05/03/2020

Τουρκία: θα αναπτύξει ειδική ομάδα της αστυνομίας που θα εμποδίζει την απώθηση των λαθρομεταναστών. - Τους προμηθεύει και με περούκες για να φαίνονται ...γυναίκες.

Επίθεση κατά της Ελλάδας και της Frontex για τις εξελίξεις στα σύνορα με στον Έβρο εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανακοινώνοντας ότι θα αναπτυχθεί ειδική ομάδα της αστυνομίας για να εμποδίσουν την απώθηση λαθρομεταναστών. Ο Τούρκος υπουργός κατηγόρησε την Ελλάδα και τη Frontex ότι έχουν απωθήσει πίσω στην Τουρκία 4.900 λαθρομετανάστες και έχουν τραυματίσει 164 και προκειμένου η Τουρκία να εμποδίσει το «pushback», όπως αποκαλείται, θα στείλει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στα σύνορα.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://sputniknews.gr/tourkia/202003056599644

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:  https://doureios.com/enishiseis-horofylakis-stelnei-ston-evro-i-toyrkia-gia-psihologikous-skopous/

Οργανωμένο πέρα από κάθε σκηνοθετική φαντασία αποδεικνύεται ότι είναι το τουρκικό σχέδιο για τη μεταφορά λαθρομεταναστών στον Εβρο. Στην όχθη του ποταμού στην περιοχή των Φερών βρέθηκαν περούκες με μακριά μαλλιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες τις περούκες τις φοράνε νεαροί άνδρες καθώς την τουρκική σκηνοθεσία εξυπηρετεί η εικόνα ότι όσοι πλησιάζουν τα σύνορα δεν είναι άντρες αλλάγυναίκες, πoυ κατά περίπτωση μπορούν να έχουν μαζί τους και παιδιά.

Επιπλέον στην περιοχή του Σουφλίου διαπιστώθηκε ότι το τουρκικό κράτος «μαρκάρει» όσους στέλνει στα σύνορα για να μπορεί να τους παρακολουθεί. Τόσο για να ελέγχουν τον αριθμό όσο και για να ελέγχουν τις κινήσεις τους. Η πλήρης τουρκική σκηνοθεσία των επεισοδίων απαιτεί βεβαίως και συγχρονισμό, ο οποίος διεξάγεται και μέσω drones. Στη φωτογραφία εμφανίζονται άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής να προετοιμάζουν το drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζαρ Κουλε. Με τη χρήση του drone η στρατοχωροφυλακή καθοδηγεί τις ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων από πολυβομβιδοβόλο προς το ελληνικό έδαφος.

ΦΩΤΟ: https://www.kathimerini.gr/1067714/gallery/epikairothta/politikh/h-toyrkia-promh8eyei-me-peroykes-metanastes-ston-evro

ΣΧΕΤΙΚΟ:  ΓΕΕΘΑ, ΒΙΝΤΕΟ και φωτό ξεμπροστιάζουν την δράση της Τουρκίας στον Έβρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:  https://www.ptisidiastima.com/first-round-is-for-greek-armed-forces-turkey-lost-in-evros/


No comments :

Post a Comment