23/09/2019

"Ούτε ξεχνώ, Ούτε συγχωρώ" - Η Ελληνική γλώσσα είναι η ψυχή του Έλληνα.

Προτείνουν κάποιοι...
  • "Συγχωρώ και ξεχνώ"
  • "Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ",
  • "Δεν συγχωρώ αλλά το ξεχνώ"
Συγχωρώ (συν + χωρώ): κάνω πρόσθετο χώρο για να χωρέσει/καθίσει δίπλα μου αυτός που με έβρισε, έβλαψε, συκοφάντησε, έδρασε κακόβουλα και ύπουλα.
Γιατί να κάνω χώρο σε/για έναν τέτοιο άνθρωπο; Αυτό δείχνει αδυναμία και μόνο ταπείνωση μπορεί να επιφέρει σ’ εμένα.

Ο πρόγονος σου Ημίθεος Ηρακλής (αν ανήκεις στην φυλή των Ελλήνων) την καθάρισε την κόπρο, ούτε την συγχώρησε (δεν της έδωσε χώρο ύπαρξης) ούτε την αγάπησε (της αφαίρεσε τον μανδύα του θαυμαστού, αφού αγαπάς ό,τι θαυμάζεις) και την έστειλε εκεί που ανήκε. Στην αφάνεια. Μάλιστα ο Αυγείας αρνήθηκε να πληρώσει τον Ηρακλή το συμφωνηθέν τίμημα για το καθάρισμα των σταύλων του, αλλά ο Θεϊκός Ελληνας, Ηρακλής ούτε τον συγχώρησε, ούτε τον ξέχασε, ούτε τον αγάπησε, ούτε γύρισε και το άλλο μάγουλο, αλλά αρκετά χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ήλιδα, κατέκτησε την πόλη και θανάτωσε τον Αυγεία.
Ετσι λειτουργεί το Ελληνικό DNA. Ούτε ξεχνά, Ούτε συγχωρεί. 

«Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις» λέει ο Αντισθένης ο Κυνικός. Είναι ολέθριο λάθος να πετσοκόβουμε τις λέξεις.
  • Μιλάμε στην δημοτική, αλλά δεν λέμε «πλατεία Αριστοτέλη», αλλά «πλατεία Αριστοτέλους». 
  • Μπορεί να πετσοκόψαμε την λέξη αλς (που σημαίνει θάλασσα), αλλά έχουμε τα παράγωγα της: άλας, αλάτι, αλυκή, ίσαλα αλμύρα κι άλλες. 
Η περικοπή γράμματος σε λέξη, δεν αλλάζει μόνο την προφορά της, αλλά αποπροσανατολίζει κι από την ετυμολογική της γραφή. Ποιο είναι σωστό; Να γράφουμε καινούριος ή καινούργιος; Οι αδαείς γράφουν την λέξη χωρίς το «γ», σύμφωνα με την γραμματική Τριανταφυλλίδη, ενώ οι γνώστες την γράφουν με «γ», κρατώντας την ετυμολογία της. Το επίθετο καινούργιος είναι λέξη σύνθετη από το καινός + έργον. Η λέξη «έργον» μας παραπέμπει στο έρα+άγω (έρα=γη, και άγω = οδηγώ). Από την λέξη «έργον» έχουμε τις λέξεις εργαλείο, αργαλειό, εργόχειρο κ. ά.

«Η φύση ουδέν ποιεί εις μάτην» λέει ο Αριστοτέλης. Η γλώσσα των Ελλήνων είναι η γλώσσα που ομιλεί η φύση, είναι η γλώσσα των Ελλήνων Θεών, είναι η γλώσσα Αυτών που δημιούργησαν την Εμψυχη Ζωή στα Σύμπαντα.
  • Όταν φυσάμε, εκείνο το παρατεταμένο «φ» στα κάρβουνα, ανάβει την φωτιά και μας δίνει το ΠΥΡ την ΦΛΟΓΑ = ΨΥΧΗ … Αυτό το ΠΥΡ που ο Θεἱκός Τιτάνας Προμηθέας δεινοπάθησε επειδή μας το προσέφερε. [Το όνομά του σημαίνει «συνετός», «προνοητικός» και παράγεται από την πρόθεση «προ» και το ουσιαστικό «μῆτις» (=σκέψη)]
  • Το γράμμα «ρ» στο τέλος της λέξης δηλώνει την ροή: αστήρ, αήρ, πυρ. Όταν λέμε αστέρας, αέρας, οι λέξεις χάνουν την δυναμική της ροής τους. Το γράμμα «ν» δονεί τον εγκέφαλο. Όταν το κόβομε πονάει, γιατί είναι οργανικό στοιχείο της λέξης. «Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει, πονάνε», θα πει ο Ρίτσος. 
  • Το τελικό σίγμα ηρεμεί, παραδέχεται και η σύγχρονη ψευδοεπιστημονική Ψυχιατρική, (που δεν αποδέχεται ότι υπάρχει ΨΥΧΗ αλλά αποκαλείται απατεωνίστικα ως «ψυχιατρική» προπαγανδίζοντας σκοπίμως ότι θεραπεύει την ψυχή ενώ είναι γνωστό πως η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΝΟΣΕΙ)
Η Ελληνική γλώσσα με δυο λόγια είναι η ψυχή του Ελληνα. Είναι η ταυτότητά του. Αν αλλοιωθεί ένα μέρος της γλώσσας μας, θα αλλοιωθεί μοιραία και η ταυτότητά μας. Η εξέλιξη της γλώσσας είναι αναπόφευκτη. Αρκεί να γίνει, κατά τρόπο, που δεν αλλάζει την ετυμολογική της δομή. Αυτό που επιδιώκει η μιαρή φυλή είναι να μετατραπεί από νοητική σε συμβολική και να χάσει την αναμφίβολη υπεροχή που έχει απέναντι σ’ όλες τις άλλες γλώσσες του κόσμου.

Μην πετσοκόβεις και μάθε την αρχέγονη Προ-Ομηρική γλώσσα σου, αν ανήκεις στην φυλή των Ελλήνων κι όχι τις βαρβαρικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://terrapapers.com/oyte-xechno-oyte-sygchoro/

6 comments :

  1. Anonymous23/9/19 15:39

    http://enneaetifotos.blogspot.com/2019/09/blog-post_21.html

    http://enneaetifotos.blogspot.com/2019/09/blog-post_92.html

    http://enneaetifotos.blogspot.com/2019/09/blog-post_47.html

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/9/19 17:32

    Χαζά ψευτοελληνοκεντρικά αυτά περί απογόνων που μιλούν την γλώσσα, κ.λ.π. Είναι γνωστά και προσιτά σε όποιον θέλει να τα βρει, ότι στον ελληνικό χώρο στο μεγαλύτερο μέρος του τουλάχιστον, μετά τις σφαγές, τους λοιμους, πειρατειες, κ.λ.π, οι αλλοφυλοι που τον αποικισαν μίλαγαν άλλες γλώσσες (κυρίως αλβανικά, σλαβικά και βλαχικα, αλλά και πολλές άλλες). Είναι ιεροσυλία και ύβρις προς τους θεούς, οι σημερινοί κάτοικοι αυτής της χώρας να θεωρούνται απόγονοι του ημίθεου Ηρακλή και των άλλων ηρώων. Η χώρα θα έπρεπε να ονομάζεται ανατολικό ρωμαϊκό κρατίδιο και όχι Ελλάδα, αφού οι υπάνθρωποι που το κατοικούν δεν έχουν σχέση με τους Έλληνες, και είναι προσβλητικό και υβριστικό να αποκαλούνται έτσι. Οι λίγοι Έλληνες που έχουν απομείνει σε αυτό το κρατίδιο, πρέπει να διαχωριστούν από τον υπόλοιπο πληθυσμό, και αν θέλουν να επιβιώσουν από την ερχόμενη αφροασιατικη λαίλαπα, να αποσχισουν κάποια μέρη του κρατιδίου, και να ετοιμαστούν οπλισμένοι με ότι μπορούν να προμηθευτούν για τα επερχόμενα. Ας ελπίσουμε ότι μέσα στα λίγα εκατομμύρια που θα επιβιώσουν μετά τα γεγονότα του παγκόσμιου πολέμου καθώς και αυτών που θα ακολουθήσουν, θα είναι και οι πραγματικοί Έλληνες, που τότε θα μπορούν πλέον ελεύθερα να μαθαίνουν και να μιλούν την θεϊκή τους γλώσσα.

    ReplyDelete
  3. 23/9/19 17:32

    Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΓΜΑ/ΚΡΑΜΑ ΣΛΑΒΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΧΤΟΥ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ.
    Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΛΑΒΙΚΗΣ.
    ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ "ΒΛΑΧΙΚΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ, ΔΛΔ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.

    ΟΝΤΩΣ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ (ΔΛΔ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ . ΟΤΙ "ΣΚΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ "ΣΚΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ.

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΑ "ΣΚΑΤΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ , ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΛΗ-ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΚΑΖΟΥΝ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΝΟΜΟΙΟΥΣ ΕΘΝΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.
    ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (ΜΥΘΟΙ-ΗΘΗ-ΕΘΙΜΑ-ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.
    ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ , ΤΟ ΚΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΩΔΩΣ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ (ΕΙΡΗΝΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ -ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ Κ.Λ.Π (ή/και ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΟΜΟΙΟΦΡΟΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΟΝΟΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΧΑΡΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙΣ; ΟΧΙ , ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

    Η ΟΡΘΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΩΣ ΘΕΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΟΜΗΡΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ) , ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΣ ΣΩΣΤΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ (ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ) ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ ΟΜΩΣ. (ΚΛΑΣΣΙΚΗ).
    Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ" ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΦΡΟΝΕΣ ΜΑΣ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ "ΒΛΕΠΕΙΣ" ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ή/και ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΝΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ) ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΧΙΣΘΗΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ "ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΕΣ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΧΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ (ΚΑΙ ΤΗΣ "ΛΙΓΟΜΑΡΑΣ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΟΥ), Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/9/19 19:31

    SIMONE LE BARON:
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2014/11/simone-le-baron.html

    ReplyDelete
  5. Anonymous24/9/19 18:55

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
    https://www.triklopodia.gr/%ce%b9-%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2/
    https://www.facebook.com/pages/category/Writer/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-979084458778441/

    ReplyDelete
  6. 24/9/19 18:55

    ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ" ΧΩΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΛΔ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΣΤΩ, ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΣΥΡΑΓΓΕΣ;

    ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ; ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ
    ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ; ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΛΔ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ , ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΔΛΔ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ. Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.

    ReplyDelete