11/02/2020

2 Απριλίου η απόφαση του δικαστηρίου για το αν η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχία παραβίασαν το δίκαιο μη αποδεχόμενες λαθρομετανάστες και μη δεικνύοντας ...αλληλεγύη.

Τό ανακοίνωσε το δικαστήριο σήμερα μέσω Twitter. Για να ανακουφίσουν την Ιταλία και την Ελλάδα, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν αποφασίσει το 2015 με δύο αποφάσεις τους την κατανομή στις χώρες της Ε.Ε. έως και 160.000 αιτούντων άσυλο. Η Τσεχική Δημοκρατία, η Ουγγαρία και η Πολωνία αρνήθηκαν ωστόσο να συμμετάσχουν όπως προβλεπόταν – παρόλο που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επικύρωσε τη νομιμότητα της απόφασης με μεταγενέστερη απόφασή του. Κατά των χωρών αυτών στράφηκε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία ελέγχει μεταξύ άλλων την τήρηση του ευρωπαϊκού δικαίου (υποθέσεις C-715/17, C-718/17 και C-719/17). Τον περασμένο Οκτώβριο, μια εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχική Δημοκρατία δεν θα έπρεπε να έχουν αρνηθεί να εφαρμόσουν τις αποφάσεις. Οι επιφυλάξεις τους θεωρήθηκαν αβάσιμες, διότι θα μπορούσαν άνευ ετέρου να είχαν εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ευημερία των δικών τους πολιτών. Οι δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνήθως ακολουθούν την αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων, όχι όμως πάντα.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Δ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΕ ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ Μ.Κ.Ο ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΣΕΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΕΟΣ...

2 comments :

  1. Anonymous11/2/20 18:37

    Εκτίμηση είναι ότι αυτές οι δικαστικές αποφάσεις δίνουν αφορμή να οδηγήσουν και σ' άλλα "εθνικά" EXITS και η φατρία των Εθνικιστών αυτή την καταπίεση σίγουρα θα την εκμεταλευτεί!

    Οι μετακινήσεις πληθυσμών (λαθρομετανάστευση) εγκυμονεί κινδυνους ασφαλείας των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών καθώς και ΜΟΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (διαίρει και βασίλευε) κατά των τοπικών "εθνικών" ελίτ και μεσαίων τάξεων από διάφορους και διάφορες υπηρεσίες και τρίτες χώρες.

    Παρατηρητήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και επαγγελματίες κυνηγοί ΑντιΝαζί και Αντι....ΓΕΝΙΚΩΣ θα βρούν περισσότερες πληροφορίες και ιστορικά στοιχεία παρακάτω για να μεθοδεύσουν την στρατηγική και κινήσεις τους για κοινωνική δικαιοσύνη και ασφάλεια:

    https://twitter.com/TarekFatah/status/1073227081121640448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1073227081121640448&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fdiethnis-asfaleia%2F735265_poly-politismos-moysoylmanoi-sti-germania-fonazoyn-rythmika

    https://militaryhistorynow.com/2016/05/04/hitlers-foreign-legions-nine-non-german-regiments-that-fought-for-the-nazis-in-ww2/

    https://invictuspopuli.wordpress.com/2016/11/13/a/

    Τα λέμε και τα επισημαίνουμε συνεχώς ότι οι πολιτικές λιτότητας και η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο καθένας εάς πράξει όπως νομίζει...

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    Από την εκδήλωση των «Μουσουλμάνων για την Ειρήνη» στο Πανεπιστήμιο Rutgers με την αριστερή βουλευτή των Δημοκρατικών Rashida Tlaib:
    https://www.facebook.com/assemblymandovhikind/videos/177122800304571/

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/2/20 11:59

    "Εκτίμηση είναι ότι αυτές οι δικαστικές αποφάσεις δίνουν αφορμή να οδηγήσουν και σ' άλλα "εθνικά" EXITS και η φατρία των Εθνικιστών αυτή την καταπίεση σίγουρα θα την εκμεταλευτεί!"

    Κάνεις λάθος. Όταν ο Φάρατζ του είπε να φύγει, ο Όρμπαν γέλασε. Η μόνη πηγή του Ορμπάν είναι τα λεφτά της ΕΕ. Χωρίς αυτά θα καταρρεύσει. Συνεπώς αυτός δε φεύγει. Για να επιβιώσει, παίζει με τις εντυπώσεις και καθυστερεί με νομικές διαδικασιολογίες. Ήδη δέχεται έναν μικρό αριθμό. Χώρια που οι συνοριοφύλακές του είναι τόσο φτωχοί που λαδώνονται πολύ εύκολα για να περνάνε μέσα λαθραία κόσμο. Οι περισσότερες κυβερνήσεις είναι μαριονέτες. Ο Τσίπρας ήταν από τις χειρότερες μαριονέτες. Άμα τολμήσει να βγει αληθινή (ημι)εθνική κυβέρνηση κάπου, θα γίνει χαμός. Πώς νομίζεις ότι θα αντιδράσει το ισραήλ; Απλά θα το ανεχτεί; Η (οικονομική) κατάρρευση θα φέρει ομαδική αυτοδιάλυση, σε ΕΕ και αλλού. Θα ακολουθήσει πανικός τύπου Βενεζουέλας. Είναι η μόνη λύση που έχει νόημα, για αυτούς που βλέπουν το σύστημα από πάνω. Αμέσως μετά θα ξεσπάσει ελεγχόμενος πόλεμος (για να μη γίνει ο πλανήτης ακατοίκητος από τα πυρηνικά). Ο Τραμπ μετά τη δεύτερη θητεία του θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος πριν τον εμφύλιο στις ΗΠΑ. Οι Ρώσσοι θα το εκμεταλλευτούν και θα μπουκάρουν στην μέση ανατολή. Το ίδιο και οι Ιρανοί. Και οι εβραίοι θα αντεπιτεθούν. Στο μεταξύ Πακιστάν και Ινδία θα σφαχτούν. Ότι είναι να γίνει θα γίνει εντός της δεκαετίας που έρχεται. Γιατί χωρίς μαζικό χαμό δε γίνεται reset του συστήματος. Και χωρίς reset δε φέρνουν ψευδομεσσία (το γιο του ροθτσιλντ) οι εβραίοι. Είτε τα καταφέρουν είτε όχι, ο χαμός δεν αποφεύγεται. Στην ουσία οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι Σίνες μακροπρόθεσμα λόγω του τεράστιου ποσοτικού πλεονεκτήματος (που έλεγε και ο Μάο).

    Τώρα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι περί γελάδος σκιάς. Εντελώς γελοία. Αλλά το θερμό επεισόδιο με τους Τουρκαλάδες και την προμελετημένη μοιραγή όλων, δεν την αποφεύγουμε. Οι Τουρκαλάδες είναι όργανο όλων των παιχτών, γιατί όλοι θέλουν κάτι από αυτούς, μέχρι και οι Σίνες. Πάντως κάποιοι θα απογοητευθούν πολύ, όταν δουν τις "προφυτείες" τους να μην εκληρώνονται. Τις "προφυτείες" που μαγείρεψαν οι Ρώσσοι και έπεισαν παπάδες να τις πούνε στην Τζύπρο για να πείσουν κόσμο ότι αφού μπουκάρει ο Ερντογάν (τον οποίο θα παρακινήσουν οι Ρώσσοι), μετά θα κατέβουν οι Ρώσσοι (αφού ζητήσουν από τον Ερντογκάν να κάνει πίσω σε προσυνεννόηση ή τον αναγκάσουν), ώστε να "εκληρωθούν" οι μαγειρεμένες στη μόσχα "προφυτείες" ότι ήρθαν οι Ρώσσοι και τους έσωσαν. Και έτσι η Τζύπρος θα γένει ρούσσικη. Και έτσι όλοι θα είναι χαρούμενοι και όλοι θα πάρουν το κάτιτις τους, από τη νέα μοιραγή. Αλλά θα είναι αργά, γιατί αυτό το πανηγυράκι δε θα κρατήσει πολύ λίγο. Στο μεταξύ στην Ελλάδα θα ζήσουμε άγριες μέρες, με ντου από παντού, με ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων, με διακοπές ρεύματος, κτλ. Το μόνο καλό είναι ότι με τις ΗΠΑ σε εμφύλιο και τη Ρωσσία να κατεβαίνει φορτσάτη, οι Τουρκαλάδες θα γίνουν κομμάτια. Το όλο τουρλουμπούκι θα επιτρέψει και μια περατζάδα στην Πόλη, και τα πρόβατα θα νομίζουν ότι όλα πάνε πρίμα. Θα επικρατήσει κενό εξουσίας. Το τι θα προκύψει δεν το ξέρω. Το άμα θα αναδυθεί κάποια κυβέρνηση Ελλήνων για πρώτη φορά σε 200 χρόνια ή άμα θα μας φορτώσουν κάποιον Ασλάν ή κάποιον Δανό, αυτό θα το δούμε, αν ζούμε μέχρι τότε.

    Το μεγάλο πρόβλημα είναι κυρίως τα τζιχάτζια. Αν και το ακόμα μεγαλύερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε εθνικά όνειρα, ούτε εθνικούς σκοπούς, ούτε εθνικά μέσα. Γενικώς δεν έχουμε τίποτα Εθνικό, εκτός από το dna μας και τη γλώσσα μας και τη βούλησή μας να πεθάνουμε για μια ιδέα, τουλάχιστον όσοι απομείναμε να πιστεύουμε σε αυτό.

    ReplyDelete