21/02/2021

Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων: Ο νέος, υπό ψήφιση, Οργανισμός του ΥΠΕΞ, περισσότερο δημιουργεί παρά λύνει προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ https://infognomonpolitics.gr/2021/02/enosi-diplomatikon-ypallilon-o-neos-ypo-psifisi-organismos-tou-ypex-perissotero-dimiourgei-para-lynei-provlimata/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ή ΚΑΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

ΕΓΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΥΠΕΣΤΗΝ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ , ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ , ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΩΝ ΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ "κατάρτισης, ευρυμάθειας, και πλήρους αφοσίωσης στο καθήκον όπου γης" ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ. ΟΛΩΝ ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΚΟ (ΕΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟ) ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ, ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΤΕΛΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ. ΜΕΡΙΚΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ή ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. (ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Η ΧΡΗΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ). ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΥΤΕ "ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ" ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

  • "Οι Έλληνες Διπλωμάτες, διαχρονικά, αποτελούμε την πρώτη γραμμή προάσπισης των εθνικών συμφερόντων της Χώρας, στελεχώνοντας 142 Αρχές σε 85 κράτη σε 5 Ηπείρους συχνά επικίνδυνα, ανθυγιεινά, ακόμη και εμπόλεμα. Στην σημερινή συγκυρία και με τις προσπάθειες για την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων να υλοποιείται σε καθημερινή βάση από τους Έλληνες Διπλωμάτες, το ζητούμενο είναι η υποστήριξη τους, με τρόπο ώστε να ανταπεξέρχονται στα καθήκοντά τους με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο."
  • "Οι Έλληνες Διπλωμάτες, με οδηγό τους την βαθιά κατάρτιση, την ευρυμάθεια και την πλήρη αφοσίωση στο καθήκον όπου γης, έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή."

No comments :

Post a Comment