15/11/2019

Σουηδία: Πρώτο το αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών

Το αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών ξεπέρασε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα για να γίνει το δημοφιλέστερο κόμμα της Σουηδίας για πρώτη φορά, σύμφωνα με δημοσκόπηση, εννέα χρόνια αφού κέρδισε τις πρώτες του έδρες στο κοινοβούλιο. Οι Σουηδοί Δημοκράτες θα εξασφάλιζαν το 24,2% των ψήφων, εάν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση του Demoskop που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Aftonbladet, έναντι 22,2% των Σοσιαλδημοκρατών, που παίρνουν το χαμηλότερο ποσοστό που έχει καταγράψει ποτέ δημοσκόπηση του ινστιτούτου.  Οι Σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν μαζί με τους Πράσινους, έχουν επικριθεί τους τελευταίους μήνες ότι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν το πρόσφατο κύμα του οργανωμένου εγκλήματος. Στις εκλογές του 2018 οι Σουηδοί Δημοκράτες είχαν εξασφαλίσει το 17,5% των ψήφων, πίσω από τους Σοσιαλδημοκράτες (28,3%) και το Κόμμα των Μετριοπαθών (19.8%).

AΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ...
ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. (ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΟΜΩΣ).
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ. Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ ΒΑΙΝΕΙ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟΣ, Η ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΗΝΟΥΝ  ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΚΑΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ) Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΤΥΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ. (2015). (ΠΡΟΗΓΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ"). ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΛΑΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2/4 ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΤΑ ΑΛΛΑ 2/4 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ.

1 comment :

  1. Είχα την εντύπωση ότι και οι Γότθοι είναι απώτερης Σκανδιναβικής καταγωγής. Οι θεωρίες περί της καταγωγής των ευρωπαϊκών φυλών είναι πολλές. Αργότερα με τις μεσαιωνικές εισβολές των τουρανων, των αράβων, κ.λ.π, υπήρξε και μια αλλοίωση ανάλογα την περιοχή. Όπως και να έχει, οι νεοταξητες από ότι φαίνεται έχουν βαλθεί να αφανίσουν άμεσα τις ευρωπαϊκές φυλετικές ομάδες, και δυστυχώς οι κοιμισμενοι ιθαγενείς, είτε από την Ελλάδα, είτε από την Σουηδία, επικροτούν την γενοκτονία τους.

    ReplyDelete