20/10/2019

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αρης Χατζηκομνηνός για τα όσα οργιώδη συμβαίνουν στην Λέσβο.



ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΔΩ: https://www.facebook.com/404184040385281/videos/2723020864377540/

2 comments :

  1. «Για πολύ καιρό η επιστημονική κοινότητα επικεντρωνόταν στην αρνητική κληρονομιά της ανθρωπότητας, όπως η ΒΙΑ, η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ κ.λπ., και όχι στη θετική πλευρά, στην ικανότητά μας για ΑΓΑΠΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την εισήγησή του στο 3ο συνέδριο Βιωσιμότητας του Economist, που ολοκληρώθηκε σήμερα (17/10) στο Μουσείο Γουλανδρή, ο καθηγητής Κοινωνικής και Φυσικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Yale Νίκολας Χρηστάκης.»
    ....
    «Κατέληξε δε στο συμπέρασμα ότι η ζωή μας, παρά τις προκλήσεις, γίνεται πιο ΕΙΡΗΝΙΚΗ, πιο μακρά, με περισσότερη ΕΥΗΜΕΡΙΑ. «ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ», τόνισε.»

    https://www.sofokleousin.gr/xristakis-sto-economist-to-kalo-yperisxyei

    Οι πλέον αρμόδιοι για θέματα ασφαλείας, κοινωνικής ειρήνης και τάξης είναι οι αρμόδιες Εθνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας και οι αναφορές τους (και όχι οι Ιδιωτικές, ακαδημαικές, κοκ), και αυτές στο σημείο που δεν έχουν υποστεί πολιτικές και οικονομικές ζυμώσεις!

    Το «καλό υπερίσχυε» στη δεκαετία του 60 και 70, όταν οι πολίτες της Ευρώπης μπορούσαν να κοιμούνται με ανοικτές πόρτες, καθότι η τότε επικρατούσα ελίτ ήταν ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ από τη φρίκη και τα δεινά του Β' Π.Π. καθώς και ΩΡΙΜΗ/ΕΜΠΕΙΡΗ σε θέματα και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ασφαλείας και κοινωνικής συνοχής!

    Οι σημερινές διαλέξεις και πολιτικές της Νεοαριστερής Διεθνιστικής ατζέντας περί ειρήνης, καλοσύνης και ελέυθερες μετακινήσεις διαφόρων "προσώπων" και διαφόρων "αγαθών" δίχως σύνορα, οδήγησαν στις ΑΠΟΛΥΤΡΑΡΧΙΚΕΣ/ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ εικόνες της Ελλάδας του χτες
    https://kaboomzine.gr/wp-content/uploads/2017/04/tank-athina.jpg

    ολόκληρη τη Δύση
    https://image.shutterstock.com/image-photo/brussels-november-21-2016-police-260nw-468861362.jpg

    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/4lR-KDAbIPKvRnNQTBrp6_-v42x2q5suvIDisKD-BXCpFh-S34cDPPQNqSxNff7cUSUBZYxBzyKQjAZTNyLF70DY0QMNLr9qQsVnLZ9jd0ZvzDDdpSFPR0f2eFi5Jl1pJfA1s-rsRJZ6vSU=s0-d

    Το πρόβλημα έγκειται στο ότι "εθνικοί" και διεθνιστικοί αξιωματούχοι, πολιτικοί και οικονομικοί φορείς επιδίδονται σε μία κούρσα καλών λόγων και σχολίων που αγγίζουν τα όρια της κολακείας προς την αντίστοιχη Διεθνιστική ελίτ, παραβλέποντας τους κινδύνους!
    Αναφορές αρμοδίων ασφαλείας αντίθετες προς τους σκοπούς της παρούσας Νεοαριστερής Διεθνιστικής ατζέντας δαιμονοποιούνται και οδηγούνται στην επαγγελματική απομόνωση και αφάνεια!

    Ο γυαλός είναι σίγουρα στραβός και όταν οι καπεταναίοι των διαφόρων Κέντρων αρχίσουν να μιλάνε για τους κινδύνους, τότε θα υποβληθούν και προτάσεις για να μην αρμενίζουνε στραβά τα καράβια και οι επιχειρήσεις τους....

    «VOLVO
    Too few schools, lack of housing and A SENSE OF PERSONNEL INSECURITY DUE TO CRIMINALITY. These are some of the reasons why the global car company Volvo finds it increasingly DIFFICULT TO RECRUIT TOP NORTH EXPERTISE, claimed Håkan Samuelsson, CEO Volvo Cars, at a political seminar recently.»

    https://voiceofeurope.com/2019/07/head-of-volvo-cars-concerned-about-sweden-chief-of-police-blaims-social-media/

    INFOteller

    ReplyDelete

  2. Η ζωή γίνεται πιο ειρηνική με αγάπη και συνεργασία

    https://www.youtube.com/watch?v=qkXOo64HT44

    ReplyDelete