09/06/2020

ΓΕΕΘΑ : Προμήθεια καυσίμων για επάρκεια τριμήνου

Με την ποσότητα που εξασφαλίστηκε, υπάρχει πλέον πλήρης επάρκεια για ολόκληρο το καλοκαίρι ώστε επιχειρησιακά να βρίσκεται η χώρα στο καλύτερο δυνατό σημείο. Εκεί που τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού είχαν επάρκεια για δύο εβδομάδες (εξαιρούνται οι δεξαμενές ασφαλείας) αυτή τη στιγμή έχουν τουλάχιστον για τρεις μήνες ενώ το ίδιο ισχύει και για όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα του στρατού.

Η απόφαση προκειμένου να γεμίσουν οι δεξαμενές σχετίζεται βέβαια αφενός με οικονομικούς λόγους, αφού με τις χαμηλές τιμές που αγοράστηκαν θα εξοικονομηθούν χιλιάδες ευρώ, και αφετέρου με την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα που το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχιστεί ακόμα και μέσα στους θερινούς μήνες.

https://www.newsbeast.gr/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ:
https://isxys.blogspot.com/2020/04/blog-post_20.html
  • ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΠΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟΥ. ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ.
  • Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΖΗΤΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 87. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 6-9 ΜΗΝΕΣ.

No comments :

Post a Comment