20/12/2019

27 οχήματα επιτήρησης συνόρων παρέλαβε η Τουρκία: Προορίζονται για τη Θράκη, χρηματοδοτούνται από την ΕΕ κατά 75%

Το ερώτημα είναι εφόσον η ΕΕ μπορεί και χρηματοδοτεί την Τουρκία για τέτοια προγράμματα και μάλιστα χρηματοδοτεί την παραγωγή της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, εμείς γιατί δεν έχουμε κάνει χρήση αντίστοιχου προγράμματος για την απόκτηση οχημάτων επιτήρηση των δικών μας χερσαίων συνόρων, όχι μόνο στη Θράκη, αλλά και στα βόρεια σύνορα μας (Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία);

Η Τουρκία παρέλαβε 27 από τα 57 οχήματα επιτήρησης συνόρων ATEŞ. Πρόκειται για οχήματα τύπου Hizir της Katmerciler με συστήματα επιτήρησης της Aselsan. Η Παραγωγή τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018. Τα ATEŞ εντάχθηκαν σε μονάδες στη Θράκη, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ενώ το 75% του κόστους χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Αποστολή τους η προστασία των συνόρων της Τουρκίας και η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Η Aselsan παρέχει το λογισμικό λειτουργίας του συστήματος, το ραντάρ επιτήρησης, τον ηλεκτροπτικό αισθητήρα, το σύστημα εντοπισμού πυρών, και τα συστήματα επικοινωνιών. Το Hizir είναι όχημα 4 x 4, κατηγορίας MRAP (Mini-Resistance Armor Protected), το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί σε διαφορετικές διαμορφώσεις και εκδόσεις. Στην βασική έκδοση μεταφοράς προσωπικού το όχημα μπορεί να μεταφέρει συνολικά εννέα (9) άτομα.  Είναι εφοδιασμένο με κινητήρα της Cummins, έξι κυλίνδρων, 8.900 κυβικών εκατοστών, συνολικής ισχύος 400 ίππων στις 2.100 στροφές το λεπτό. Επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 110 χιλιόμετρα την ώρα και εμβέλεια 700 χιλιόμετρα.

https://defencereview.gr/27-ochimata-epitirisis-synoron-parelave/

8 comments :

  1. Κονδύλια της ΕΕ για τεθωρακισμένα οχήματα στρατιωτικού τύπου για την ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ;
    http://www.katmerciler.com.tr/L/EN/mid/343/g/343/c/31/id/61/HIZIR-4x4-Tactical-Wheeled-Armoured-Vehicle.htm

    Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ "ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    Οχήματα μεταφοράς προσωπικού, προσφύγων, τυχοδιωκτών, λαθροδιακινητών, "τουριστών" και "επενδυτών/επιχειρηματιών", σύμφωνα με τις ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ των UN είναι τα παρακάτω:

    https://global.unitednations.entermediadb.net/assets/mediadb/services/module/asset/downloads/preset/assets/2017/05/27220/image1170x530cropped.jpg

    Τα συγκεκριμένα στρατιωτικά οχήματα παραπέμπουν σε Τεθωρακισμένα Οχήματα Μεταφοράς ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!

    Εάν δεν είναι απλά γραφικοί κάποιοι αρμόδιοι φορείς, τότε είναι και επικίνδυνα ανημέρωτοι και άσχετοι!

    ReplyDelete
  2. Αδιανόητος εξευτελισμός: Η Ελλάδα χρηματοδότησε την κατασκευή 57 ειδικών τουρκικών τεθωρακισμένων -Στον Έβρο τα πρώτα 27

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/830956_i-ee-harizei-stin-toyrkia-57-ohimata-mrap-gia-na-ta-hrisimopoiisei

    ReplyDelete
  3. Τα οχήματα Hizir προστατεύουν την ομαλή και απρόσκοπτη ροή των μη Δυτικών καλλιτεχνικών ορδών, που έρχονται να μας μεταλλάξουν και να μας εκπολιτίσουν

    http://alarm.rodos-island.gr/wp-content/uploads/2019/12/79896334_152869086048650_1022817049606356992_n.jpg

    Τα πρώτα αποτελέσματα...
    https://www.youtube.com/watch?v=rFR1YiA1lLU&feature=emb_title

    ReplyDelete
  4. 21/12/19 14:25

    ΗΜΙ-ΑΣΧΕΤΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΥΣΩ ΤΗΝ 36αχρονη ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

    ReplyDelete
  5. ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΤΕ
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΙΣΩ

    Oasis Dance. Juniors. European championship 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=BOMWW8JozS4

    Για περισσότερες πληροφορίες
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dawah

    ReplyDelete
  6. 21/12/19 14:54

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ. ΕΙΧΑ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ (ΘΗΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ . ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ.

    ReplyDelete
  7. Όλα τα παραπάνω στοιχεία και επιχειρήματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

    Τα τεθωρακισμένα οχήματα Hizir θα συμβάλουν στην συνεχή και ομαλή εισροή αρρένων λαθροεισβολέων, υπό τη μορφή αμυντικής κάλυψης σε περίπτωση που δεχθούν εκφοβιστικά πυρά ελαφρών όπλων από τα ελληνικά περίπολα ή συνοριοφύλακες.
    «Η Aselsan παρέχει το λογισμικό λειτουργίας του συστήματος, το ραντάρ επιτήρησης, τον ηλεκτροπτικό αισθητήρα, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΥΡΩΝ, και τα συστήματα επικοινωνιών.»
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/830956_i-ee-harizei-stin-toyrkia-57-ohimata-mrap-gia-na-ta-hrisimopoiisei

    Στην ουσία συμβάλουν ενεργά και εμπράκτως στην εξάπλωση του Ισλάμ μέσω της ειρηνικής μετανάστευσης και την κυριαρχία του μέσω της δημογραφικής υπεροχής (hijrah)
    https://network.crcna.org/muslim-ministry/what-hijrah-and-it-trojan-horse
    https://www.facebook.com/nikosdejavu/videos/446086216043110/

    Παράλληλα οι ανατολίτικες μουσικές εκδηλώσεις, ανοχής ενδυματολογικού κώδικα έως και διατροφικών ιδιαιτεροτήτων (kebab / χαλάλ), αποτελούν στοιχεία προσηλυτισμού (Dawah):
    https://www.bitchute.com/embed/O8b5MtgTEzqV/
    (04:20), (06:50)

    Παρακάτω ένα ακόμα πιο σχετικό video παραλληλισμού τσιφτετέλι με belly dancing υπό την μελωδία μπουζουκιού:

    Belly dance @ White Tower with Bouzouki | Tsifteteli with Lia Verra of Greece
    https://www.youtube.com/watch?v=4mGt1_UtAqI

    «Many of the women entertainers (ghawāzī) belonged to a single tribe and were usually CONSIDERED LITTLE BETTER THAN PROSTITUTES. The erotic element in dancing became focused in the belly dance...»
    «....under Islam’s restrictions on women, the art became a male monopoly. Women were permitted to dance in private, however, as in the harem....»
    https://www.britannica.com/topic/Islamic-arts/Dance-and-theatre

    Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Britannica για τις χορεύτριες χωρού κοιλιάς (ή τσιφτετέλι), δεν πρόκειται απλά για τσούλες αλλά για γυναίκες σχεδόν ισάξιου επιπέδου ΠΟΡΝΗΣ!

    ReplyDelete
  8. «Τα τεθωρακισμένα οχήματα Hizir θα συμβάλουν στην συνεχή και ομαλή εισροή αρρένων λαθροεισβολέων, υπό τη μορφή αμυντικής κάλυψης σε περίπτωση που δεχθούν εκφοβιστικά πυρά ελαφρών όπλων από τα ελληνικά περίπολα ή συνοριοφύλακες»

    Όταν οι διερχόμενοι "πρόσφυγες" θα είναι μέλη των ειδικών δυνάμεων ή άλλα σημαντικά "πρόσωπα", τότε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσουν τα Hizir και το ραντάρ επιτήρησης και το σύστημα εντοπισμού πυρών και την αντιναρκική του προστασία καθώς και τον οπλισμό του!

    ReplyDelete