19/12/2019

Κρίτων Αρσένης: «Θα ήθελα για Πρόεδρο Δημοκρατίας μια επιτυχημένη μετανάστρια στην Ελλάδα, που να έχει την ελληνική υπηκοότητα»

Αυτή είναι πρόταση βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο κ. Βαρουφάκης που είναι πρόεδρος του κόμματος ΜΕΡΑ25, συμφωνεί με τη πρόταση του βουλευτή του;

Η συνέχεια με το βίντεο εδώ: https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2019/12/video_17.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Νά ΞΑΝΑ-θυμηθοῦμε ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΡΣΕΝΗ. ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ:
"Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΤΩΡΑ "ΓΥΝΑΙΚΑ" ΕΞ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ, ΑΜΕΑ, ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΡΙΑ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ." ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗ, ΟΥΤΕ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

5 comments :

  1. Η χρόνια πολυπολιτισμική και πολιτικά ορθή βασική, μέση και ακαδημαική "εκπαίδευση" αποδίδει πλέον προοδευτικούς καρπούς στις νέες Δυτικές γενιές, εκπροσώπους κοινοβουλίων και "εθνικιστικά" ιστολόγια:
    https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

    Τα Γκούλακ είναι παρελθόν πια.
    Με τη σημερινή Νεο"ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ιδεολογία τα προοδευτικά μέλη των κοινωνιών αυτοκαταργούν βιολογικά και δημογραφικά Εθνική Ελίτ και Μεσαία Τάξη!

    Συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων για πανλαική άμυνα και λαικούς αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη και εμπέδωση των Νεοαριστερών προοδευτικών προτύπων και αξιών στις υπερπληθυσμιακές Ασιατικές, Αφρικανικές και μουσουλμανικές χώρες!

    ReplyDelete
  2. Στα καθαρά ΑΡΙΣΤΕΡΑ κομμουνιστικά καθεστώτα σχολιασμός πολιτικοεθνικών στερεοτύπων (π.χ. ηγεσία), ή εκδήλωση διαφορετικής ανατρεπτικής πολιτικής γνώμης αντιμετωπίζεται λίαν επιεικώς ως ακολούθως:

    https://twitter.com/IntyPython/status/1200466904734785536/video/1


    ReplyDelete
  3. λολ δε μπορω να σταματησω να γελαω λεμε... διαβασα το αρθρο και μετα σκεφτηκα να γραψω το ιδιο ακριβως με εσενα χωρις να το προσεξω, αλλα μολις στη συνεχεια το ειδα γραμμενο απο σενα εριξα το γελιο της αρκουδας.. κοιτα ομως, αυτο που λες ειναι σοοου λαστ γιαρ.. τωρα πρεπει ο κριτων να πουσαρει λιγουλακι την ατζεντα.. πρεπει να προστεθει στα προσοντα και η κτνοβασια με την παιδφθορα.. ξερεις μωρε ναναι πιο προχω.. μη μεινουμε πισω στον προοδευτικο αγωνα τω δικαιωματων.. ααα και στο τσακιρ κεφι, προτεινω να προστεθει και ως οπσιον-εξτραδουρα προταση νομοθετηματος απο την μεταναστρια λαθροπροεδρα στην κυβερνηση (φαντασου μια κυβερνηση σαν αυτη στον καναδα).. δλδ να προταθει ο προαιρετικος ακρωτηριασμος ολων των δεξιων χεριων των γηγενων Ελληνων (ετσι κιαλλιως το ευχονται απο μονοι τους με αυτα που ψηφιζουν), ως συμβολικη κινηση συμπαραστασης στα ακρωτηριασμενα θυματα του παραλογου πολεμου των συνορων του ιμπεριαλισμου και της κρατικης καταστολης και του φασισμου.. αλλα γιανα θεωρηθει πληρης η προταση θα πρεπει να προτεινει την υποχρεωτικη στειρωση (οπως θα ειναι και η ιδια η λαθροπροεδραρα) των γηγενων και την καταστροφη ολων των μνημειων καθως και την καταργηση της ελληνικης γλωσσας, επειδη αυτα χρησιμοποιηθηκαν απο τον φασιστορατσιστα μεταξα/παπαδοπουλο αρα πρεπει νατα εξαλειψουμε για να σταματησει η φασιστοφοβια και η ισλαμοφοβια... α και το καλυτερο θα ηταν να παρουσιαστει την πρωτη μερα και να ορκιστει γυμνη στον σατανα, σαν ενδειξη συμπαραστασης στον παραγνωρισμενο αγωνα ενος επαναστατη εναντια στην καταπιεστικη πατριαρχια (η χιλαρι ειχε αφιερωσει τη πανεπιστημιακη της εργασια στον σατανα) και γυμνη για να δωσει ενα μνμ κατα του πατροναρισματος των ρουχων και της καταπιεστικης πατριαρχικης μοδας και να νιωσουν ολες οι χοντρες και ασχημες πραουντ για το σωμα τους (α ναι ξεχασα, η λαθροπροεδρα πρεπει να ειναι χοντρη και ασχημη για να σπασει τα ταμπου και τα στερεοτυπα).. και αμα θελει να το απογειωσει και να μεινει στην ιστορια για παντα.. θα μπορουσε στο τελος να αυτοπυρποληθει ως υστατη πραξη αγαπης και συμπαραστασης προς τους απανταχου αυτοχειρες που μαρτυρησαν στα χερια της καταπιεστικης ζωης και να γινει παραδειγμα προς μιμηση ωστε να ξεβρωμισει ο τοπος και να μεινουν μονο αυτοι

    https://polyfonia.gr/wp-content/uploads/2019/06/64944256_616277178886469_1876685762418704384_n.jpg

    ψιλοασχετο αλλα αυτος ο κριτων εχει καποια σχεση με τον αρσενη τον υπουργο του πασοκ;;; γιος/εγγονος του ειναι;;;

    ReplyDelete
  4. 23/12/19 02:21

    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ...ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΣΕΝΗΣ... ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ "ΜΕΡΑ 25" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ "ΝΥΧΤΑ 50"

    Είναι γιος της Μαρίας και του Δημοκράτη (δεν υπαρχεί κάποια συγγένεια με την οικογένεια της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη)

    https://kritonarsenis.gr/pages/biography

    ReplyDelete
  5. μπα μη νομιζεις οτι και να σκεφτουμε ειμαστε πολυ πισω.. η ρεπουση, το τζεισον, η κοντσιτα-τσιτα, ο κριτων (μαγαριζει και το ονομα ο λουστρακος) και η καθε προθυμη μαριονετα ειναι λαιτ για βιτρινα και για τα πρωτα βηματα σταδιακης μολυνσης των μυαλων απλων ανθρωπων στο οργανωμενο σχεδιο εκμαυλισμου που εχει φτιαξει η ντπ με τη σχολη της φρανφουρτης και την κριτικη θεωρια του γκραμσι (καλα ε;!;! εχω μαθει πολλα τελευταια, ολο διαβαζω, ποιος θα το πιστευε, εγω που οταν ειχα διαβασμα σχολειο βαριομουν).. τεσπα, αμα σου δειξω τι εχω διαβασει θα παθεις την πλακα σου.. γιατι οπως ξερεις εγω περναω πολυ ωρα κατασκοπευοντας τι γραφουν τα αναρχοκουμουνα ψυχανωμαλα στα φορουμ και στα μπλογκζ και στα φατσοβιβλια και στα τουιτερ για να καταλαβω το επιπεδο της ψυχασθενειας τους μεχρι που φτανει και πως μπορω να ετοιμαστω και συγχρονως τους φακελωνω και χαρτογραφω το τοπιο για να ειμαι ετοιμος την ημερα της σφαγης (εχω φτιαξει ολοκληρη λιστα και την διακινω σε εθνικιστικους χωρους για ενημερωση).. αλλα οταν ανοιγουν τη βοθροσαπιλα της ψυχης τους και βγαζουν αυτο που πραγματικα εχουν μεσα τους τρομαζω.. ειναι να απορει κανεις σε τι σπιτια μεγαλωσαν.. αμα δε με πιστευεις και νομιζεις οτι υπερβαλλω, απλα δες μονος σου και παρε μια γευση.. αυτο ειναι μονο ενα μικρο δειγμα της παραληρηματικης φαντασιωσης ενος αναρχικου 40 ετων (συνεπη ανθελληνα με phd και οψιμου οπαδου τσιπρα παρακαλω) που παρακολουθω εδω και λιγα χρονια.. (υπαρχει και πιο σκληρο υλικο χαρντκορ και με δικο τους αποδειχτικο υλικο, απο χειροτερους λοβοτομημενους που αν δεις τι κανουν μεσα στις γιαφκες τους θα ξερασεις, αλλα δεν το βαζω, πρωτον γιατι δεν αντεχεται και δευτερον γιατι μπορει να μπλεξεις οποτε δες για αρχη αυτο)

    https://i.postimg.cc/Y2B34Q3J/Anarxiko-Paralirima.png

    ReplyDelete