροι στην υπηρεσία ΔΕΝ είναι κακοί αλλά ανήκουν και αυτοί στο σάπιο κρατικό μηχανισμό και συνδικαλίζονται στα σάπια αυτά κόμματα.

      Delete
  9. Anonymous10/3/21 13:00

    "Η κυβέρνηση οδηγεί τα πράγματα στα άκρα καθώς είναι αποφασισμένη ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ LOCKDOWN ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΒΙΑ και έχει εντάξει στην αστυνομία ειδικούς φρουρούς 5μηνης εκπαίδευσης που είναι αποφασισμένοι για τα πάντα και ικανή για εκτέλεση κάθε εντολής εναντίον των πολιτών. "

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/969329_vinteo-sok-ektos-eleghoy-oi-astynomikoi-toy-mitsotaki

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΥΓΙΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ!
    ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ...

    ReplyDelete
  10. Anonymous10/3/21 13:45

    ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE, ΤΟ YOUTUBE ΘΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΕΒΑΖΕ" ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ:

    "Hi ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,

    Our team has reviewed your content, and, unfortunately, we think it violates our global peace and social justice misinformation policy.
    We've removed the following account from Youtube:

    ELLIKNIKH SOVIETIA"



    Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ....

    ReplyDelete
  11. ΕΛΑΒΑ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗN IsR Prepotency , ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΘΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ...

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ...

    φετιχιστικη φρικο-βια επιπεδου κρητικης βεντετας
    ή ΙΤΑΛΙΚΗΣ, ή ΚΟΡΣΙΚΑΝΙΚΗΣ, ή ΡΩΣΣΙΚΗΣ , ή ΓΥΦΤΙΚΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΤΕ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΩΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ), ΟΣΟ "ΜΟΥΡΕΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΙΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΦΕΤΙΧΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ...ΠΟΘΕΝ; ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

    "θες να εισαι το πρωτο εθνικι που δε ζητησε βοηθεια δικηγορου"
    NAΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    Μαθε πως οταν ασκουμε βια στη βια σας, ειναι αντιβια.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΒΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.

    Και τα δικαιωματα ειναι υπερτερα του αστικου κρατους
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΑΞΙΑΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. (ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ)

    Ο Κουφοντινας αγωνιστηκε για μια καλυτερη κοινωνια, ενω εσυ για τη φαμιλια σου και τους προσφιλεις σου.
    ΤΟ ΠΩΣ ΞΟΔΕΥΕΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ. Η 17Ν ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ -ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.

    Δες μας ειπες ομως τι θα εκανες αν ενα μελος της φαμιλιας σου ειχε αντιθετα πιστευω απο σενα; Θα εβγαζες το πατριαρχικο κτηνος απο μεσα σου για να εκδικηθεις και στο ονομα αυτου;
    Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ;... "ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" ; "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΙΑΣΟΥΝ"... ΕΛΕΟΣ... ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΑΝ ΣΟΥ ΕΚΟΒΕ...
    "ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ της IsR Prepotency ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ"
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΩΝ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΤΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ IsR Prepotency ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.

    Σας θυμαμαι καλα οταν αποκαλουσατε με σεξιστικο υφακι τα γραπτα μου φλυαρα. Ουτε τις λεξεις μου δε μπορεις να νικησεις.
    ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΣΕΝΤΟΝΙΑ" ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ή ΠΩΣ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ.

    Υ.Γ: ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ , ΤΗΝ ΕΡΕΘΙΣΕ ΚΑΙ Ο "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ", ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. IsR Prepotency ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ PUNISHERS, ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΔΩ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.

      ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ.

      ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Β:

      Stone Cold [1991]
      https://www.youtube.com/watch?v=EN-pRNfp8cA

      Delete
    2. "Καμαρωστε και τον προγονολατρη τηλεμαχο που γραφει για αρχαιο καλλος και κολλαζεται με τους χριστοαστους, αλλα φτιαχνει κολαζ απο αμερικανους αστους. Οπως παντα η χουντα του Ισχυς δε θα αφησει τη φωνη μου να περασει τη λογοκρισια και να μαθει ο ξενοδουλος τηλεμαχος τις σκεψεις μου. Φαινεται οτι η αληθεια ποναει."

      ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ, ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΗΣ (ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΞΥΜΝΩ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ; ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΜΟΚ , Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΠΟΔΙΑ ΚΛΠ, ΧΑΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΕΝΑΣ... PUNISHER ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!

      ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" . ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ EP ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ sequel "Anatomy of an Antihero" (https://www.imdb.com/title/tt11736000/) (https://action-flix.com/2020/05/18/anatomy-of-an-anti-hero-redemption-alan-delabies-action-fueled-follow-up-is-now-available-on-digital-and-vod/) ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ Alan Delabie ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ Hollywood OΠΩΣ ΟΙ Eric Roberts,Louis Mandylor (ΕΛΛΗΝΑΣ) Silvio simac ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ Spoiler ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΧΑΧΑ!

      Delete
    3. Anonymous10/3/21 22:11

      Ξενοδουλε Τηλέμαχε ντροπή σου! Χαχαχαχαχα τι άλλο θα διαβάσουμε από την απόλυτη. Κι εσύ Κουρητη δεν την άφησες να ξεδιπλώσει την σκέψη της ντροπή και σε σένα!

      Delete
    4. Anonymous11/3/21 04:53

      https://uploads.disquscdn.com/images/b2b4a1a20b1b463aafd3cd17106d83a3d600a64b4b570d16079d25f3b8bf8940.jpg

      Delete
    5. Anonymous11/3/21 08:00

      Απλυτη ήθελα να γράψω γμτ αυτόματη διόρθωση!

      Delete
    6. ΑΝΩΝΥΜΕ 11/3/21 08:00 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑ! ΝΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΙΩΝΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ. Η IsR Prepotency ΜΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ. ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΗ, ΕΓΩ Ο ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΟΞΥΤΑΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ/ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΟΥΝ "ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ iPHONE ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ ΣΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.

      Delete
    7. Anonymous10/4/21 21:24

      https://www.facebook.com/tsitara.toufasaiou.1
      https://www.facebook.com/photo?fbid=248417896875926&set=ecnf.100051231522043

      Delete
    8. Javier A. Marías10/4/21 21:57

      "Η Επιστήμη της Κοινωνιολογίας, αποδεικνύει ότι "το Κοινωνικό εξηγείται μόνο απ το Κοινωνικό". Ο άνθρωπος αναπτύσσεται και εξελίσσεται σε κάθε στιγμή της ζωής του. Δεν είμαστε η καταγωγή και οι καταβολές μας. Μας ορίζουν τα κοινωνικά μας πλαίσια. Μας ορίζουν οι ζυμώσεις εντός του περιβάλλοντος πλαισίου μας, και όχι εθνοτικα μοτίβα, και παιδικές αναμνήσεις." https://www.facebook.com/photo?fbid=243165924067790&set=ecnf.100051231522043

      ¿responde a esto?

      Delete
    9. Anonymous11/4/21 00:47

      https://www.facebook.com/photo?fbid=243411737376542&set=ecnf.100051231522043

      Delete
    10. Anonymous11/4/21 01:19

      https://www.facebook.com/photo?fbid=244593183925064&set=ecnf.100051231522043

      Delete
    11. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ, ΦΙΛΙΚΗ , ΘΕΣΜΙΚΗ) ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ.
      Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.

      ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ , ΕΝΩ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ , ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΜΕ ΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΕΧΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΥΘΕΙ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΑΙ ΜΟΝΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΝΟΡΜΩΝ.

      Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ , ΔΛΔ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΩΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΓΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΘΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΜΕΣΑ , ΑΠΤΑ ΟΦΕΛΗ ΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ.

      ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" , ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

      ΤΕΛΟΣ , Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (ΜΕΡΙΚΩΣ) , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ή ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΕΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ...ΚΑΙ... Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΚΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ.

      Delete
    12. Anonymous11/4/21 21:39

      πσςςςςς ολη η σαρα κ μαρα εχει μαζευτει εδω.. ισπανιολες πορτογαλλοι κ ποιους δε εχει φερει η ισρ_ιμποτενσι για αλληλεγγυη κ συμπαρασταση, ολοι τους συγκυνωνουντα δοχεια.. τωρα μας προεκυψε κ τσιταρα.. παντως γαμει κ δερνει η τσιταρα, δε χαριζεται σε κανεναν, αγρια γκομενα καβλωσα και μονο που τη διαβασα!!! μεχρι κ τον φρουντ τον ξεχεσε κ ολη την ψυχολογια την αποκαλει ψευδοεπιστημη.. πολλες γνωσεις η τσιταρα, αλλα μονο στο αντικειμενο της.. αναθεμα κιαν διαβασε ποτε τις θεσεις μας.. ολοι οι αλλοι κανουν λαθοι, εκτος απο αυτηνα.. ολοι οι αλλοι ειναι χαζοι, εκτος απο την αφεντια της.. ολοι οι αλλοι ειναι εκμεταλλευτες, εκτος απτις εργατριες(εντωμεταξυ ουτε 5 στις 100 δεν ειναι οι εργατες).. καταυτην θαπρεπε να νιωθουμε ολοι ενοχοι που ειμαστε σπιτι μας κ δε μας τρωει ταγιαζι, επειδη οι λαθρομεταναστες ξεπαγιασαν!!! αυτους που δεν τους φεραμε εμεις εδω.. ρε συ τσιταρα του φασαιου(οπου φασαιος ειναι ο φαρισαιος φασιστας κατεσε) απολα τα ονοματα που θα μπορουσες να διαλεξεις το μονο που βρηκες ηταν μια σεξιστικη καρικατουρα απτα καρτουν;;; δε λεω ομως εχεις κ επιχειρηματα.. ειναι διασκεδαστικο να τα βλεπω να καταρρεουν ενα ενα απο τον γιγα_τσαντ κουρητη.. βαριεμαι τωρα να φτιαξω ενα μεμεδακι με εσενα απτα αριστερα να ουρλιαζεις "ΑΠΑΝΤΑΑΑΑ ΣΕ ΑΥΤΑ"!! κ απτην αλλη ο ηρεμος κ αταραχος γιγα_τσαντ κουρητης να σου απαντα διαλυοντας τα ολα.. μαρεσει ομως που η ομορφη τσιταρα εχει κ οραμα για την κοινωνια.. α ξεχασα δεν εχει.. απλα κατακρινει με συναισθηματισμο ολα τα στραβα.. δεν εχει καταλαβει τι σημανει γεωπολιτικη κ γεωστρατηγικη.. απτη μια κατακρινει την ιδια την υπαρξη του κρατους κ απτην αλλη ονειρευεται ενα κρατος.. ρε συ τσιταρα, το κρατος αυτο θαχει στρατο;; εναντιον ποιων θα ειναι αυτος ο στρατος;; στην ουσια ονειρευεσαι ενα πιο γνησιο κκε.. επαναστα να παρουμε τη γη των Ελληνων κ απο χωρα νατη κανουμε χωρο, οπου ολοι οι κουτσοι στραβοι λαθροχωρανε.. κ αμα τους φερθειτε αψογα (κ στρωσετε κ κωλο), θα λεφτερωθουν.. αυτα δε λετε;;; σε αυτα δε πιστευετε;; τελειο σχεδιο!!! υπαρχει μονο ενα μικρο τοσο δα εμποδιακι..... εμεις!!! ο λαιον-ον εκ σπαρτης σε περιμενει με τους 300 του... θα ειμαστε εκει!!!

      Delete
  12. Anonymous10/3/21 15:45

    "ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ… ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΚΑΣΕ !!!! "

    "Και θα στα πω στα ίσα μπας και πάρεις χαμπάρι ότι ΔΕΝ πρόκειται να ξαναβγείς ποτέ σου Πρωθυπουργός!

    - Ποιοι μας σάπισαν στο ξύλο στο Πισοδέρι;

    Πόσους έστειλες στον δρόμο και πόσους στα βουνά να μακελέψουν πλήθος από οικογενειάρχες και γέρους ανθρώπους;

    - Ποιοι μας σάπισαν στο ξύλο στο Βελλίδειο;

    - Ποιοι μας σάπισαν στο ξύλο στην Αθήνα;

    - Ποιοι κάθε μέρα σάπιζαν στο ξύλο μικρές πορείες ανθρώπων σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις; Κάθε μέρα!

    - Ποιοι εγκληματίες αστυνομικοί ήταν αυτοί που πετούσαν σαν τσουβάλια από την πλαγιά του Πισοδερίου 40 μέτρα στο κενό νέους ανθρώπους;

    - Ποιανού αστυνομικός έσπασε με ύπουλη λαβή από πίσω το κινητό τηλέφωνό μου στο Βελλίδειο;

    - Πόσους έστελνες να παρακολουθούν το μαγαζί μου; Πόσους να παρακολουθούν το σπίτι μου;

    - Πόσους ανθρώπους είχες συλλάβει επειδή κυκλοφορούσαν με την σημαία στην πλάτη;........."

    https://odysseiatv.blogspot.com/2021/03/blog-post_306.html

    ReplyDelete
  13. Anonymous10/3/21 17:55

    Οι “μπάτσοι στη δούλεψη” του κάθε κομματο-τσίρκου, “αγωνιστές” και… collateral damage
    https://www.defence-point.gr/news/oi-quot-mpatsoi-sti-doylepsi-quot-toy-kathe-kommatikoy-tsirkoy-quot-agonistes-quot-kai-collateral-damage

    ReplyDelete
  14. Anonymous10/3/21 18:00

    Στάθης Παναγούλης για Νέα Σμύρνη: "Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε πολίτες από όλη την Αθήνα. Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας, αίσχος και ντροπή"
    https://www.iefimerida.gr/politiki/stathis-panagoylis-o-syriza-kalese-polites-apo-oli-tin-athina-pire-risko-o-tsipras-aishos

    ReplyDelete
  15. Anonymous10/3/21 21:24

    https://lh3.googleusercontent.com/-Q6JU2EQWHoc/YEj4lnh8fpI/AAAAAAAAEDg/lQKwxGxF9nAIsWjq-1ErhBfbqoUREa7BQCK8BGAsYHg/s0/2021-03-10.png

    ReplyDelete
  16. Anonymous10/3/21 22:55

    αν θέλεις άλλαξε το χρώμα της γραμματοσειράς, ίσως λίγο πιο γκρι ή μπεζ, το εντελώς λευκό σε μαύρο φόντο είναι τρομερά κουραστικό για τα μάτια

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΟΘΟΝΗ. ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟ Σ.Κ .

      ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ "Reader View" ΣΤΟ "Firefox" και "Chrome"

      Delete
    2. Anonymous11/3/21 13:08

      καλά εντάξει μη ζορίζεσαι και πολύ, δεν είμαι και θαμώνας...ετυχε απλώς να περάσω χθες από εδώ και δεν κατάφερα να διαβάσω και πολλά λόγω της χρωματικής αντίθεσης, έχω ευαίσθητα ματάκια...αν δεν ενοχλείται κανείς άλλος μην τ' αλλάζεις

      Delete
  17. Anonymous11/3/21 00:35

    "Ποιος βιάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία , Μεξικό, Ισημερινό;"

    "Η ομάδα αυτή έχει ταχυκινησία , και αρχικά είχε ως στόχο την καταστολή της δράσης των μπαχαλάκηδων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

    Η αποστολή της ομάδας αυτής στη Νέα Σμύρνη δείχνει ότι η κυβέρνηση θεωρεί όλους τους διαδηλωτές ως στρατευμένους μπαχαλάκηδες κάτι που δείχνει ότι ο πρωθυπουργός θέλει να πολώσει την κατάσταση και να επιταχύνει τον διχασμό της κοινωνίας.

    Ίσως και να βολεύει μια προ-εμφυλιακή ατμόσφαιρα, να αποπροσανατολίζει τον κόσμο απο το παιχνίδι ενδοτισμού στο Αιγαίο και Κύπρο.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στις ειδικές μονάδες της αστυνομίας συνεχώς προσλαμβάνονται νεοι άνδρες την στιγμή που στις Ένοπλες Δυνάμεις ο μέσος όρος ηλικίας είναι άνω των 40 ετών.

    Ακριβώς επειδή οι κυβερνώντες εχουν προ αποφασισει την παράδοση του Αιγαίου και της Θράκης, κάτι το οποίο δεν χρειάζεται στρατό, προσλαμβάνουν αστυνομικούς για να δημιουργούν κλίμα πόλωσης και ακραίας καταστολής που αποπροσανατολίζει τον κόσμο .

    Οι κυβερνώντες έχουν αποδείξει ότι εκεί που έχουν συμφέρον διαθέτουν και πόρους και εκπαίδευση, όπως στους χαστουκορίχτες αστυνομικούς."

    https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2021/03/blog-post_10.html

    ReplyDelete
  18. Anonymous11/3/21 01:05

    ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΛΛΗΦΘΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΦΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΟΥ. ΣΤΟ "ΣΥΜΠΑΝ" ΜΟΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ "ΘΑΝΑΤΟΣ"

    εδω διαφωνω ριζικα μαζι σου'
    ακομα και τοτε δεν παραιτουαστε ποτέ, και το παιζουμε θυματα κλαψουριζουμε κατηγορουμε το σοβιετικο καθεστως και το συκοφαντουμε με καθε μεσον και καθε τροπο
    χρησιμοποιουμε, γελοιοποιουμε εκμεταλευομαστε υπνομευουμε τον εχθρο μεχρις εσχατων οπως κανουν και οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες οπως ο κουστντινας, το αναρχοπλουσιοπαιδο ρωμανος και προχτες ο εαμοβουλαρος καθγητης παντειου ρουσης που λεει ευθεως πως ειναι μαγκια του να πληρωνεται απο το αστικο κρατος για να το υπονομευει

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=4022072881160523&set=pcb.4022072997827178
    https://www.facebook.com/photo?fbid=4022072874493857&set=pcb.4022072997827178

    γραφω παντου οτι πρεπει να ακολουθησουμε μπολσεβικικες τακτικες και ναφησουμε τους ηρωισμους και εγω δεν τα κανω αυτα και δεν θα πεσουμε στο επιπεδο τους κ.λ.π
    θα πεσουμε με χαρα μεσα στους βοθρους με σκατα που βρισκονται να τους πνιξουμε με λυσσασμενο ιερο μισος και μετα θα βγουμε να καθαριστουμε. ετσι απλα....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥ ΝΑ ΤΟ "ΧΩΝΕΨΩ" ...

      Delete
  19. Anonymous11/3/21 03:51

    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.

    ReplyDelete
  20. Anonymous11/3/21 13:45

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ποινικού και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος, όχι πολιτικού" έλεγε η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ από το 2012. Οι φρικαλεότητες της Ν. Σμύρνης μάς επιβεβαίωσαν ακόμα μια φορά. Ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που, αγνοώντας την έξαρση της πανδημίας και περιφρονώντας τον εγκλεισμό εκατομμυρίων πολιτών, τις οργάνωσαν είναι ηθικοί αυτουργοί του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού και θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί μαζί με τους εγκληματίες που τον προκάλεσαν.

    Ηθικοί αυτουργοί όμως είναι και όσοι νομίζουν ότι με το να απολογούνται συνεχώς στον υπόκοσμο της αριστεράς, τον κατευνάζουν και μπορούν να επιτύχουν έτσι κοινωνική συναίνεση. Ο υπόκοσμος αντιμετωπίζεται με έναν μόνο τρόπο: την αυστηρή και ανυποχώρητη εφαρμογή του νόμου. Αλλά όταν η ΝΔ τιμάει τους αγώνες της αριστεράς, ποιος θα συλλάβει τους επαγγελματίες τραμπούκους που με διάφορες αφορμές κάνουν κάθε μέρα την Αθήνα πίστα επαναστατικής γυμναστικής και εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού;

    Τεράστια ευθύνη έχει και η αριστερόστροφη δημοσιογραφία που κατακεραυνώνει με μαραθώνιες εκπομπές οποιοδήποτε αστυνομικό πταίσμα ξεφύγει από το ζύγι της πολιτικής της ορθότητας, αλλά χαϊδεύει ειδεχθείς εγκληματικές πράξεις όταν διαπράττονται από το πολιτικό της σινάφι. Οι αστέρες των ΜΜΕ με τους πενταψήφιους μηνιαίους μισθούς απαιτούν από κάθε αστυνομικό να διαθέτει νηφαλιότητα φιλοσόφου, ψυχραιμία Βούδα, δύναμη Ράμπο, νομικό υπόβαθρο συνταγματολόγου, να είναι πρότυπο υπομονής, καλοσύνης, ευγένειας, ηθικής αλλά ταυτόχρονα να είναι στόχος μολότωφ και σάκος του μποξ κάθε εγκληματία που αυτοπροσδιορίζεται ως κοινωνικός επαναστάτης, να μην ξέρει αν θα γυρίσει ζωντανός κάθε φορά που έχει υπηρεσία και να αμείβεται με τρεις κι εξήντα.

    http://lefteria.blogspot.com/2021/03/blog-post_468.html

    ReplyDelete
  21. Anonymous13/3/21 11:13

    https://www.youtube.com/watch?v=eSWwIQzKsbY

    "Every man has two lives and the second one starts when he realizes he has just one."

    "Life begins when you stop kidding yourself and trying to keep up with the society's conforming norms. It begins once you look at yourself using the tools of truth and sincerity not whether I'm right or wrong but rather what works or not. Detachment from the tribe is extremely scary but liberating to be yourself."

    ReplyDelete
  22. Anonymous14/3/21 10:37

    https://twitter.com/bpapapanagiotou/status/1370815337311174665?s=19

    ReplyDelete
  23. Anonymous14/3/21 10:38

    “Στη σημερινή Ελλάδα, όπως είδαμε, κάποιος μπορεί να κάνει διδακτορική διατριβή και μεταδιδακτορική έρευνα πάνω στον λεσβιακό σαδομαζοχισμό ενώ την ίδια στιγμή το κράτος απαγορεύει στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα να αναλαμβάνουν διδακτορικές διατριβές πάνω στις σύγχρονες εξελίξεις στην στρατιωτική τεχνολογία, την αποτροπή, την επιστήμη του πολέμου, τη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη και σε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θα μπορούσε να βοηθήσει την εγχώρια έρευνα και ανάπτυξη. Κάτι πάει πολύ στραβά και κάποιοι, κάποια στιγμή, θα πρέπει να λογοδοτήσουν“.

    https://www.defence-point.gr/news/didaktoriko-ston-lesviako-sadomazochismo-ochi-phd-sta-asei-gia-tin-amyna

    ReplyDelete
  24. Anonymous15/3/21 11:27

    https://twitter.com/left2kolou/status/1369961590628495361 "δειρε με! δειρε με!"

    βρεθηκε η φωνακλουδουνη βιτσιοζα ισρ_ιμποτενσι(μακρυνη ξαδελφη της ανταρ†ισσας Λουκα) με ταγαρι στο ΠΑΜΕπιστημιο της σε αναζητηση νταβραντισμενου εθνικιστη ...προσοχη το βιντεο ειναι τοσο απλυτο που μοσχοβολαει ανοθευτη μασχαλιλα λολ ..μπονους τρακ κ καποιο απτα παλια κατορθωματα της σεκκλησια ..πλακα πλακα η απλυτη μονοπολει ολες τις συζητησεις

    https://www.youtube.com/watch?v=ZGdglNONsZw
    https://meaculpa.gr/images/Diafora/92188716_147113576739574_5047984760748507136_n.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/3/21 07:15

      https://virusformedia.files.wordpress.com/2009/12/ceb1cf81cf87ceb9cebacebf.jpg
      https://virusformedia.files.wordpress.com/2009/12/teliko-ola1.jpg

      να κ η γιαααφκα της ισρ_ιμποτενσι!!! καλε την παρεξηγησατε την μεγαλοκοπελα.. ειναι κ εργατικο κοριτσι, εχουν μεχρι και σομπιτσα μεσα στη στρουγκα με ολα ταπαραιτητα εργαλεια κ τραπεζακι και ραφακια κ νεφτι κ κυαλια κ μασκουλες κ επαναστατικες μπυριτσες

      Delete
    2. Anonymous20/3/21 00:36

      https://i.pixxxels.cc/jsbpWjfg/isr.jpg

      Delete
  25. Άτροπος16/3/21 17:50

    Βρε παιδιά, μια κοπέλα έχετε εδώ μέσα να σχολιάζει μαζί σας, δε νομίζετε ότι θα έπρεπε να την τιμάτε περισσότερο; Κανονικά θα έπρεπε να είστε κύριοι απέναντι της, όπως κι αν εκείνη θέλει να εκφράζεται, εσείς οφείλετε να στέκεστε βράχοι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ...
      ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ-ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΛΔ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΙΑ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ , ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ή ΑΡΑΙΟΤΕΡΑ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, (ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥ)

      Delete
    2. Άτροπος16/3/21 19:37

      Τώρα μπερδεύτηκα λίγο βρε Κουρήτη. Λες ότι οι υπόλοιποι σχολιαστές δεν την αντιμετωπίζουν έμφυλα, αλλά παραπάνω βλέπω μια κάπως σεξιστική συμπεριφορά απεναντι της λόγω του φύλου τους, με αναφορές σε Punishers και θιξίματα της εξωτερικής της εμφάνισης, τα γνωστά δλδ που δέχονται οι περισσότερες γυναίκες όταν κάποιοι άνδρες θέλουν να ασκήσουν λεκτική επίθεση, κάτι βεβαίως που δεν κάνουν ποτέ σε άλλους άνδρες, άρα εκ των πραγμάτων υπάρχει διαχωρισμός έστω και υποσυνείδητος στον έμφυλο τρόπο διαλεκτικής αντιμετώπισης. Εσύ πάλι κατ' ουσίαν δεν της επιτρέπεις να σχολιάζει, παρόλο που φαίνεται ότι βρίσκεις ενδιαφέρουσες τις επισημάνσεις της και άξιες ανταπάντησης, ποστάρεις εσύ χωρία των σχολίων της, αντισχολιάζεις και εν συνεχεία [μάλλον] δεν της επιτρέπεις οποιαδήποτε ανταπάντηση. Θες να πεις ότι αυτή είναι τακτική που χρησιμοποιείς για όλους εδώ ανεξαιρετως είτε πρόκειται για άνδρα είτε για γυναίκα; Ρωτώ γιατί δεν γνωρίζω και σε καμμία περίπτωση δε θα ήθελα να εκληφθούν τα όσα λέω ως κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το ψηφιακό σου σπίτι, δικός σου είναι ο χώρος και εννοείται ότι ό,τι θέλεις κάνεις, απλώς έτυχε να δω τη ροή των σχολίων και σκέφτηκα ότι μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για μια κοπέλα, κυρία που θα επιθυμούσε να συνδιαλεχτεί μαζί σας, ήταν κάπως ασχημος ο τρόπος σας σε κάποια σημεία... Βεβαίως δεν αρνούμαι ότι αυτό το επικοινωνιακό πάττερν μπορεί να είναι πολλές φορές αρρεστό σε πολλούς και πολλές, οπότε και στην περίπτωση που όπως λες έχει δηλώσει και εκείνη ότι έτσι της αρέσει και εμφανέστατα και σε εσάς έτσι αρέσει, να μην πέφτει λόγος και σε κανέναν άλλον!

      Ήθελα να πω και κάτι τελευταίο, αν επιτρέπεται, σχετικά με τον Punisher που ανεφερε κάποιος σχολιαστής παραπάνω. Υποθέτω ότι αναφέρθηκε στη σειρά [?] Αν είναι έτσι, τότε από τα λίγα που θυμάμαι, ο πρωταγωνιστής δεν ήταν τιμωρητικός απέναντι στις γυναίκες, αντιθέτως η απώλεια της συζύγου του, για την οποία έτρεφε βαθειά αγάπη, τον μετέτρεψε ουσιαστικά σε Punisher και ενίσχυσε τα κακοποιητικά στοιχεία μέσα του, κάτι που βλέπουμε πολύ συχνά σε ταινίες, το να μετατρέπεται δλδ ένας άνδρας σε σκοτεινό εκδικητή όταν χάνει την αγάπη μιας γυναίκας ή και την ίδια τη γυναίκα από τη ζωή του.

      Delete
    3. με αναφορές σε Punishers και θιξίματα της εξωτερικής της εμφάνισης
      ΥΠΟΘΕΤΩ , (ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ), ΠΩΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙ ΒΙΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

      ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ IsR Prepotency, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΓΛΑΦΥΡΑ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ..."ΤΙΜΩΡΙΑΣ" ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ή ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ . ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Η "ΟΜΟΡΦΙΑ" ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ-ΔΥΣΚΟΛΑ , ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΠΟ. ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΕΣ.

      ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ, ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ. ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

      "Φαίνεται ότι βρίσκεις ενδιαφέρουσες τις επισημάνσεις της και άξιες ανταπάντησης"..."ποστάρεις εσύ χωρία των σχολίων της, αντισχολιάζεις και εν συνεχεία [μάλλον] δεν της επιτρέπεις οποιαδήποτε ανταπάντηση"
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΒΩΤΗΣΕΙΣ -ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ Κ.Λ.Π .
      ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΟΒΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΚΑ -ΓΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ. ΑΝΟΗΣΙΕΣ ...

      ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ+ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ. ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΜΩΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ-ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΗΜΑ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ/ΜΑΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΩ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΙΣΧΥΣ". ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ , ΜΕ ΕΚΟΒΑΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΙΕΣ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

      Η ΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ - ΤΙΜΩΡΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ "WESTERNS " ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. Ο ΑΔΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ/ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΦΥΛΟΥ) ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΗ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ.

      Υ.Γ: ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΗΣ. ΠΑΛΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ (ΟΧΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙ-ΑΛΛΑΓΗΣ.

      Delete
    4. Άτροπος16/3/21 21:50

      Προφανώς είναι επιτυχημένο τρολλ για να σε βάζει σε τέτοιες διαδικασίες. Κουρήτη, φαντάζεσαι η IsR Prepotency να επέστρεψε ως Άτροπος; Ε, σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο τρολλ αχαχαχχαχα!

      Delete
    5. ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ: "ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ/ΜΑΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΩ."

      Η ΑΤΡΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

      Delete
    6. Άτροπος16/3/21 23:19

      Επιμένω στο ότι θα ήταν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο τρολλ, γιατί βάσει της παραδοχής σου, θα κατάφερνε πολύ εύκολα και γρήγορα ως Άτροπος να σε πείσει ότι προσαρμόστηκε σ' αυτό που θες εσύ! Το αποτέλεσμα θα ήτανε να καμφθούν λιγάκι οι άμυνες σου απέναντι της και να γίνεις ευάλωτος. Η έντονη ανταγωνιστικότητα μέσα στο έμφυλο δίπολο είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθεί για κάποιον ή κάποια που θέλει να μπει σε μαχητικό τριπ. Σε πείθω εξ αρχής ότι δεν έχω απολύτως καμμία τεχνική, ότι είμαι γιούρια τα γαϊδούρια και κάποια στιγμή, όταν σε έχω φέρει εκεί που θέλω, σου δίνω ένα ψευδαισθητικό αβαντάζ για να χαλαρώσεις και τότε αρχίζω και σου τις ρίχνω αβέρτα τις ριπές παντοιοτρόπως :)

      Delete
    7. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ-ΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ...
      ΠΟΛΥΣ ΚΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΗΣ.

      Delete
    8. Άτροπος17/3/21 10:22

      Ρωτάς γιατί ένα τρολλ είναι τρολλ; Χχαχαχχα! Μ' αρέσεις Κουρήτη, μου είσαι συμπαθής, θα περνάω που και που από τον χώρο σου. Χαιρετώ!

      Delete
    9. Anonymous17/3/21 14:28

      https://www.pronews.gr/politismos/theatro/970928_stathis-livathinos-apisteytes-kataggelies-eis-varos-toy-apo-anapiroys

      ΖΗΤΩ Η ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΖΗΤΩ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΜΕΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ "ΗΓΕΜΟΝΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ". ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ "ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ;".

      @Άτροπος
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΛΥΤΗ, ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΛΥΤΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ). ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ" ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΑΚΡΑ. Ε ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΕΔΩ. ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΡΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΓΥΜΝΗ (ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ) ΣΤΟΥΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ, ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΛΛ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΥΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΑ (ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΥΤΗ 35ΑΡΑ ΕΘΝΙΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΘΟΡΜΗΣΙΑΣ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΧΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟ-ΜΕΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΙΚΗ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΜΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΣ'ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ!

      Delete
    10. Άτροπος17/3/21 18:38

      Ανώνυμε
      Μα δεν είχα σκοπό να πείσω ότι είμαι η κοπέλα! Νομίζω ότι ήταν εμφανές πως τα σχόλια μου είχαν περιπαιχτική διάθεση, με την καλή έννοια. Δεν είναι όμως και πολύ ωραία η ποιότητα του λόγου που χρησιμοποιείς, θα μπορούσα και εγώ πολύ εύκολα να κάνω αντίστοιχα χρήση υποτιμητικού λόγου αλλά δεν θα το κάνω. Δεν γνωρίζω την ιστορία του ιστολογίου, ούτε και όσα λες ότι έγιναν παρελθοντικά, μπορώ να διακρίνω όμως ότι η συμπεριφορά σας απέναντι στην κοπέλα είναι η κλασσικά υποτιμητική και ασεβής συμπεριφορά που έχει συνήθως ένας μέσος άνδρας προς μια γυναίκα. Ζητας την άποψη μου περί βίας, ευχαρίστως να σου την πω. Η βία είναι το ταίρι του βίου, the price of existence is eternal warfare, δυστυχώς. Κι όπως ακριβώς η βία συμπληρώνει τον βίο, έτσι και το άρρεν συμπληρώνει το θήλυ και τούμπαλιν. Κατά τη δική μου άποψη, το ζητούμενο θα έπρεπε να είναι η ισορροπία. Στις σκοτεινές εποχές όμως που διανύουμε, αυτό είναι μάλλον δύσκολο, όχι ότι ήταν και ποτέ εύκολο δλδ. Εκ των πραγμάτων βέβαια, το θήλυ είναι περισσότερο προικισμένο εκ φύσεως από το άρρεν και βιολογικά και ψυχοπνευματικά, είναι έτσι φτιαγμένο ακριβώς γιατί δίνει ζωή! Και επειδή δίνει ζωή θα έπρεπε να τιμάται και ανάλογα. Νομίζω θα συμφωνείς και εσύ ότι τις τελευταίες χιλιετίες η γυναίκα έχει υποστεί τρομερή καταπίεση από τον άνδρα, οποτε μάλλον είναι δικαιολογημένη όλη αυτή η φεμέν έκρηξη, που σαφώς σε πολλά σημεία είναι σε λανθάνουσα μορφή, όπως όλα όσα καταπιέζονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δεν είναι όμως μόνο το θήλυ σε φάση ανισσοροπίας, είναι και το άρρεν εξίσου ανισσοροπημένο ως ο άλλος πόλος. Ξαναλέω λοιπόν ότι το ζητούμενο θα έπρεπε να είναι η ισορροπία. Ούτε το άρρεν μπορεί να ζήσει μόνο του επί γης, ούτε και το θήλυ. Η πλήρης επικράτηση του ενός έναντι του άλλου θα σημάνει το τέλος της ζωής. Και δείγματα τέτοιου τέλους είχαμε πολλά με την χιλιετή επικράτηση της πατριαρχίας.

      Delete
    11. Anonymous17/3/21 19:06

      @Άτροπος + @IsR Prepotency
      https://i.postimg.cc/XjZNMcjd/Is-R-Prepotency.png

      Delete
    12. Anonymous17/3/21 19:17

      Δεν ξέρω πως κλίνεται το κύριο όνομα Άτροπος στην κλιτική (ούτε κατάφερα να το βρω σε δύο λεξικά), αλλά πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεται, έστω και στο περίπου;

      Delete
    13. ΚΑΚΩΣ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ α) ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ-ΕΡΩΤΗΜΑ, β) ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, γ) ΕΝΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ δ) ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

      α) είναι έτσι φτιαγμένο ακριβώς γιατί δίνει ζωή
      "Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΚΤΕΙ" -ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ , " Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ."
      ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ , ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΚΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 20ο.
      ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ, ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΟΥ;

      β) δείγματα τέτοιου τέλους είχαμε πολλά με την χιλιετή επικράτηση της πατριαρχίας.
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ή ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ;

      γ) το θήλυ είναι περισσότερο προικισμένο εκ φύσεως από το άρρεν και βιολογικά και ψυχοπνευματικά
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΕΙΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥ ; ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΔΕΙΝΑ , ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ

      δ) ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΓΕΜΟΝΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΣ-ΤΥΡΡΑΝΝΟΥΣ
      ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΜΙΣ, ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΟΡΙΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΝΝΟΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ "ΔΥΤΙΚΗ" ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. Η ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ.

      ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ.

      Delete
    14. Anonymous17/3/21 19:06

      ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΓΡΑΦΑ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ-ΒΡΕΙ ΤΟ ...INFOGRAF ;;;!!! XAXAXAX

      Delete
    15. Anonymous17/3/21 19:45

      Η Άτροπος έχασε την ατραπό...

      Delete
    16. Anonymous17/3/21 19:56

      ...αλλά θα την επαναφέρουμε εμείς στο σωστό δρόμο. Ένα χρόνο αν μείνει εδώ, με τα υπερεντατικά μαθήματά μας, θα γίνει αγνώριστη. Το εγγυώμαι!

      Delete
    17. Άτροπος17/3/21 20:33

      Ωπαπαππαπα! Παραδίνομαι αμαχητί. Μεγάλη είμαι παιδί μου, μεγάλη. Κρίνοντας από τις εικονίτσες που έφκιασες - τις οποίες παρεμπιπτόντως δεν εννόησα καθόλου - θα μπορούσες να είσαι υιός μου, για να καταλάβεις. Βρε παιδιά, της παλιάς σχολής είμαι γω, συγκρουόμενα, πάκμαν, ταψί και τέτοια. Δαύτα τα νέου τύπου δεν τα σκαμπάζω γρι! Έχετε δίκαιο σε όλα, πολεμήστε έως εσχάτων τις κακές φεμέν! Άμα κάμετε κανά ποστ περί χορτόπιτας, φωνάξτε με να καταθέσω άποψη περί Ελληνικών χόρτων. Εκεί τό χω, εδώ δεν.

      Delete
    18. Anonymous17/3/21 20:37

      "δε νομίζετε ότι θα έπρεπε να την τιμάτε περισσότερο"
      ΑΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η IsR Prepotency (ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ), 1000% ΘΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΡΩΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΡΗΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ A PRIORI Ή ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ/ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ;

      "όπως κι αν εκείνη θέλει να εκφράζεται, εσείς οφείλετε να στέκεστε βράχοι!"
      https://lh3.googleusercontent.com/proxy/EXI_lrgzkrsEhG734NUoUFsY9GrZGejzYx5_BOMiJALwTwF_6eg-rgljJNzT2_7LoikqMeJXJZpKhc2FW8vgYwSgyipmHNv02ndnpVc76KKpjobodItbuqWbgaUsTXOt-HgMXWRT8ACVOaJ06Dis8kcAykJlTtB05wg
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8IV-kmvTpuRMI1DiTzQ2Esk4zm-UTxCnJrYdk84C448nxVtyY4P9BzoqvbWspmK7NJSk&usqp=CAU
      https://i.redd.it/kebok5m8scgz.jpg

      "Δεν είναι όμως και πολύ ωραία η ποιότητα του λόγου που χρησιμοποιείς"
      ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΞΩ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ IsR Prepotency ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ;

      "Δεν γνωρίζω την ιστορία του ιστολογίου, ούτε και όσα λες ότι έγιναν παρελθοντικά"
      ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ, ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ASK AND YOU WILL RECEIVE, AND THE TRUTH WILL SET YOU FREE.

      "η συμπεριφορά σας απέναντι στην κοπέλα"
      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ. ΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ. Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΣ ΚΟΠΕΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.

      "η κλασσικά υποτιμητική και ασεβής συμπεριφορά που έχει συνήθως ένας μέσος άνδρας προς μια γυναίκα"
      Η ΙΔΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙΣ.

      "Δεν είναι όμως μόνο το θήλυ σε φάση ανισσοροπίας, είναι και το άρρεν εξίσου ανισσοροπημένο ως ο άλλος πόλος."
      ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΟΧΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΗΤΑΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΙ.

      ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

      ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ:
      https://archive.org/details/youtube-UxpVwBzFAkw
      https://www.youtube.com/watch?v=8M7KGe2UnmE
      https://www.youtube.com/watch?v=JB9sfe_mQ1I
      https://www.imdb.com/title/tt3686998/
      https://123tvstream.club/watch-the-red-pill-full-movie-online-on-fmovies-16822.html

      Delete
    19. Anonymous17/3/21 21:01

      Η IsRPrepotency δεκα χρονια και ακομα να παραδοθει.

      Delete
  26. Anonymous17/3/21 20:56

    https://www.youtube.com/watch?v=3WMuzhQXJoY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous17/3/21 21:36

      https://www.youtube.com/watch?v=cdfNUzSlLYA

      Delete
  27. Άτροπος17/3/21 22:24

    Παιδιά παιδιά! Σας καταλαβαίνω πραγματικά, καταλαβαίνω ότι είστε νέοι άνθρωποι κι ότι βράζει το αίμα σας, κατ' ουσίαν θέλετε να εξισορροπήσετε μέσα σας το δεξί και τ' αριστερό, οι μεν τη γυναίκα μέσα σας και η δε τον άνδρα μέσα της και είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό, εξ ου και είστε τόσο ενημερωμένοι για το ζήτημα και σας απασχολεί και τόσο πολύ. Εγώ μεγάλη γυναίκα είμαι πλέον, δεν με απασχολεί το εν λόγω θέμα και τόσο, θέλω να πιστεύω ότι έχω ισορροπήσει σε ικανοποιητικό βαθμό μέσα μου τους δύο αυτούς πόλους, 15-20 χρόνια νεότερη αν ήμουνα σίγουρα θα ήμουν και γω σαν κι εσάς, θα είχα μπόλικα συγκρουσιακά να πω και γω, θα περνούσαμε ωραία. Εχω μια μακρά σχέση και η συμπόρευση και η συμβίωση με τον σύντροφο μου με έχει βοηθήσει πολύ στην εξισορρόπηση αυτή, θεωρώ ότι είναι κομβικής σημασίας η συσχέτιση σε συμβιωτικό επίπεδο με τον άλλο πόλο για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, σκεφτείτε το και ρισκάρετε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/3/21 17:43

      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.

      Delete
    2. Άτροπος19/3/21 19:03

      Με το συμπάθιο, αλλά ο τρόπος που εκφράζεστε και η ιδεολογία που λέτε ότι πρεσβεύετε δείχνει ψυχοπνευματική ανωριμότητα. Βιολογικά μπορεί να είστε και παπούδες, αλλά η εμπάθεια και η εμμονική έφεση προς μία μόνο κατεύθυνση της τετραδικότητας, είτε είστε άνδρες, είτε γυναίκες, είτε δεξιοί, είτε αριστεροί, είτε μαύροι είτε λευκοί, δείχνει ότι ψυχοπνευματικά είστε βρέφη :) Μπορεί να είστε τα καλύτερα παιδιά, αλλά έχετε πολλά ενσαρκωμένα καρβέλια ακόμη να φάτε. Τάδε έφη Άτροπος. Ψάξε να μάθεις τί κοσμικό ρόλο βαράει η Άτροπος.

      Delete
    3. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ , ΕΠΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ , ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ , ΑΛΛΑ ΔΕν ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΕΦΗ.

      ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 4 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.

      ΛΕΥΚΟΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΘΕΙ π.χ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΝΕΖΟ ; ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΛΛΗ ...
      ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΕΣΕΩΣ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ; Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΥΧΗ ΠΟΘΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΤΟΠΟ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ; (ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΗΣ. )
      ΑΤΡΟΠΟΣ ΟΥΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΤΑ "ΒΡΕΦΗ" , ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

      Delete
    4. Άτροπος19/3/21 21:30

      Όχι δεν κατάλαβες, δεν εννοούσα λευκός, μαύρος, κινέζος, ινδιάνος, άλλο εννοούσα, έπρεπε να τα βάλω σε εισαγωγικά, παράληψις μου. Τι 'ναι αυτά που με ρωτάς βρε παιδάκι μου και συ, γω ψαλίδια κρατάω, την κουρευτική δουλεύω! Τ' ακούς Κουρήτη; Κουρεύει η Άτροπος. Με βάζεις και συ βραδυάτικα να ετοιμάζω φρουτόκρεμες και μπεμπελάκ, δεν είμαι γω για τέτοια βρε χρυσούλι μου, άσε που μετα θα πρέπει και να σας χτυπήσω στην πλατούλα για να ρευτείτε, εκεί να δεις γλέντια. Άσε με τώρα μεγάλη γυναίκα, δεν κάνει.

      Delete
    5. Η ΑΤΡΟΠΟΣ "ΚΟΒΕΙ" ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΚΟΥΡΟΥΝ , ΕΠΙ-ΚΟΥΡΟΥΝ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ... ΤΙ ; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΝΥΞ , ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ .
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΑΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΟΤΕ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.
      ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ) ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΤΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ.

      Delete
    6. Anonymous20/3/21 10:29

      και τοτε τι γυρευεις εδω;;; πως βρεθηκες εδω;;; ακου μανταμ, ασχολησου με τις τριχες κ ασε εμας να ασχολουμαστε με τις ιδεες μας... αλλα οταν μπουκαρουν οι τουρκαλαδες μη παραλειψεις νατους πεις για ισορροπιες κ αλλα τετοια ευπεπτα... εισαι σε λαθος μερος.. ασε την επαγγελματική σου καρτα κ αμα θελησουμε μανικιουρ/πεντικιουρ κ κομμωση θασε βρουμε.. κ πουσαι, αλλαξε ψευδωνυμο μαγαριζεις το ονομα της Θεας

      Delete
    7. Άτροπος20/3/21 11:53

      Ουφ, καλά βρε παιδιά μη βαράτε, θα φύγω εντάξει, άρχισα να βαριέμαι εξάλλου. Άντε, σας αφήνω να συνεχίσετε το θεάρεστον αντρουωμένο έργο σας.

      Delete
    8. Anonymous20/3/21 12:28

      ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ, ΜΕΙΝΕ, ΔΕ ΣΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ. ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ LOCKDOWN ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΟΥΜΕ. ΦΩΤΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΩΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η PAMMY. ΤΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ PAMMY; ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΡΟΥΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PAMMY, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ Η PAMMY, ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΡΙΑ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΕΛΑΪΔΑ, ΕΓΩ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΙΤΕΡΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ.

      https://twitter.com/_Pammy_DS_

      Delete
    9. Άτροπος20/3/21 13:27

      Ίλεος βρε ανώνυμε, τί 'ναι τούτο το μιλφοσκωτσέζο που μ' έστειλες να δω; Χαχα! Αλήθεια, σεις τα αντρουωμένα αριστοκρατικά ελληνοπαληκάρια, τέτοια γυναικεία πρότυπα έχετε; Πραγματικά θα ήθελα μια φορά να δω ένα απτό παράδειγμα για το πώς εννοείτε το ιδανικό ελληνικό γυναικείο πρότυπο. Δε μ' έχετε αναγκη καλέ εμένα, είστε ήδη πολλοί και πολλές όσοι συνεισφέρετε στον πανελλήνιο διαφωτισμό, χωρίς ειρωνία. Κι όπως θα ξέρεις, οσονούπω ανεβαζουνε ρολά τα κομμωτήρια κι αναμένεται να τα κονομησω!

      Πάντως βρε Κουρήτη, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι σε ξεγέλασα λιγάκι αρχικά! Κοίτα πόσο αξιοπρεπώς μου απευθύνεσαι στο πρώτο μου σχόλιο, μέχρι και πληθυντικό ευγενίας χρησιμοποιείς :) Αργησες λιγάκι να καταλάβεις ότι είμαι μια ταπεινή κομμωτρια χαμηλής υποστάθμης που ασχολείται με τρίχες και λέει παπάτζες χεχεχε! Επιτρέπεται βρε για έναν Κουρήτη περιοπής σαν και σε κάτι τετοιο; Συ θα έπρεπε εξαρχης να γνωρίζεις με τί έχεις να κάνεις. Σ' έπιασα λίγο χαλαρό φαίνεται. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο διασκεδάζω όταν καταφέρνω έστω και λίιιιιγο να ξεγελάω Κουρήτες του είδους σου :) Είναι το αγαπημένο μου ιντερνετικό χόμπυ αμέέέέέέ!

      Delete
    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΗΜΑΣΤΑΝ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ "pings" .
      ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ. ΣΠΑΝΙΩΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΜΠΙ , ΤΟ ΔΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ-ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ) ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ (αντρουωμένο) ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΤΡΑ.

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΩΣ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ....

      Delete
    11. Άτροπος20/3/21 20:02

      Α, δεν το γνώριζα αυτό, ότι είστε ένα είδος οι Κουρήτες, είχα την εντύπωση ότι χωρίζεστε σε υποείδη, εντάξει μια απλή κομμώτρια είμαι, δεν γνωρίζω και πολλά, με το παρντόν. Προς Θεά, δεν παραπονιέμαι, μια επισήμανση εκανα απλώς για την πρώτη αντίδραση σου, θεωρώ ότι θα έπρεπε να γνωρίζεις με τί έχεις να κάνεις πριν ακόμη σχολιάσω, μιας και από ότι λες επιτηρείς τα πάντα όλα :) Γιατί όμως θεωρείς ότι δεν με ικανοποιεί το χόμπυ μου; Μια χαρά με ικανοποιεί, μέσα από αυτό έχω την ευκαιρία να εξασκώ και κάποια άλλα χόμπυ μου σε διαδικτυακό επίπεδο, είναι ας πούμε ο δικός μου τρόπος να μελετώ κάποιες πτυχές της ανθρώπινης ψυχολογίας. Και έχω να θυμάμαι και πολλές αστείες καταστάσεις! Το αστειότερο όλων είναι ότι όταν έρχεται η ωρα που αργά ή γρήγορα δηλώνω ευθαρσώς ότι προσποιήθηκα τρόπον τινά και τελικά ξεγέλασα, οτι έδωσα επι τούτου λάθος εντυπώσεις για το ποιόν μου με αποτέλεσμα να δομηθεί από τους άλλους μια συγκεκριμένη εικόνα για μενα που απεχει από την πραγματικότητα, κανείς μα κανείς ποτέ δε με πιστεύει χαχαχαχα!

      Βρε συ δεν ήταν ειρωνικό το αντρουωμένο, είχε κάτι απλώς από γαλλικό αξάν, είμαι φαν του εύπλαστου της ελληνικής γλώσσας,κατι που σπάνια συμμερίζονται και οι υπόλοιποι.Τι σημασία έχεις όμως τι θεωρώ εγώ ως ιδανικό άντρα; Εγώ δεν εμφανίστηκα εδώ φέρουσα κάποια ιδεολογία, εσεις δηλώσατε ιδεολόγοι και είστε και πάρα πολύ ενημερωμένοι σχετικά με τα απανταχού διαδικτυακά γυναικουδιάρικα τερτίπια, εξ ου και ρώτησα. Για να σου λυθεί η απορία πάντως, ιδανικός άντρας για μενα είναι ο σύντροφός μου, μιας και έχω επιλέξει να είμαι αρκετά χρόνια μαζί του, τώρα μη με βάλεις να πω περισσότερες λεπτομέριες. Μπάι δη γουέι, τα μάθατε; Χωρίζει η Πατούλενα! Στη θέση σας θα άρχιζα να πυροβολώ ανελέητα την ip της αχαχχαχααχ!

      Να κοίταξε τώρα. Ενώ δήλωσα ευθαρσως ότι τείνω στο να κοροϊδεύω λιγάκι, εσύ θεώρησες δεδομένο ότι φεύγω γιατί βαριέμαι επειδή το είπα. Κατι μου λέει ότι θες προπόνηση... Κουρητη... :)

      Delete
    12. Anonymous21/3/21 06:46

      λολ πλακαπλακα απτην πολυ εκπουστευση κ την πολιτικη ορθοτητα στην ατιμη κενωνια εχει πεσει τοση λειψανδρια που την εχουν πεσει ολες οι απλυτες κ οι χαμηλης υποσταθμης στα εθνικιστικα σαιτς!!! δεν κρυβονται πια... δηθεν για αστειο, αλλα μεταξυ σοβαρου κ αστειου λεγονται οι μεγαλυτερες αληθειες.. λες και η "Ισχυς" ειναι το δημοσιο επιβεβαιωτηριο τους... αποθρασυμενες αγαμητες λυσσαρες με νταντυ-ισσιους που προσπαθουν να επιβεβαιωθουν!!! τις εχω τσακωσει κ αλλου.. φαινεται οτι τις κουρασε το φβ κ ειπαν να βρουν κατι πιο εξωτικο για την μικροαστικη βαρεμαρα τους.. νομιζει οτι εδω ειμαστε σαν το τουιτερ, δεν εχει καταλαβει με ποιους μιλαει κ ποσο αποφασισμενοι ειμαστε.. δεν εχει καταλαβει οτι καθε μερα το μονο που μας απασχολει ειναι ενα μονο θεμα, δεν εχει καταλαβει οτι καθε μερα κανουμε σχεδια προετοιμασιας.. μακαριοι οι φτωχοι το πνευματι, ουτε μια ερωτηση μενα επιχειρημα δε μπορεσε να απαντησει.. αναθεμα κ αν εχει ψαξει ποτε στη ζωη της κατι αλλο απο ασετον κ μανο.. το λοκνταουν εβγαλε οτι κρυφο ειχανε μεσα τους.. η μανταμ κομμωτριουλα δεν πρεπει ναπερναει καλα γιανα εκτονωνεται ετσι, ασε που νιωθει χαζη και νομιζε οτι αμα ξεγελασει εναν εξυπνο θα γινει αυτοματως εξυπνη... θα πονεσουν πολυ οταν θα πεφτουν απτα συννεφα με αυτα που ερχονται

      Delete
    13. Anonymous21/3/21 11:33

      ΚΟΥΡΗΤΕΣ = curator the same meaning?

      Delete
    14. Yes

      curio,ae = κουρώ - (επί)κουρώ,
      curios = κύρης-κύριος,
      ceres = κορένυμι, care for, to take care, (curator-caretaker)

      ΚΟΥΡΗΤΕΣ: Those (that take care) (taking care) of...

      Delete
    15. Anonymous21/3/21 12:13

      "Το αστειότερο όλων είναι ότι όταν έρχεται η ωρα που αργά ή γρήγορα δηλώνω ευθαρσώς ότι προσποιήθηκα τρόπον τινά και τελικά ξεγέλασα, οτι έδωσα επι τούτου λάθος εντυπώσεις για το ποιόν μου με αποτέλεσμα να δομηθεί από τους άλλους μια συγκεκριμένη εικόνα για μενα που απεχει από την πραγματικότητα, κανείς μα κανείς ποτέ δε με πιστεύει χαχαχαχα!"


      https://www.ebooks4greeks.gr/wp-content/uploads/2020/04/o-pseftis-voskos-aiswpos.jpg
      https://www.ebooks4greeks.gr/o-pseftis-voskos

      Delete
    16. ΄Άτροπος
      Τι σημασία έχεις όμως τι θεωρώ εγώ ως ιδανικό άντρα;
      "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ", ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      Εγώ δεν εμφανίστηκα εδώ φέρουσα κάποια ιδεολογία
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ (ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΛΕΞΗ ΑΝ ΑΠΛΑ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑΝ ΑΠΟΨΗ) , ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΔΗΛΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ .."το θήλυ είναι περισσότερο προικισμένο εκ φύσεως από το άρρεν και βιολογικά"ψυχοπνευματικά", ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ .

      ΠΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΟ, ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ , ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΝΟ. ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ , ΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ , ΤΟΤΕ ΕΠΡΑΞΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ , ΕΠΕΠΕΣΑ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑ.
      ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ , ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ . Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ (ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.

      ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ.

      Delete
    17. Άτροπος21/3/21 12:39

      Κρίμα βρε παιδιά κρίμα, νέοι άνθρωποι και να έχετε τόσο μίσος και τόση πικρία μέσα στην καρδιά σας. Αγώνας που εκκινείται από το μίσος είναι καταδικασμένος να αποτύχει, γιατί τα πυρά μέσα στην καρδιά σας είναι σβησμένα, δεν έχει σημασία αν είστε άνδρες ή γυναίκες. Λέτε ότι οι φεμέν με τη θηλυκή εστίαση τους πρεσβεύουν τη διαστροφή, αλλά και σεις το ίδιο ακριβώς κάνετε από την ανάποδη, ουσιαστικά πρόκειται για σύγκρουση ομοφυλόφιλων και αυτό είναι αποτέλεσμα του παρηκμασμένου και νεκρού οικογενειακού θεσμού των οποίων και σεις θύματα είστε. Θα συμφωνήσω Κουρήτη, δεν είχε νόημα εξ αρχής ο διάλογος. Αγάπη εύχομαι.

      Delete
    18. ΟΜΟΦΥΛΟΣ = Ο ΑΝΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ
      ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ = Ο ΕΧΩΝ ΩΣ ΕΡΩΤΙΚΗ-ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ.

      ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ/ΕΣ ΕΧΟΥΜΕ "σύγκρουση ομοφυλόφιλων" Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ...."αποτέλεσμα του παρηκμασμένου και νεκρού οικογενειακού θεσμού" ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ " θύματα"

      ΕΛΕΟΣ .... ΧΑΧΑΧΑ

      "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΕΦΤΕ , ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ" (ΠΑΛΙΑ ΦΡΑΣΗ , ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΡΑΦΕ ΓΛΑΦΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΑΘΟΣ). ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ "ΙΣΧΥΣ".

      ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΣ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ , ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ, Η ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

      Delete
    19. Anonymous21/3/21 13:53

      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ; ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ; ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ; ΣΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΟΜΥΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ; ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ; Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΓΕΝΕΕΣ 14 ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ; ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ 18ΑΡΗ; ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ; ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΩ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ; ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ; ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ; ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΧΕΙΣ; ΨΗΦΙΖΕΙΣ; ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΗ; ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ; ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑΙΔΑ ΣΟΥ; ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΣΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ; ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΙΝ ΚΕΡΑΣΑΝ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ 35 ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΦΟΡΑΣ; ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΚΑΝΕΣ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΧΕΣ. ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΦΑΖΩ ΤΖΙΧΑΤΖΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΨΥΧΑΝΑΛΕΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. Α, ΞΕΧΑΣΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΨΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΤΑ. Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΚΑΛΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

      Delete
  28. Anonymous18/3/21 13:22

    https://1.bp.blogspot.com/-Sk5a-x1uuXY/YEoWhKHGm8I/AAAAAAAAcjA/L7gf0W8YF7AEEtAUn2dKkSHm83dTrBXtwCLcBGAsYHQ/w640-h332/%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%2B%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%2B2021-03-11%2B15-08-09.png

    ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ. ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ, ΡΕ! ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ; ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ. ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΟΥΧΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΙΑΣ. Α, ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. Α, ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ, ΨΟΦΟ!

    ReplyDelete
  29. Anonymous19/3/21 09:05

    https://ristorante-verona.blogspot.com/2020/10/4.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/3/21 14:52

      "Ας προσέχατε, να πολεμούσατε με τους κατά φύσιν στον μεγάλο πόλεμο του 20ου αιώνα, τωρα λουστείτε την παρακμή των παρα φύσιν νικητών «συμμάχων»." RV

      Delete
  30. Anonymous19/3/21 11:16

    https://1.bp.blogspot.com/-_DWf16og_6E/YFOSE-cXtqI/AAAAAAAAjSA/_KWWuBVUHeQvQxDpE73Nkucs5ALL_vG5wCLcBGAsYHQ/s600/%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AC%2521.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/3/21 17:40

      ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΛΥΤΗ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ PDF ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΤΡΕΛΑ. ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΑΔΙΚΟΥ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΚΟΖΑΝΙΤΗ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΧΟΥΡΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΙΣΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.

      https://antisystemic.org/

      Delete
  31. Anonymous19/3/21 14:57

    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ» «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΑ 4 ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

    ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο1

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ (ΜΑΡΙΑ Τ.) ΠΡΟΣ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ»

    ΤΟ 1ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
    https://youtu.be/ikThYXNYojU


    ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο2

    ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΙΟΥ (ΜΗΤΣΟΥ Κ.) ΠΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗ ΑΝΕΨΙΑ

    ΤΟ 2ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
    https://youtu.be/AOv0qVOH1_M


    ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο3

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

    ΤΟ 3ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
    https://youtu.be/wkb0ewTlVw4


    ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο4

    ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ»

    ΤΟ 4ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
    https://youtu.be/penrZ2WY3og


    ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΤΑ 4 ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
    https://youtu.be/Ql9P2gLoIA4

    ReplyDelete
  32. Anonymous19/3/21 17:48

    Κουρήτη, ποια είναι η γνώμη σου για αυτήν την πρωτοβουλία; https://greece-first.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ. Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ.

      ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" ΘΑ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΤΙ ΩΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΘΝΙΚΟ.

      ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ -ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

      Delete
  33. Anonymous19/3/21 18:41

    https://i.postimg.cc/nHtN8v0m/Ponao-Alla-Maresei.png

    ReplyDelete
  34. Anonymous19/3/21 23:18

    https://uploads.disquscdn.com/images/8d4220057b0e6053442d2c89d9240b18396b577498f059972198234e72855a85.png

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Πχιότητα"

      ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ" ;

      Delete
    2. Anonymous21/3/21 17:45

      ...ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΑ.

      https://twitter.com/tou_diaolou/status/1372241358581235714

      Delete
  35. Anonymous20/3/21 11:33

    https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b7-%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%bf/
    https://www.bitchute.com/video/Ozr9bwTPnmbv/
    https://www.youtube.com/watch?v=b8BvOW7zvMA

    Αν αυτά όντως ισχύουν, παρακολουθούμε κουκλοθέατρο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous21/3/21 16:20

      Κουρήτη,τα πιστεύεις τα παραπάνω;

      Delete
    2. Anonymous21/3/21 17:41

      ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;

      Delete
    3. Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

      Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2016
      https://isxys.blogspot.com/2016/03/real-time-face-capture-and-reenactment.html

      Delete
  36. Anonymous21/3/21 18:33

    https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6997638_oi-pakistanoi-ekanan-poreia-sto-kentro-tis-athinas-oi

    ReplyDelete
  37. Anonymous27/3/21 15:27

    https://www.youtube.com/watch?v=dwYhiLDznAs
    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/973694_mpompama-oi-antres-den-prepei-na-einai-arrenopoi-toxiko-flert-me

    ReplyDelete
  38. Anonymous2/4/21 14:43

    https://en.wikipedia.org/wiki/Baizuo

    ReplyDelete
  39. Anonymous3/4/21 03:44

    https://worldnewsdailyreport.com/black-lives-matter-leader-exposed-as-white-man-using-tanning-injections/
    https://www.youtube.com/watch?v=lG9Q2_Hv83k
    https://www.youtube.com/watch?v=ieowIzQwYvs

    ReplyDelete
  40. Anonymous5/4/21 19:45

    https://4.bp.blogspot.com/-hSnB_qxLHg4/YGc1xEGusZI/AAAAAAAADXo/uhtPOSTyDw85FvURUe509N8rraOBCvVfQCK4BGAYYCw/s1600/QR_isxys.gif
    https://bayanbox.ir/view/1194386455836217706/6a00d8.jpg
    https://img.ibxk.com.br/2013/3/materias/3737211155925.jpg


    ReplyDelete
    Replies
    1. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΩ; ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ QR
      ΑΝΤΙ ΓΙΑ https://isxys.blogspot.com ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 666 ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ. (ΑΝ ΤΟ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ 666 ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 999 ΧΑΧΑΧΑ)

      Ο ΣΠΟΚ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΑΧΑΧΑ

      Delete
  41. Anonymous7/4/21 00:48

    https://www.pronews.gr/politismos/976511_aigyptos-xekina-tin-didaskalia-ton-ieroglyfikon-apo-dimotiko

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η IsR Prepotency ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ; ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΚΚΑ! Α, ΞΕΧΑΣΑ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/4/21 05:04

      ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΕΜΙΝΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΟΡΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΩΝ;

      https://www.youtube.com/watch?v=ea25OjBlqyg
      https://www.youtube.com/watch?v=n3BqLZ8UoZk

      ΙΣΩΣ Η IsR Prepotency ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ.

      https://youtu.be/s7gzSsqMgCk?t=265 (ΚΑΙ Ο Richard Stalman ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)

      ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ, ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

      https://mikemcclaughry.wordpress.com/virginias-research/a-comprehensive-history-of-the-oahspe/

      Delete
  42. Anonymous10/4/21 20:41

    https://edolio5.blogspot.com/2021/04/blog-post_95.html
    https://kanenazori.com/2021/04/10/paidoviastes_dolofonia_karaivaz/

    ReplyDelete
  43. Anonymous15/4/21 11:08

    https://deagel.com/forecast

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥΣ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Purchasing Power Parity ΕΓΩ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ , ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΔΛΔ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ.

      Delete
  44. Anonymous24/4/21 10:01

    https://attikanea.info/wp-content/uploads/2021/04/%CE%91%CE%A3%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A5-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%91-3.jpg
    https://attikanea.info/ένα-προφίλ-που-έχει-προκαλέσει-οργη-εβ/

    ReplyDelete