06/01/2020

Αυτές είναι οι 12 ασφαλείς χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών αιτούντων ασύλου...

Δημοσιεύτηκε η κοινή υπουργική απόφαση που καθορίζει εθνικό κατάλογο με τις ασφαλείς χώρες καταγωγής των αιτούντων άσυλο. Με την ΚΥΑ που συνυπογράφουν οι υπουργοί Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζονται ως ασφαλείς, δώδεκα χώρες προέλευσης:  η Γκάνα, η Σενεγάλη, το Τόγκο, η Γκάμπια, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, η Αλβανία, η Γεωργία, η Ουκρανία, η Ινδία και η Αρμενία.  

Σύμφωνα με το άρθρο 87 του νέου νόμου 4636/2019 για το άσυλο, μια χώρα μπορεί να χαρακτηριστεί ασφαλής για τον αιτούντα μόνο εφόσον αποδειχθεί μετά την εξέταση της αίτησης ότι ο αιτών «δεν επικαλείται σοβαρούς λόγους για να θεωρηθεί ότι η χώρα δεν είναι ασφαλής χώρα καταγωγής για τον ίδιο». Ο νέος νόμος προβλέπει ότι η αίτηση ασύλου ατόμου που προέρχεται από ασφαλή χώρα καταγωγής εξετάζεται με ταχύρρυθμη διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα τη σύντμηση των προθεσμιών εξέτασης του αιτήματος.

ΑΜΠΕ
https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/01/12.html

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ... 

1 comment :

  1. Anonymous6/1/20 13:27

    Γιατί ο Ελληνικός χώρος - όπως και όλη η Δύση - θα πρέπει να ισλαμοποιηθεί στα πρότυπα του Ιράν και όχι οι λαθρό Μουσουλμάνοι ν' αφομοιωθούν από τους Έλληνες!

    Πακιστανοί και Αφγανοί είναι σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι οι οποίοι θα βοηθήσουν στην απεξάρτηση και αποσύνδεση του Ελληνικού χώρου από την επιρροή των WASP της Αμερικής (white supremacy)!

    ΥΓ Στο παρελθόν η Δυτική γεωστρατηγική, οικονομική, θρησκευτική και πολιτισμική επιρροή και έλεγχος αναχαιτίστηκε και απωθείται ακόμα και σήμερα από ολοκληρωτικά συστήματα θεοκρατικά (Ιράν, κοκ) και Κομμουνιστικά (Σώμφωνο της Βαρσοβίας, Β. Κόρεα, κοκ).

    ReplyDelete