16/03/2020

Το "Ισλαμικό Κράτος",συστήνει στα μέλη του να μην ταξιδεύουν στην Ευρώπη, λόγω κορωνοϊού. (ISIS Coronavirus Directives: Do ‘Not Enter the Land of the Epidemic)

Στο επίσημο εβδομαδιαίο newsletter που εκδίδει, το al-Naba, περιλαμβάνει ολοσέλιδο infographic για την αποτροπή του κορωνοϊού, με οδηγίες προς τους ακόλουθους να εμπιστεύονται τον Θεό και να αναζητούν καταφύγιο σ’ Αυτόν από την αρρώστια, αλλά ταυτόχρονα να «καλύπτουν το στόμα όταν χασμουριόνται και όταν φταρνίζονται» και να πλένουν συχνά τα χέρια τους. Επίσης, αυτοί που πιστεύουν ότι ίσως κόλλησαν τον κορωνοϊό θα πρέπει να αποφεύγουν τις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού κράτους για να διατηρήσουν την υγεία των άλλων.

https://www.hstoday.us/subject-matter-areas/counterterrorism/isis-coronavirus-directives-do-not-enter-the-land-of-the-epidemic-cover-your-sneezes/

2 comments :

  1. Anonymous16/3/20 23:00

    Τελικά σύμφωνα με το νεοταξικό πρόγραμμα των ελεύθερω μετακινήσεων οι Ευρωπαίοι θα πεθαίνουν είτε από ιώσεις, είτε από τρομοκρατία!
    Εξαρτάται από την εποχή...

    ReplyDelete
  2. Anonymous16/3/20 23:23

    Γιατί να μην έρχονται; Αφού οι Λαθρο δεν αρρωσταίνουν σύμφωνα με τα "επίσημα" στοιχεία.

    Αλληλέγγυοι και Γιατροί του ΕΣΥ Λέσβου διαδηλώνουν για αυτούς και τους υπόσχονται αξιοπρεπή ζωή στη Μόρια και μεταπρυχιακές στα Ελληνικά πανεπιστήμια:

    http://krasodad.blogspot.com/2020/03/85_15.html

    ReplyDelete