14/03/2020

Aνακοίνωση της Ένωσης Γιατρών του ΕΣΥ Λέσβου: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (14/3/2020) - ΚΕΕΡΦΑ: (Π.Κωνσταντίνου), καλεί σε κινητοποίηση στις 21 Μαρτίου

"Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην αντιφασιστική κινητοποίηση στη Μυτιλήνη το πρωί του Σαββάτου 14/03/2020.

Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του υπερκρατικού μηχανισμού της ΕΕ, εξαπολύοντας έναν ανελέητο ρατσιστικό διωγμό ακροδεξιάς συνταγής σε κατατρεγμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Ανησυχούμε έντονα για τον εκφασισμό της κοινωνίας μας και καταγγέλουμε τις παρακρατικές – ακροδεξιές επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στο νησί μας, με την ανοχή των πολιτικών και αστυνομικών αρχών και των ΜΜΕ, τόσο απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες όσο και απέναντι σε απλούς εργαζόμενους και μέλη του λαΪκού κινήματος.

Απέναντι στο καθεστώς Ερντογάν που χρησιμοποιεί ανθρώπινες ψυχές για να διαπραγματευτεί την ενίσχυσή του από την ΕΕ και απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που βαφτίζει τους κατατρεγμένους ασσύμετρη απειλή και παρατάσσει απέναντί τους πάνοπλο Στρατό και Αστυνομία με πραγματικά πυρά εμείς θέλουμε:

Κανένα HotSpot πουθενά, ούτε ανοιχτό ούτε κλειστό – άμεσο απεγκλωβισμό από τα νησιά των προσφύγων και των μεταναστών. Υποδοχή, περίθαλψη, άσυλο, βοήθεια για κοινωνική ένταξη των προσφύγων με ίσα δικαιώματα σε υγεία, εκπαίδευση και εργασία. Να μην αφήσουμε τους φασίστες να ποτίσουν την κοινωνία μας με το μίσος και την βία. Η Ελληνική κυβέρνηση να ανοίξει, ειδικά για τους πρόσφυγες, τα σύνορα με την Τουρκία αλλά και τα σύνορα με τις άλλες χώρες της ΕΕ με κατάργηση των “συμφωνιών Δουβλίνο” και της “Κοινής Δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας”.

Ως υγειονομικοί, τονίζουμε τη σημασία των ατομικών μέτρων προστασίας και της ατομικής ευθύνης όλων μας στην τήρηση των οδηγιών για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ"

Μυτιλήνη, 12 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος Ζάμπρας Αλέξανδρος, Ο Γραμματέας Μαρίνος Νικόλαος

ΑΛΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Οι Γιατροί ΕΣΥ Λέσβου για την "απάνθρωπη συμπεριφορά ρατσιστικού μίσους και μισαλλοδοξίας"

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΔΩ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΟΝΟΨΥΧΟΥΣ" ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ  : https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/oxi-stin-epitaxi-tis-lesboy-apo-kratos-kai-parakratos-sabbato-14

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ.
Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα αντιφασιστική συγκέντρωση από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό του νησιού.

- Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ. ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ...
- ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ...

Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή-KEEΡΦΑ
  • Αφήστε τους πρόσφυγες να περάσουν!
  • Ανοίξτε τα σύνορα, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες!
  • Απελάστε τον Μητσοτάκη για να σωθούμε από το κορονοϊό, το ρατσισμό και τους φασίστες!
  • Μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία, τα σχολεία, τους Δήμους, όχι για κυνηγητό προσφύγων!
  • Να μπει τέλος στις δολοφονίες και τους πνιγμούς προσφύγων στα σύνορα.
  • Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
  • Στη φυλακή οι φασίστες.
Συλλαλητήρια:
  • Αθήνα, Ομόνοια 3μμ
  • Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Βενιζέλου 12μεσ
  • Πάτρα, Πλατεία Γεωργίου 12μεσ
  • Χανιά, Πλατεία Αγοράς 12μεσ
  • Ηράκλειο, Λιοντάρια 12μεσ
  • Ξάνθη, Κεντρική Πλατεία 12μεσ
  • Βόλος, Πλατεία Ελευθερίας 2μμ
  • Γιάννενα, Περιφέρεια 1μμ
  • Μυτιλήνη, Πλατεία Σαπφούς 12μεσ

Στις 21 Μάρτη, συλλογικά, ενωτικά και αποφασιστικά πλημμυρίζουμε τους δρόμους για να εκφραστεί η οργή μας ενάντια σε μια κυβέρνηση βαρβαρότητας, που θυσιάζει στο βωμό της ρατσιστικής καταδίωξης των προσφύγων στα σύνορα την ίδια την υγεία των φτωχών ανθρώπων η οποία απειλείται από τον κορονοϊό.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΕΔΩ: http://www.antiracismfascism.org/index.php/2677

ΚΕΕΡΦΑ: Έκανε συναυλία στα Βριλήσσια παρά τις απαγορεύσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ:

6 comments :

  1. Anonymous14/3/20 19:42

    Συνέλαβαν 2 κομμώτριες και 2-3 καφετζήδες που άνοιξαν τα μαγαζιά τους! Απειλούν τον κόσμο που θα ανοίξει τα μαγαζιά ακόμα και με ΙΣΟΒΙΑ!!! [Ισόβια που δεν έβαλαν ούτε στον βιαστή της Μυρτώς, ούτε στους δολοφόνους του Νίκου (Φιλοπάππου)....]
    Απορία 1η: Δλδ στα σούπερ μάρκετ δεν κολλάμε και κολλάμε στα κομμωτήρια;
    Απορία 2η: Όλα τα μαγαζιά στο κέντρο των λαθρο είναι ανοικτά,εκεί δεν κολλάει ο ιός;
    Απορία 3η: Οι γιατροί εξαιρούνται της απαγόρευσης; Δεν καταλαβαίνουν ότι οι "εισαγόμενοι" εκτός από κορωνοϊό κουβαλάνε όλες τις ξεχασμένες αρρώστιες του προηγούμενου αιώνα;
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. Anonymous14/3/20 21:17

    "Στη ΛΕΣΒΟ, στην Ελλάδα και την Ευρώπη ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ οι αγώνες ενάντια στους πολέμους που προκαλούν τα καραβάνια προσφυγιάς.
    "Στη Λέσβο, στην ΕΛΛΑΔΑ και στην Ευρώπη ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην εγκατάσταση κέντρων κράτησης για όσους και όσες αναζητούν μία καλύτερη ζωή."
    "Καλούμε αλληλέγγυες συλλογικότητες και άτομα από Ελλάδα και Ευρώπη για:
    - να δηλώσουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας στον εκφασισμό της κοινωνίας του νησιού
    -και σε κάθε μορφή φασισμού & εθνικισμού- και να στείλουμε φασίστες και ΝΕΟΝΑΖΙ πίσω στις τρύπες τους."

    https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/oxi-stin-epitaxi-tis-lesboy-apo-kratos-kai-parakratos-sabbato-14

    - ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ Η' ΟΜΑΔΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    - Η ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΑΣΗ, ΔΙΧΑΣΜΟ, ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ, ΦΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΛΛΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ".

    - ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ.
    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΣΤΟ Β'ΠΠ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ:
    https://invictuspopuli.wordpress.com/2016/11/13/a/
    https://www.pinterest.com/pin/145944844154368583/

    - ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ/ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΕΒΓΑΙΝΕ "ΠΑΡΑΤΥΠΑ", ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!
    https://i.pinimg.com/originals/83/f3/f9/83f3f9ece9640129b85c1e1d9e8437b0.jpg

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Τ' ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!
    https://www.youtube.com/watch?v=xq3CXm9zCy0
    http://www.asianews.it/news-en/Three-North-Koreans-killed-while-trying-to-flee-to-China-23591.html

    - ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ

    - ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ - ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΑΓΩΝΙΣΤΗ - ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΘΑ ΛΕΣΒΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΛΕΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ...

    ReplyDelete
  3. Anonymous15/3/20 13:32

    https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/anakoinoseis-foreon/oi-giatroi-esy-lesboy-gia-tin-apanthropi-symperifora

    --"Καταγγέλλουμε την αντιμεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης και των στηριγμάτων της στα ΜΜΕ που νομιμοποιούν φασιστικές συμπεριφορές προσβάλοντας τον ανθρωπισμό μας, την παραδοσιακά ΦΙΛΟΞΕΝΗ ελληνική κοινωνία και την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ(!) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ(!)"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Κωνσταντινούπολη 677: Το Υγρόν Πυρ καταστρέφει τον αραβικό στόλο

    Το 672 τρεις μεγάλοι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ στάλθηκαν από τον χαλίφη Μωαβία για να εκκαθαρίσουν τις θαλάσσιες οδούς και να ετοιμαστούν για την από κοινού με έναν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ της πολυθρύλητης πρωτεύουσας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, της Κωνσταντινούπολης.

    Δεν ήταν η πρώτη φορά που η πρωτεύουσα της ανατολικής ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ βρισκόταν υπό πολιορκία. Τα τεράστια τριπλά της τείχη, κατασκευασμένα κατά την διάρκεια της βασιλείας του αυτοκράτορα Θεοδοσίου Β’ κατά τον 5ο αιώνα, δεν είχαν παραβιαστεί ποτέ.

    https://cognoscoteam.gr/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-677-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CE%B3%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83/

    --"Η Ελληνική κυβέρνηση ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ), ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ με την Τουρκία για παροχή ασύλου και βοήθεια αλλά και τα σύνορα προς τις χώρες της ΕΕ, καταργώντας τις «Συμφωνίες Δουβλίνο».
    Υποδοχή, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, άσυλο, βοήθεια για κοινωνική ένταξη των προσφύγων."

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    No worries Doc. Τώρα με τον κορονοιό και τις ανεξέλεγκτες ροές, θα υπάρχει πολύ δουλειά για την περίθαλψη τους.
    ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ!
    Η Ελληνική ψυχή, φιλοξενία και ανθρωπισμός βασίζεται στην ανθρωποσθυσία των Ελλήνων υγειονομικών του ΕΣΥ Λέσβου και ταυτόχρονα "πολιτών της παγκόσμιας κοινότητας"!

    --"Καταγγέλλουμε την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ που είναι συνυπεύθυνη για το μακελειό στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ γι’ αυτό και οφείλει ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ) αντί να τους στέλνει (ΠΙΣΩ) στα δόντια του (ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ) «λύκου» (Ερντογάν), ...."

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    https://www.timesofisrael.com/who-was-mufti-haj-amin-al-husseini/

    https://shalom.kiwi/2017/09/on-sliding-doors/

    ReplyDelete
  4. Anonymous15/3/20 18:36

    ΑΠΛΥΤΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ... Βριλήσσια: Αγνόησαν την απαγόρευση και έκαναν συναυλία συμπαράστασης στους.... μετανάστες...!!!

    https://www.stoxos.gr/2020/03/blog-post_713.html

    ReplyDelete
  5. Anonymous15/3/20 19:46

    ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ!

    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ", ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ!

    "Ο κορονοϊός κλείνει και το στέκι του Ρουβίκωνα"

    "Η κατάληψη ΒΟΞ στην πλατεία Εξαρχείων κλείνει λόγω κορονοϊού, καθώς οι συμμετέχοντες σε αυτή έκριναν ότι προέχει ο περιορισμός της επιδημίας."
    https://www.ethnos.gr/ellada/93974_o-koronoios-kleinei-kai-steki-toy-roybikona

    ReplyDelete
  6. Anonymous15/3/20 21:11

    https://www.youtube.com/watch?v=NQawTGoOMwE

    ReplyDelete