18/03/2020

Παπαδημούλης...

Ενα βίντεο με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από το σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια ήρθε σήμερα στη φως της δημοσιότητας. Mαζί με τον κ. Παπαδημούλη εικονίζεται και ο σωματοφύλακάς του, ο οποίος σέρνει ένα από τα καρότσια του ευρωβουλευτή.

Το βίντεο προβλήθηκε από την πρωινή εκπομπή του Mega και η κίνηση αυτή του Δημήτρη Παπαδημούλη σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρουσιαστές, δεδομένου ότι γίνεται έκκληση από την κυβέρνηση να υπάρχει ψυχραιμία στις αγορές καθώς υπάρχει επάρκεια για μήνες και ότι σε κάθε περίπτωση τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα που ανήκουν στην εφοδιαστική αλυσίδα θα μείνουν ανοιχτά ό,τι και να γίνει. Επίσης, οι πολιτικοί θα έπρεπε να δίνουν παράδειγμα ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης στους πολίτες και να ακολουθούν τις οδηγίες της πολιτείας αντί να συνωστίζονται στα σούπερ μάρκετ με υπερβολικές αγορές. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν μάλιστα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν επέστρεψε πρόσφατα από τις Βρυξέλλες θα έπρεπε να είχε τεθεί αυτοβούλως σε καραντίνα αντί να περιφέρεται στα σούπερ μάρκετ, χωρίς γάντια και μάσκα.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης απάντησε στο Twitter γράφοντας:
«Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».

Συνέχισε, μάλιστα, και με νέα ανάρτηση, προκειμένου να μπαλώσει το λάθος του, δίνοντας και μια νέα δικαιολογία:



https://www.iefimerida.gr/politiki/papadimoylis-tria-karotsia-soyper-market

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ή ΤΡΕΧΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ. 
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: https://www.defence-point.gr/news/koronoios-salos-stin-toyrkia-fygadeysan-kori-axiomatoychoy-vinteo

1 comment :

  1. Anonymous18/3/20 18:39

    Κλείσανε όλα τα μαγαζιά εκτός των λαθρό...
    Τα ανάρχια κόβουν βόλτες και κάνουν συγκεντρώσεις, αλήθεια η συγκέντρωση στις 21/3 των λαθρο-ανταρσύα θα γίνει;
    Ο παπαδημούλης πόσα απολυμαντικά αγόρασε; ή δεν ισχύει γι'αυτόν το πλαφόν των 2 ανά πελάτη και πάει 2 ανά καρότσι;
    Κλείσανε τα κομμωτήρια, αλλά όλες οι δημοσιογραφίνες της τηλεόρασης δεν βγαίνουν αχτένιστες, άρα είναι όλες τόσο χρυσοχέρες που χτενίζονται και βάφονται μόνες τους;
    Μιλάμε μας δουλεύουν χοντρά...
    Α.Α.
    Υ.Γ. Α! Στην Κέα οι περισσότεροι έχουν πυρετό!!!
    Καλά πάμε...

    ReplyDelete