20/02/2020

"The Mandela Effect" ...Revisited

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ:

Nεώτερα βίντεο του ιδίου:

ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ "ΞΕΧΑΣΕΙ" ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ, ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ..."glitches" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (A glitch is a short-lived fault in a system, such as a transient fault that corrects itself, making it difficult to troubleshoot)  ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ... ΗΠΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.

ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ ΜΕ "ΜΟΝΟΚΛ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΩΝ Queen - We Are The Champions ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ.

10 comments :

  1. Anonymous21/2/20 19:40

    Δεν ξέρω αν είσαι φαν του Star Trek TNG, αλλα ψάξε και δες αυτό το επεισόδιο, αν μπορείς και θέλεις (υπάρχει σε site με live streaming ταινιών, googlαρησέ το). Αξίζει τον κόπο, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα επεισόδια (όπως και το άλλο με τον Ράικερ που είχε εγκλωβιστεί σε ένα χωροχρονικό παράδοξο στη γέφυρα του Έντερπράις). Περιγράφει όλα όσα λες. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, η γιατρός ρωτάει τον υπολογιστή του Έντερπράις: «Πώς γίνεται ο στόλος να στείλει ένα διαστημόπλοιο με έναν μόνο επιβάτη, και μάλιστα μια γιατρό;» και ο υπολογιστής αδυνατεί να απαντήσει! Τότε η γιατρός του λέει: "Got you there, didn't I?". Εκπληκτική σκηνή λογικής σκέψης.

    Star Trek: The Next Generation - Remember Me
    https://www.youtube.com/watch?v=SD7IKOrFv_E

    Για την ιστορία, αρχικά το θέμα μου φαινόταν, απλώς ως μια παραξενιά της μνήμης, αλλά αυτή η σκηνή από τον James bond με τον καρατερίστα με τα σιδερένια δόντια/σαγόνι μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, γιατί αλλιώς την θυμόμουν. Πάντως, εγώ, μιας και δεν έχω ακόμα πεισθεί ότι ζούμε σε προσομοίωση, το εξηγώ (δηλαδή το φαντάζομαι, για να ακριβολογώ) ως κάποιο ανεξερεύνητο ακόμα, τακτό και προβλέψιμο, φυσικό, κβαντικό φαινόμενο, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο σε ταινίες/εικόνες/λογότυπα κτλ, αλλά είναι γενικό. Πέραν αυτού, κάποια (δηλαδή τα περισσότερα) από αυτά που λέγονται στο βίντεο ως παραδείγματα, είναι εσφαλμένα και τα αποδεικνύουν στα σχόλια.

    ReplyDelete
  2. Anonymous22/2/20 13:47

    "People think the Monopoly man, Rich Uncle Pennybags, has a monocle, but he doesn’t.
    Perhaps they’re just confusing him with Mr. Peanut, the Planters peanut mascot, who also wears a top hat and carries around a cane, but there are a number of people who can’t seem to grasp how the Monopoly man is monocle-less, when they've distinctly known him to have one."

    https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2016-10/11/16/asset/buzzfeed-prod-fastlane02/sub-buzz-7165-1476217730-1.jpg?downsize=800:*&output-format=auto&output-quality=auto

    Μα εγώ πρώτη φορά μαθαίνω για τον Mr. Peanut. Πώς είναι δυνατόν να έχω επηρεαστεί από αυτόν; Κάποια από τα παραδείγματα είναι τόσο καραμπινάτα, όπως το υποτιθέμενο τρομοκρατικό χτύπημα black Tom explosion στο NJ των ΗΠΑ, το οποίο κανείς δεν συζήτησε ποτέ ακόμα και μετά την 9/11, ώστε οι ψυχολογικές εξηγήσεις δεν επαρκούν.

    ReplyDelete
  3. 22/2/20 13:47
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ "Mr. Peanut".
    ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ "ΚΟΛΑ" ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "Mandela Effect", ΠΩΣ ΔΛΔ ΣΤΟ CERN Ο ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ή ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ/ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ/ΑΝΟΙΓΕΙ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ "ΣΥΜΠΑΝΤΑ". ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.

    Η ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ , ΟΣΟΙ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟΣΥΜΠΑΝ/ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ, ΕΙΤΕ ΤΑ ...glitches" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ...ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ

    ReplyDelete
  4. 21/2/20 19:40

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΕΡΚ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΑΜΑΧΗ" ΜΕΤΑΞΥ STAR TREK KAI STAR WARS ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ. ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ..."Star Trek Picard", ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous22/2/20 15:00

    http://www.newgoldenage.info/index.php/shift/the-mandela-effect/what-is-changing/395-mandela-effect-geography

    New Ager

    ReplyDelete
  6. Anonymous23/2/20 18:26

    Ακόμα και σε περιβάλλον μάτριξ τα κβαντομηχανικά αξιώματα ισχύουν. Ότι έχει γίνει στο παρελθόν θα επηρεάσει το μέλλον. Άρα και αυτό που έχει γίνει στο μέλλον θα επηρεάσει το παρελθόν. Όποιος μπορεί να ξεκλειδώσει το μέλλον μπορεί αυτόματα να πειράξει το παρελθόν και το παρόν.

    https://mavrifatria3.blogspot.com/2019/12/blog-post.html

    ReplyDelete
  7. Ο καθηγητής Kater Murch από το πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον βρήκε, ότι γνωρίζοντας το μελλοντικό αποτέλεσμα ενός σωματιδίου, μεταβάλλεται η κατάστασή του στο παρελθόν. Χωρίς τη γνώση αυτής της πληροφορίας, η κατάσταση του σωματιδίου είναι πιο πιθανό να παραμείνει η ίδια. Με άλλα λόγια, η γνώση των μελλοντικών γεγονότων μπορεί να αλλάξει το παρελθόν. Αν αυτό αποδειχθεί αληθές στον «κλασικό» κόσμο, θα σήμαινε ότι όσα κάνουμε τώρα έχουν επηρεαστεί από αποφάσεις που έχει πάρει μια μελλοντική εκδοχή μας

    https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_11.html

    ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΕΙ

    ReplyDelete
  8. Anonymous24/2/20 16:10

    Υπόψιν ότι κάποια αρχεία έχουν ήδη χαλκευτεί από τους κρατούντες σε μαζική κλίμακα. Έχουν αγοράσει ολόκληρες βάσεις δεδομένων. Οπότε μην περιμένετε ούτε αλήθεια, ούτε αποδείξες από τους πλαστογράφους.

    ReplyDelete
  9. Anonymous1/2/21 16:14

    https://www.alternatememories.com/mandela-effect-list
    https://www.youtube.com/watch?v=d2uIdC5nx98

    ReplyDelete
  10. Anonymous25/2/21 16:25

    https://i.redd.it/l3xr0hd67un31.jpg
    https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Blair_Mountain

    ReplyDelete