13/07/2020

Greece Cash Alliance

"Το πρόγραμμα στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση ESTIA συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Το 2020 ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 175 εκατομμύρια ευρώ και θα επιτρέψει στην Ύπατη Αρμοστεία να διατηρήσει 25.500 θέσεις στέγασης στον αστικό ιστό ως το τέλος του έτους.

Το πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης μέσω προπληρωμένων καρτών του ESTIA θα βοηθήσει πάνω από 92.000 ανθρώπους το 2020. Οι πρόσφυγες και οι αιτούντες άσυλο παραλαμβάνουν ένα προκαθορισμένο μηνιαίο ποσό μέσω της κάρτας τους. Αυτό τους επιτρέπει να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες όπως αυτοί επιλέγουν, με αξιοπρέπεια, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία. Το πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης μέσω προπληρωμένων καρτών του ESTIA βοήθησε 90.000 ανθρώπους το 2019."

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΔΩ: http://estia.unhcr.gr/el/synergates/
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΥΣ ΕΛΑΒΑΝ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ.  ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΘΕΙ ΑΣΥΛΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ (ΑΝΩΝΥΜΩΝ) ΚΑΡΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΝΟΜΙΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ  ΑΡΧΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ. (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΝ.)
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment