12/09/2020

35.618 λαθροόρκς ταίζουν ποτίζουν και ξεσκατίζουν οι Ε.Δ

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας λαθρομεταναστών, σας γνωρίζεται ότι ...

Για τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 διαμένουν σε 33 δομές διαχείρισης ΕΔ, 35.618 λαθρομετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 32.858 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω και Διαβατών έχουν υπεράριθμους λαθρομετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).
Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 ανέλαβαν το έργο της παροχής 25.731 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 66 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους λαθρομετανάστες.
Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:  Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ "λαθρομετανάστες" ΕΓΡΑΦΕ "πρόσφυγες/μετανάστες". 

1 comment :

  1. Anonymous13/9/20 12:05

    ΣΥΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

    https://www.youtube.com/watch?v=wJOqdFBxkMc&feature=emb_title

    ReplyDelete