05/08/2020

Προσεχώς κάμερες στις στολές των αστυνομικών

Θα εντατικοποιηθούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση καμερών σε αστυνομικούς που βρίσκονται στις μάχιμες υπηρεσίες. Μάλιστα οι επιτελείς της Κατεχάκη θεωρούν ιδανικό σενάριο να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τον Σεπτέμβριο και στην έκθεση Θεσσαλονίκης τα ΜΑΤ, η ΔΡΑΣΗ και η ΔΙΑΣ να έχουν τις κάμερες που θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν κάθε εικόνα των επιχειρήσεων.

Η πρώτη αλληλογραφία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καμερών έχει ήδη γίνει με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο αυτό, πριν η ΕΛ.ΑΣ. προχωρήσει στην προμήθειά τους. Τα βασικότερα στοιχεία είναι το μικρό μέγεθος και βάρος ενώ ζητούμενο είναι και η ευκρίνεια.

Στις συσκέψεις που γίνονται στο αρχηγείο έχει ξεκαθαριστεί, επίσης, πόσοι και ποιοι αστυνομικοί θα φέρουν κάμερες στις στολές τους. Έχει αποφασιστεί ότι θα ορίζεται ένας αστυνομικός από κάθε διμοιρία που θα έχει ως αποκλειστικό του ρόλο να θέτει σε λειτουργία την κάμερα, να καταγράφει το περιστατικό και να δίνει online εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων. Ο εν λόγω αστυνομικός θα είναι σε επαφή με τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς αλλά και τον εισαγγελέα που θα βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων και θα δέχεται οδηγίες.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες υπηρεσίες, φαίνεται να προκρίνεται η λύση να έχουν όλοι οι αστυνομικοί τοποθετημένες στη στολή τους τις μικροσκοπικές κάμερες. Όπως έχει ξεκαθαρίσει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πρόσβαση στο υλικό που θα έχουν καταγράψει οι κάμερες θα έχουν δικαστικές Αρχές και εισαγγελείς που θα είναι προϊστάμενοι επιχειρήσεων.

https://www.cnn.gr/ellada/story/229691/prosexos-kameres-stis-stoles-ton-astynomikon

5 comments :

  1. Anonymous5/8/20 15:23

    Αμάν πια με αυτήν την μαυρίλα στο ιστολόγιο. Δώσε λίγο χρώμα στην ζωή σου δεν θα πάθεις κάτι! Είδα κι έπαθα η γυναίκα να διαβάσω τις αναρτήσεις σου χαχαχα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6/8/20 05:52

      @Anonymous 5/8/20 15:23

      Το φως ακτινοβολεί πάντοτε εν μέσω σκότους. Η «Ισχύς» είναι φως ενημερωμένης πληροφόρησης, εν συγκρίσει με το ζόφο των μαζικών μέσων εξαπάτησης. Επίσης, το μαύρο χρώμα είναι επίσημο και σοβαρό. Και είναι και ξεκούραστο στα μάτια. Είναι λογικό τα εικονοστοιχεία να είναι λευκά σε μαύρο φόντο (https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181013/670b5808c793e4588e64e090dff75ca0.jpg).

      Υπόψιν, υπάρχουν browser extensions, τα οποία αλλάζουν τον χρωματισμό των ιστοσελίδων. Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να επισκέπτεστε απευθείας τις πηγές.

      Παρεπιμπτόντως, αυτή η εικόνα (https://4.bp.blogspot.com/-bUPGQPEHaZQ/VtwJDWhE7dI/AAAAAAAAAss/ySw2R1jbm6E/s1600-r/EnDg-0.jpg) από που είναι, Κουρήτη; Η αναζήτηση δεν δίνει κανένα άλλο αποτέλεσμα.

      Delete
  2. ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1280χ720 ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ https://wall.alphacoders.com/by_sub_category.php?id=124034&name=Post+Apocalyptic+Wallpapers

    ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ/ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ Κ.Λ.Π ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Firefox - chrome- chromium browsers ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "Reader View - Reader Mode'" ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Για το Firefox ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΤΟ Chrome-Chromium ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΕ "EXTENSIONS" ΤΡΙΤΩΝ

    ΕΙΣΑΓΟΥΝ chrome://flags/ ΩΣ URL ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ "Reader" . ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "ENABLE READER MODE" ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΙΤΕ "Enabled" ΕΙΤΕ "Enabled available in settings" . ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ "Settings" ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/8/20 14:06

    μας παρακολουθουν απο παντου
    https://nowyoukno.com/wp-content/uploads/tvs-emit-a-tone-during-ad-breaks.png

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΙ "ΕΞΥΠΝΕΣ" ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

      ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ..."μας παρακολουθουν απο παντου". ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ... "ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ".
      ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ "ΦΑΓΩΘΗΚΑ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ "HACKING". ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ..."ΤΕΧΝΗΣ" ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ" , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

      ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ "ΧΤΥΠΗΘΕΙ" ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΕΤΗ. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.

      ΑΡΑ ΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ. ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ή ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

      Delete