24/02/2021

Γιώργος Ζαββός: Ο υφυπουργός Οικονομικών της Ελλάδας αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα...

...είναι αδελφός του Στέλιου Ζαββού.

Ο Στέλιος Ζαββός είναι ο άνθρωπος "βιτρίνα" (frontman) του γνωστού George Soros αφού τον έχει διορίσει ως πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής "Solidarity Now Foundation". Ο Στέλιος Ζαββός και ο George Soros συνεργάζονται πάνω από 25 χρόνια. Ο George Soros ήταν εκείνος που πάντρεψε τον Στέλιο Ζαββό με τη Σοφία Δοξιάδη, και αργότερα βάπτισε την κόρη τους τον Ιούνιο του 2004 στην Αθήνα, ενώ αργότερα ο Στέλιος Ζαββός πάντρεψε τον 83χρόνο τότε George Soros με την κατά 40 χρόνια νεότερη του Tamiko Bolton to 2013 στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέλιος Ζαββός είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της "Zeus Capital Managers Ltd", εταιρείας διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων ανάπτυξης ακινήτων και υποδομών, με έδρα την Αμερική. Ίδρυσε στην Ελλάδα την εταιρεία "ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π" (ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) που πρόσφατα προέβη σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 105.000.000 ευρώ (κανένας δεν ρώτησε για το πόθεν έσχες) και σήμερα είναι πανέτοιμη για την εξαγορά των μη εξυπηρετούμενων δανείων και των πλειστηριαζόμενων ακινήτων από τις τράπεζες.

Στην "ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π" μέλη του Δ.Σ είναι ο Αλέξανδρος Σαμαράς αδελφός του τ. Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά και η πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ), Μιράντα Ξαφά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://dia-kosmos.blogspot.com/2021/02/greekcorruptiondk.html

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο Μ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒ(Β)ΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΖΑΒ(Β)Α ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.

No comments :

Post a Comment