08/03/2020

Turkish police military beat and force refugees to cross Greek border at gun point



ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

3 comments :

  1. Anonymous8/3/20 17:01

    Τα πράγματα είναι απλά.
    Όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ να ζητήσουν από την παρούσα Γερμανική κυβέρνηση ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ MME εάν θέλουν τους Μουσουλμάνους "πρόσφυγες" και εάν επιμένουν στην πολιτική των Ανοιχτών Συνόρων και την "πολυπολιτισμικότητα"!

    Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:

    Εάν "ΝΑΙ":
    Ν' ανοιχτούν ΟΛΑ τα Ελληνικά σύνορα και να περάσουν ελεύθερα να πάνε στη Γερμανία!

    Εάν "ΟΧΙ":
    Η παρούσα Γερμανική κυβέρνηση ν' αποκηρύξει την πολιτική των Ανοιχτών Συνόρων. Κατόπιν να εξασφαλίσει Ευρωπαικά και Γερμανικά κονδύλια και προγράμματα για τον εξοπλισμό και αναζωογόνηση των ΕΕΔ και της πολεμικής βιομηχανίας της Ελλάδας - με μεταφορά τεχνογνωσίας και συμπαραγωγής - για την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

    Η βοήθεια/συνεργασία θα πρέπει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ "7:10", ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!

    ReplyDelete

  2. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΞΗΛΏΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ;

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/3/20 18:31

    Δεν υπάρχει πάτος γιαυτό το κράτος, όποτε νομίζεις ότι πιάσαμε πάτο διαπιστώνουμε απλά ότι μπορούμε και ποιο κάτω!


    12G

    ReplyDelete